kakva su vasa iskustva sa kraljevskim znakom?

• Začetnik teme Začetnik teme leo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sa pedagozima lavovima najlepsa iskustva, svasta su me nesto naucili, i to ovi muski ............
Ја педагоге никад нисам волео. Из неког разлога проваљујем када неко покушава да ме манипулише, а мрзим када се од мене очекује и да се понашам по томе (нпр. у школи).

Психолози исто... каже ми жена: замисли да си то и то на таквој и таквој слици, сада је нацртај. Ја капирам да она жели да тумачи тај цртеж да би видела мој цуштанд (нем. Zustand, стање), али цртам оно што знам да жели да види, пошто би моје интуитивно цртање било нешто сасвим десето у односу на оно што је интересује.

Помало се јежим од помисли да ће сутрадан и моје дете пролазити школске психологе и педагоге.

На тему:
Добра најсвежија искуства. :D

Poslednja izmena:
ne želim da imam ikakva iskustva sa tim znakom.

Kakva površnost, ovo je strašno. Ceniti ljude na osnovu horoskopskog znaka :sad2:. Dno dna! Ništa gore nego kad neko ima tave predrasude. Prvo upoznaj čoveka, pa onda sudi. A ne verujem da si ti nešto bolja osoba od osobe koja je lav u znaku...
Svaki čovek može svojom Voljom da usavrši karakter, ukloni ono što smatra da je kod njega loše, a da razvije do maksimuma neke potencijale koji u njemu leže uspavani. Na kraju krajeva, sve je u rukama Boga i samog čoveka! Kada čovek dostigne određeni stepen samospoznaje, sve te planete otpadaju i on se bori protiv njihovog uticaja.
Samo ljudi slabe volje, lenjivci i mlakonje misle da im je horoskop odredio čitav život i karakter, čime samo opravdavaju sopstvenu lenjost i slabost, stvarajući izgovore za nerad na sebi.

Poslednja izmena:
Кад она то каже, вероватно мисли на било шта из лава, не само на Сунце. Не би ме чудило и да има везе са искуством.

Сасвим разумљива жеља с обзиром на то да има то шта има у шкорпији. :rtfm:

Кад она то каже, вероватно мисли на било шта из лава, не само на Сунце.

E pa ja imam 4 planete u Lavu :D. Dakle, ja sam kao tipičan primerak Lava još egoističniji no što je normalno :hahaha: :rotf:.

Не би ме чудило и да има везе са искуством.

Isustva sa nesamospoznatim ljudima, ljudima koji su kao list koje nosi vetar kako stigne (u ovom slučaju planete). Ali ona kao bezbožnik ne može da shvati neke stvari, a to je da je na kraju sve u rukama Boga i volje čoveka.

А ти си неки просветљени?

За то за почетак гледај девето.

Pa baš u 9 polju mi se nalaze tri planete :).

ma nije meni nego se loze ribice sta fali malo lagenja

Ne razumem opet :confused:.
Ko se loži se na horoskopski znak i podznak:eek:? Baš svašta. A s obzirom na tvoje opsesije ne bi me čudilo da lažeš kako bi došao do nekog poganog cilja. Ali nisu svi isti, i ima ljudi kojima je Čast iznad bilo kakvog cilja ;).

Poslednja izmena:
Pa baš u 9 polju mi se nalaze tri planete :).

Ne razumem opet :confused:.
Ko se loži se na horoskopski znak i podznak:eek:? Baš svašta. A s obzirom na tvoje opsesije ne bi me čudilo da lažeš kako bi došao do nekog poganog cilja. Ali nisu svi isti, i ima ljudi kojima je Čast iznad bilo kakvog cilja ;).
koje su to moje opsesije?loze se oni koji pisu ovde..koji te pitaju koji si znak..pa kad im kazes onda procene da li se slazu s tvojim..kapiras?sta ti znaci ona reputacija imas neki problem?

Kakva površnost, ovo je strašno. Ceniti ljude na osnovu horoskopskog znaka :sad2:. Dno dna! Ništa gore nego kad neko ima tave predrasude. Prvo upoznaj čoveka, pa onda sudi. A ne verujem da si ti nešto bolja osoba od osobe koja je lav u znaku...
Svaki čovek može svojom Voljom da usavrši karakter, ukloni ono što smatra da je kod njega loše, a da razvije do maksimuma neke potencijale koji u njemu leže uspavani. Na kraju krajeva, sve je u rukama Boga i samog čoveka! Kada čovek dostigne određeni stepen samospoznaje, sve te planete otpadaju i on se bori protiv njihovog uticaja.
Samo ljudi slabe volje, lenjivci i mlakonje misle da im je horoskop odredio čitav život i karakter, čime samo opravdavaju sopstvenu lenjost i slabost, stvarajući izgovore za nerad na sebi.

Кад она то каже, вероватно мисли на било шта из лава, не само на Сунце. Не би ме чудило и да има везе са искуством.

Сасвим разумљива жеља с обзиром на то да има то шта има у шкорпији. :rtfm:

ako si mu reko, mene mrzi da objašnjavam... :lol:
inače, iskustvo je vezano za ženske lavove.

Drustveni, komunikativni, pravedni,melodramaticni, vole da su u centru paznje.

ona moja dileja ( bivši za one koji ne znaju ) misla da će vodolija da ga centrira, hi hi! :zper: a ona zdimila čim joj zatražio da skuva kafu! ona se odmah "isfurala" da "ijao...ja da mu budem domaćicaaa...ooo" !
za one koji znaju...pomirih se sa mojim lavićem! Malo se poigro sa vodolijicom, pa šta sad. U frci sam zbog ispitnog roka...ništa lepše od kraljevskog zagrljaja! :heart:
bar dok vodolija kipi! hi hi :mrgreen:

Meni su Lavovi zabavni za posmatranje.To je toliko simpaticno,ali zna biti i smesno to guranje,tipicnih predstavnika ovog znaka.Ja pa ja,dajte da me svi vide,dajte svetla,dajte pozornice..hahahahaha.A sujeta,a ego..normalno,osto sam Ovan tu malo guzenja i takmicenja mora biti,pa s skrajnem ja u stranu..da aplaudiram:D naravno,divno je biti asesoar jednoj takvoj personi,dodatak koji ce da cini svitu.Al bre dosadi to.No nema sanse da ce neki tipicni Lav da pusti da vas neko maltretira,da gleda to mirne duse..nema sanse.

Back