kakva su vasa iskustva sa kraljevskim znakom?

• Začetnik teme Začetnik teme leo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ooo, pa ti si bas mudra zena agatha... pametno i suptilno zboris, i naravno iskreno.

A ja izgleda da sam klon tvog muza, ili bolje on moj :mrgreen:.

Nego zanima me sta znaci ovo visi i nizi tip? Kako se to odredjuje? Inace, ja u Lavu imam Sunce, Mesec, Mars, Veneru i Merkur... tako bese.
Sto se tice polja, cini mi se da je 9 kuci sunce, mesec, merkur, a u 10 mars i venera.

Jel sam ja visi ili nizi tip... moze li se to na osnovu ovoga odrediti :think:?

Mada ja nisam pravi astrolog, po meni viši i niži tip određuje zastupljenost mana i vrlina - kod Lava je niži egocentrični tiranin a viši širokogrudi sposobni prirodni autoritet. Sa toliko planeta u Lavu si vise nego tipičan Lav a zbog Sunca, Meseca i Merkura u devetom imaš mnogo i od Strelca (a to je moja malenkost) što ti samo pojačava inteligenciju i smisao za humor:z;:. Bio bi odličan vojskovođa.
Da bih te preciznije definisala morala bih da ti vidim natalnu kartu, ali na osnovu nekih tvojih postova rekla bih da si viši. A Raspućinom sam fascinirana - neki astrolozi su tvrdili da je Lav a onda sam mu našla datum rođenja gde je nedvosmisleno Vodolija - po ludilu i energiji bi mogao da bude i jedno i drugo.

Poslednja izmena:
Raspućinom sam fascinirana - neki astrolozi su tvrdili da je Lav a onda sam mu našla datum rođenja gde je nedvosmisleno Vodolija - po ludilu i energiji bi mogao da bude i jedno i drugo.

Raspucin je rodjen 06.05. Horoskopski znak Bik (Sunce 15°).

Sovjetska enciklopedija navodi samo godinu 1872, negov biograf Miler daje godinu i mesto rodjenja, Tobolsk.

Pokusava se naci datum gde bi vecina bitnih elemenata bila nadjena u nekoj od arkana 1872 godine.
Mogucnost je 4.11, 9.11. Zatim 25.1., 12.2., 21.3., 10.6., 7.7., 14.7., 4.8., 3.9., 23.5. i svuda ima nesto od Raspucina.

Ako je rx dobro postavljen onda se iz godisnjih vidi uspon i pad.

1914 Uran cini pola puta 42 godine - njegova nova uloga.
Solar 1906: MO 120 JU 90 UR-NE, VEo MA 90 NE teziste u polju 12, preko zena dolazi na carski dvor.
Solar 1916: MO-UR 90 SO-ME dupli aspekt, oba u detrimentu. U casu samog atentata bilo je pomracenje Sunca u polju 9. Na takvo pomracenje dosao je i neuspeli pokusaj atentata na Hitlera (NVP).

Back