Kakve ste srece

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Meni se nude od 35 na gore, a najvise ima ovih 40 plus, a to je meni stara baba. Ako ja imam 38 onda je za mene neka oko 25 do 28, sta ce mi druga mama, pa nisam ja edipovac.

I koja je to fora da te matore uspaljenice traze mladje, kako ih nije sram uopste dolaziti sa takvim idejama i ponudama?

Kakve su kod vas sanse za one koje ste zasluzili ili imate istu nesrecu kao ja?

ako ti imaš 38 znači da ti se kosa na temenu već proredila pa moraš da pronađeš novi način češljanja,
tvoja trba verovatno hoda čitav korak ispred tebe,
refleksi su ti oslabili,
počinje plus dioptrija
požuteo kažiprst i srednji od lošeg duvana
karijes udario na šestice, a kamenac na prednje zubiće...
nosiš jašu od pre četri godine sa kapuljačom od krzna
na cipelama ti se otanjila penđeta...

da si našo zlatnu ribicu da ti ispuni tri želje razumela bi tvoj uvodni post
da ti pošalje jednu od 25, jednu od 26 i jednu toplu sobu da imaš gde da ih opališ!
toliko

ako ti imaš 38 znači da ti se kosa na temenu već proredila pa moraš da pronađeš novi način češljanja,
refleksi su ti oslabili,
počinje plus dioptrija

da ti pošalje jednu od 25, jednu od 26 i jednu toplu sobu da imaš gde da ih opališ!
toliko

Sve to sto si navela nije kod mene, ne pusim skoro godinu dana, linija mi je vrhunska jer citav zivot radim ko konjina, jedini je problem sto svaki dan popijem vise nego sto bi trebalo, ali ne smeta mi, kita i dalje stoji ko pre 15 godina. Mogu torbat i vise nego sto zene mogu izdrzat, zato mi starija ne treba jer se uspuse i to mi smeta.

ako od svog stomaka ne možeš da vidiš svog miška kad pogledaš dole,
u narednom periodu zaboravi krilaticu ,ajd živeli,
pređi na čajeve bez šećera...
do proleća ima da budeš ko nov:D

ako od svog stomaka ne možeš da vidiš svog miška kad pogledaš dole,
u narednom periodu zaboravi krilaticu ,ajd živeli,
pređi na čajeve bez šećera...
do proleća ima da budeš ko nov:D

Nema kos mene nikakvog stomaka, ja svaki dan samo do posla i nazad opalim 4 km. To ste vi zene postale trbaste. Skinete se i izgledate kao da imate pidzamu na sebi

Meni se nude od 35 na gore, a najvise ima ovih 40 plus, a to je meni stara baba. Ako ja imam 38 onda je za mene neka oko 25 do 28, sta ce mi druga mama, pa nisam ja edipovac.

I koja je to fora da te matore uspaljenice traze mladje, kako ih nije sram uopste dolaziti sa takvim idejama i ponudama?

Kakve su kod vas sanse za one koje ste zasluzili ili imate istu nesrecu kao ja?

i ja sam u apsolutno istoj dilemi...u zadnje vrijeme privlačim žene oko 40...
evo baš nedavno, komšinica mi daje jake signale, ali mi frkica da je starija od mene par godina...a možda smo isto godište, ali žene uglavnom izgledaju par godina starije u odnosu na svoje godine...tješim se da je to...:lol:
inače žena izgleda fantastično, iako ima oko 40..bolje izgleda od većine mlađih...a tek kosa i oči...:zaljubljena: sad sam u dilemi kolega, šta da radim?..
najčudnije mi je što je vjerovatno sama, a dobra cica...

- - - - - - - - - -

refleksi su ti oslabili,
počinje plus dioptrija

toliko

oni kojji su oženjeni najvjerovatnije tako izgledaju...čast izuzecima...
bome, meni si jedino ubola ovo za kažiprst od duvana...i 2, 3 kg sala na stomačiću, ali to Šime brzo reguliše...:lol:

i ja sam u apsolutno istoj dilemi...u zadnje vrijeme privlačim žene oko 40...
evo baš nedavno, komšinica mi daje jake signale, ali mi frkica da je starija od mene par godina...a možda smo isto godište, ali žene uglavnom izgledaju par godina starije u odnosu na svoje godine...tješim se da je to...:lol:
inače žena izgleda fantastično, iako ima oko 40..bolje izgleda od većine mlađih...a tek kosa i oči...:zaljubljena: sad sam u dilemi kolega, šta da radim?..
najčudnije mi je što je vjerovatno sama, a dobra cica...

