Kakva si osoba?

hm...pa tvrdoglava sam..ponekad me to nervira,a ponekad sam bas ponosna na sebe zbog tvrdoglavosti...hiperaktivna sam pa svi misle da se drogiram..:) umetnicka dusa,romanticna na cudan nacin..nezna a i divlja,kako kad...zanimljiva,pricalica,svadjalica...postavljam hiljadu jedno pitanje,govorim ono sto mislim...ponekad sam surovo iskrena...a i buntovnica sam...i ne znam kako da objasnim ,jako cudna osoba...svi mi govore da sam univerzalna..otkacena do bola,nenormalno luda i pozitivna...avanturista i spremna za akciju..u jbt nahvalih se!ispasce da sam narcisoidna,a zaista to nisam...
hm...ajde sada neke mane...tvrdoglava,kao sto rekoh,dosadna ponekad,brzo padam u neke tripove neraspolozenja,osetljiva sam...ne znam...to je to.. :P

Za mene ljudi kazu(koji me najbolje poznaju)da sam komunikativan,iskren,neiskvaren,los lazov,dobrica(najvise za druge,najmanje za sebe,bar tako kaze moja keva),spreman ruku u vatru staviti za prijatelje i u nevolji uvek prvi priskocim.Nazalost,ja uvek izvucem najdeblji kraj,tako da ponekad imam naviku da kazem da bi mozda i bolje prolazio u zivotu da sam bitanga,ali mi svi govore da je to nemoguce jer ja takav jednostavno(tako barem kazu)ne mogu da budem,jer me niko kao takvog ne zna, a i niko me ne moze zamisliti da se tako ponasam,jer to "ne lici na mene".Mada,opet sam i jako romanticna dusa,hiperaktivan,uvek spreman za salu i dobru zabavu,iskren do bola i uvek svima kazem ono sta mislim ne obazirujuci se na posledice(uvek sve sto kazem ljude gledam u oci).Ma,ja i Djani Curcic imamo bas one iste karakterne crte(ja inace takve ljude cenim,a takvih je nazalost malo i takve retko ko da ceni).

Kakva sam osoba? Broj 9, Rokenrol, Mobilni telefon, Banana-split, Kaktus, Sava, Suvo meso, Krv, Kafa, Diplomski ispit, Bela lampa, CD-Rom, Budjavi zid, Mikrofon, Fotokopir-masina, Pare, Smrad, Kaka, Polumrtva buba, Dzigerica, Dzon Lenon, Grasak, Trava, Zrno,...

Back