Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
nećeš me deflorisati, nisam devica
.
bilo ih je nekoliko koje su nudile trampu, ali nisu bile device
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nećeš me deflorisati, nisam devica
.
Ја педагоге никад нисам волео. Из неког разлога проваљујем када неко покушава да ме манипулише, а мрзим када се од мене очекује и да се понашам по томе (нпр. у школи).Sa pedagozima lavovima najlepsa iskustva, svasta su me nesto naucili, i to ovi muski ............
kako su ljudi naivni ja pocinjem od sad lazem da sam lav/skorpija![]()
ne želim da imam ikakva iskustva sa tim znakom.
. Dno dna! Ništa gore nego kad neko ima tave predrasude. Prvo upoznaj čoveka, pa onda sudi. A ne verujem da si ti nešto bolja osoba od osobe koja je lav u znaku...
Кад она то каже, вероватно мисли на било шта из лава, не само на Сунце.
. Не би ме чудило и да има везе са искуством.
ma nije meni nego se loze ribice sta fali malo lagenjaPa jel' to biti je neka privilegija i čast?
А ти си неки просветљени?
За то за почетак гледај девето.
.ma nije meni nego se loze ribice sta fali malo lagenja
? Baš svašta. A s obzirom na tvoje opsesije ne bi me čudilo da lažeš kako bi došao do nekog poganog cilja. Ali nisu svi isti, i ima ljudi kojima je Čast iznad bilo kakvog cilja Мени само једна - марс. Антидогматичар пар екселанс.Pa baš u 9 polju mi se nalaze tri planete.
koje su to moje opsesije?loze se oni koji pisu ovde..koji te pitaju koji si znak..pa kad im kazes onda procene da li se slazu s tvojim..kapiras?sta ti znaci ona reputacija imas neki problem?Pa baš u 9 polju mi se nalaze tri planete.
Ne razumem opet.
Ko se loži se na horoskopski znak i podznak? Baš svašta. A s obzirom na tvoje opsesije ne bi me čudilo da lažeš kako bi došao do nekog poganog cilja. Ali nisu svi isti, i ima ljudi kojima je Čast iznad bilo kakvog cilja
.
Kakva površnost, ovo je strašno. Ceniti ljude na osnovu horoskopskog znaka. Dno dna! Ništa gore nego kad neko ima tave predrasude. Prvo upoznaj čoveka, pa onda sudi. A ne verujem da si ti nešto bolja osoba od osobe koja je lav u znaku...
Svaki čovek može svojom Voljom da usavrši karakter, ukloni ono što smatra da je kod njega loše, a da razvije do maksimuma neke potencijale koji u njemu leže uspavani. Na kraju krajeva, sve je u rukama Boga i samog čoveka! Kada čovek dostigne određeni stepen samospoznaje, sve te planete otpadaju i on se bori protiv njihovog uticaja.
Samo ljudi slabe volje, lenjivci i mlakonje misle da im je horoskop odredio čitav život i karakter, čime samo opravdavaju sopstvenu lenjost i slabost, stvarajući izgovore za nerad na sebi.
Кад она то каже, вероватно мисли на било шта из лава, не само на Сунце. Не би ме чудило и да има везе са искуством.
Сасвим разумљива жеља с обзиром на то да има то шта има у шкорпији.![]()

Drustveni, komunikativni, pravedni,melodramaticni, vole da su u centru paznje.
a ona zdimila čim joj zatražio da skuva kafu! ona se odmah "isfurala" da "ijao...ja da mu budem domaćicaaa...ooo" !

Omiljen znak - udata sam za jednog (a imala ih još pre njega). Šmekeri, darežljivi, sposobni, prirodno dostojanstveni kavaljeri, zgodni i sexy!!!!!![]()
Doduše, moraju da se postave neke granice - kad se mnogo obezobraze i počnu da naređuju.gmhgh...znači u braku nisu loši, ha? ( trep )

Ali stvarno mane su im zanemarljive u odnosu na vrline - kad vole - vole do kraja, naravno ima i nižih tipova, ali njih ima u svim znacima.