- - - - - - - - - -

oni kojji su oženjeni najvjerovatnije tako izgledaju...čast izuzecima...
bome, meni si jedino ubola ovo za kažiprst od duvana...i 2, 3 kg sala na stomačiću, ali to Šime brzo reguliše...:lol:

da je dobra ne bi bila sama, ništa ja njoj ne verujem :mrgreen:

a ti sve dok imaš frkicu teško da ćeš umočit! :lol:

refleksi su ti oslabili,
počinje plus dioptrija

toliko
:rotf:

Ipak bih da dodam da mi je i malo žao ovih starijih, dekintiranih momaka u najboljim godinama, i eto, iskreno im želim da pronađu što više zlatnih ribica..:lol:

da je dobra ne bi bila sama, ništa ja njoj ne verujem :mrgreen:

a ti sve dok imaš frkicu teško da ćeš umočit! :lol:

ma nije mi do umakanja...razmišljam da li bi moglo nešto eventualno ozbiljnije da ispadne...meni treba ozbiljna veza, a vagina mi odavno ne igra preveliku ulogu u životu...
i meni je to čudno, nemam pojma ko je, možda je i razvedena, ili ima djecu... i svašta nešto drugo...
uglavnom, moraće ta stvar da se ispita...:aha:

- - - - - - - - - -

dakle, to je moja frkica...a ne to da li ću uspjeti da je opalim..vjerovala ili ne...:lol:

ma nije mi do umakanja...razmišljam da li bi moglo nešto eventualno ozbiljnije da ispadne...meni treba ozbiljna veza, a vagina mi odavno ne igra preveliku ulogu u životu...
i meni je to čudno, nemam pojma ko je, možda je i razvedena, ili ima djecu... i svašta nešto drugo...
uglavnom, moraće ta stvar da se ispita...:aha:

- - - - - - - - - -

dakle, to je moja frkica...a ne to da li ću uspjeti da je opalim..vjerovala ili ne...:lol:
verujem zašto ne bi i šalila sam se u prethodnom postu,
predlažem ti malo više poverenja i slobode da upoznaš dotičnu, može da se desi nešto zaista divno i dobro za oboje. pusti te statistike oko godina niz vodu i ne misli o tome naročito ako dobro izgleda za svoje godine.
ovo iskreno mislim a ono malopre je bila šala. :heart:

verujem zašto ne bi i šalila sam se u prethodnom postu,
predlažem ti malo više poverenja i slobode da upoznaš dotičnu, može da se desi nešto zaista divno i dobro za oboje. pusti te statistike oko godina niz vodu i ne misli o tome naročito ako dobro izgleda za svoje godine.
ovo iskreno mislim a ono malopre je bila šala. :heart:

volio bi da mogu da pustim, ali te neke brojke mi se stalno motaju po glavi...vidjećemo..
ako je uopšte sretnem, jer se vrlo rijetko srećemo, u godinu dana, možda par puta...

:lol:
pa ti si gori od onih tinejdzerki koje kad se zaljube u svog idola, sledecih godinu dana uvezbavaju potpis sa njegovim prezimenom :lol:
kad ces da porastes mali veseljace

e to mi je i frkica, da se ne zaljubim...:sad2:
ma nisam nikad ni razmišljao o njoj, tek od zadnjeg susreta...a vidio je u životu par puta možda...tako da nije baš ta priča..
a da sam mali veseljak, to jesam...:zkez:

- - - - - - - - - -

dala si mi ideju da se prenikujem u "Mali veseljak" :zaljubljena:

e to mi je i frkica, da se ne zaljubim...:sad2:
ma nisam nikad ni razmišljao o njoj, tek od zadnjeg susreta...a vidio je u životu par puta možda...tako da nije baš ta priča..
a da sam mali veseljak, to jesam...:zkez:

- - - - - - - - - -

dala si mi ideju da se prenikujem u "Mali veseljak" :zaljubljena:

pa naravno kad je ranije bila premlada, pa ti nije privlacila paznju :malav:

Back