Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
dean:Ma lavovi su SNOBOVI u punom smislu riječi.Puni su energije,koju koriste samo za svoje ciljeve,puni priča,da uzdignu sebe naravno...Užasno ih je dosadno slušat kako uzdižu sami sebe jer baš ne štede riječi,ali sve to ne djeluje baš tako jer se kriju iza onog nevinog lica i smiješka.Ali sve što u životu rade rade samo i samo u svoku korist.Imam i prevelikog iskustva s njima.Zabavni su ali se uglavnom smiješ njima a ne onome što kažu.Kod njih je važnije kako nešto kažu nego šta je ustvari to što govore.Nisu baš pretjerano inteligentni ali se izvlače sa svojim smiješkom,samo eto ne pali to baš kod svakog.Jako su društveni-naravno treba im puno ljudi na popisu pred kojim bi mogli da trepere okicama i da ih šarmiraju,a sve to u cilju ne da ovim bude fino već da sebe stave na svijetliju tačku.Sestra mi je lavica,mama takođe i sreo sam u životu puno djevojaka kojima baš i ne ide u prilog ovo što pišem.Ovdje je jadno baš to što su upravo lavovi ti što pričaju sve najbolje o sebi.Ironično,zar ne...Lavice kupite svoje prnje i imate mahanje ako ne sad uskoro 8) 8) 8)
ma da, nego treba da odradjuju posao za druge, jel? E, pa neka samo svako radi svoj posao i schlus.A sto smo narcisi, pa to je ok posle 25, to je dobra osobina, i nije bez debelog razloga......Ako ti keva i sestar nisu previse inteligentne, hehehehe.......
Sada se malo šalim i karikiram, ali hoću reći, da su izuzetno čvrste ličnosti, uglavnom odani ljudi, snažnih uverenja i stavova. Odani porodici. Uopšte ljudima, koje vole. Na njih ne "daju" ni u kom pogledu. Ni u prijateljskom. Kao ni u emotivnom. Imaju onu crtu, što ja obožavam..."Grizu" za ono šta ih interesuje. Za ono šta žele. Za ono šta...Vredno im je. U suštini su Lavovi...ali ako im potrefiš žicu..."predu" kako kakve velike cicuške , tj. mace. 
. A i najobjektivnija je.
:
.