Kakva si osoba?

Pricljiva,drustvena,pametna,osoba od poverenja,vrlo ambiciozna,sujetna,impulsivna,duhovita,nezna,vrlo vesela,umem da opsrostim,dobra drugarica,uglavnom sledim misao-Ne cini ono sto ne bi volela,da neko cini tebi...:)

sramezljiv, kulturan(u granicama normale), znam da budem dobar ako mi je neko zanimljiv al cim vidim da je djubre odmah pocnem da izbegavam osobu ili da uzvacam istom merom! nemam samopouzdanja, kao neki rocker i tako to(ne punker), sklon umetnostima(muzika, drama,slikarstvo), mrzovoljan ponekad! cesto usamljen, bas zato sto me neke osobe nerviraju kada se prozivaju duhovitima a u stvari smaraju!pesimistican,mrzim okolinu!:)

pogresno protumacena, skriveno emotivna, delimicno neromanticna, nepateticna, ona koja priređuje iznenađenja, spremacica torti i kolaca, sujetna, radoznala, cesto ostavljam stvari nezavrsene, ironicna i cinicna, trenutno zagorela....

Karamazov:
ja sam spoj svih protivrecnosti koji moze da se nadje u jednom coveku

kao i tvoj avatar....a mozes li nam dati neke primere....bas je zanimljiv post pa ono....

i da dodam jos o sebi: skapirao sam da sam dosta egocentrican i koristoljubiv ali kada mi je neko pravi prijatelj....izostavljam sve interese i postajem maximalno fleksibilan

Hmmm...Teshko je napisati u par rechi...Al ajde da probam...
Ja sam otworena,duhowita,uwek spremna za nowa poznanstwa i nowe ljude,uwek spremna za akciju,pomalo luda,pomalo ekstravagantna(ponekad),prilichno samouwerena,twrdoglawa,brbljiwa,...,i takoooo...swashta neshto u jednoj osobi...Ponekad malo dwolichna (sedmolichna)...Ipak sam Blizanac pa wi widite..Ne kaze se dzaba da u zeni Blizancu dobijesh u paketu josh 7 zena... :D

Back