- Poruka
- 24.168
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj covece, a koliko ratova je Amerika izazvala u poredjenju sa Rusima...koliko su zla zapadnoevropljani naneli u Africi, narocito Belgija ogavna, monstrumska?
i neizlecivaGlupost je zarazna i vlada svetom, ima tu tendenciju i tako radi, na provereno-milom ili silom, kukom i motikom...
Kad bi se mudrost širila istom brzinom kao glupost, pa-gde bi nam svima bio kraj???
Mili moj anđele, sve se svodi na tragičnu činjenicu - ukoliko ne ugnjetavaš, ugnjetavati će te.Ouch! We speak no German!
„Opasna je činjenica da danas samo beli narodi govore o svetskom miru, a ne mnogo brojniji crni narodi. Dokle god to rade pojedinačni mislioci i idealisti – radili su to kroz istoriju – to je neefikasno. Ali ako čitavi narodi postanu pacifisti, to je simptom starosti. Jake i netaknute rase nisu. To je odricanje od budućnosti, jer pacifistički ideal označava krajnje stanje koje protivreči činjenici života. Dokle god postoji ljudski razvoj, biće ratova. Ali ako se beli narodi toliko umore od rata da ih vlade više ne mogu ubediti da ga nastave ni pod kojim okolnostima, onda bi svet postao žrtva crnih naroda, baš kao što je Rimsko carstvo palo u ruke germanskih naroda. Pacifizam znači ustupanje vlasti rođenim nepacifistima, među kojima će uvek biti belaca, avanturista, osvajača, gospodarskih rasa koje dobijaju podršku čim postignu uspeh. Ako bi se danas u Aziji dogodio veliki ustanak protiv belaca, bezbroj belaca bi mu se pridružilo jer su umorni od mirnog života.“ Pacifizam će ostati ideal, rat činjenica, i ako su beli narodi odlučni da više ne ratuju, crni ljudi će to učiniti i biti vladari sveta.
Hmmm... Kao belom čoveku, ostaje mi apologeta svima koji nisu beli za to što sam, ali..imam brojna pitanja.
Balkan nije kolonizovao nikoga-bavio se strogo svojim pitanjima i očuvanjem svoje teritorije. Beli smo, ali nismo kidisali ikome da budemo porobljivači.
Bog to sve gleda i šalje proizvod-"Kako radiš, tako će ti i biti!"
Paaa... nadam se da nije.i neizleciva
Popili kafu/kavu/kahvu, i svet i dalje postoji!Mili moj anđele, sve se svodi na tragičnu činjenicu - ukoliko ne ugnjetavaš, ugnjetavati će te.
Bio bi najsretniji da ti i ja možemo popiti kavu, daleko da nam pri tome zasmeta balinluk, ili nekakva nebjelačka vrsta.
Nažalost, tvoj i moj svijet nije jedan od onih u kojem žive bijeli kršćani... ili bijeli agnostici... ateisti.
Muslimanluk, plus štoviše židovluk, vreba gdje god stigne.
Ponešto se tu izgubilo u google prijevodu, ali na pravom si putu.Ouch! We speak no German!
„Opasna je činjenica da danas samo beli narodi govore o svetskom miru, a ne mnogo brojniji crni narodi. Dokle god to rade pojedinačni mislioci i idealisti – radili su to kroz istoriju – to je neefikasno. Ali ako čitavi narodi postanu pacifisti, to je simptom starosti. Jake i netaknute rase nisu. To je odricanje od budućnosti, jer pacifistički ideal označava krajnje stanje koje protivreči činjenici života. Dokle god postoji ljudski razvoj, biće ratova. Ali ako se beli narodi toliko umore od rata da ih vlade više ne mogu ubediti da ga nastave ni pod kojim okolnostima, onda bi svet postao žrtva crnih naroda, baš kao što je Rimsko carstvo palo u ruke germanskih naroda. Pacifizam znači ustupanje vlasti rođenim nepacifistima, među kojima će uvek biti belaca, avanturista, osvajača, gospodarskih rasa koje dobijaju podršku čim postignu uspeh. Ako bi se danas u Aziji dogodio veliki ustanak protiv belaca, bezbroj belaca bi mu se pridružilo jer su umorni od mirnog života.“ Pacifizam će ostati ideal, rat činjenica, i ako su beli narodi odlučni da više ne ratuju, crni ljudi će to učiniti i biti vladari sveta.
Hmmm... Kao belom čoveku, ostaje mi apologeta svima koji nisu beli za to što sam, ali..imam brojna pitanja.
Balkan nije kolonizovao nikoga-bavio se strogo svojim pitanjima i očuvanjem svoje teritorije. Beli smo, ali nismo kidisali ikome da budemo porobljivači.
Bog to sve gleda i šalje proizvod-"Kako radiš, tako će ti i biti!"
Anđele moj, PM ti je otvoren.Popili kafu/kavu/kahvu, i svet i dalje postoji!
Samo u malom svetu je nešto nestalo i izostalo, a... izostajanje i nepostojanje nam proizvode na personalnom planu razočarenje i bolesti duše ukoliko ne umemo da se oduševimo objektom koji je-ma kakav, sad ispred nas.
Zadržavam pravo da se oduševljavam. Ispostavilo se da se osoba preko puta uglavnom još više oduševila.
Hehe... thanks!Anđele moj, PM ti je otvoren.
Nije mi jasan ovaj upis, ali slobodno obrazloži.
Moj izopačeni up radi 300 na sat, pronaći ću već neku izreku zbog koje ćeš uteći glavom bez obzira.
Inače sam opušten.
![]()
Hehe... thanks!
Tvoj PM je za moj pojam nepostojeća dimenzija, ali kapiram da bi se tamo što-šta čak i dobro napisalo.![]()
Не можеш гледати историју из данашње перспективе.Cekaj covece, a koliko ratova je Amerika izazvala u poredjenju sa Rusima...koliko su zla zapadnoevropljani naneli u Africi, narocito Belgija ogavna, monstrumska?
Na stranu i finansijski motiv ljudi u skupim odelima rekao bih da je rat/konflikt u ljudskoj genetici. Pretpostavljam da ima veze sa evolucijom.
Ne druže. To si ti nešto pobrkao lončiće. Ljudska vrsta je još u povoju i mora mnogo toga da nauči. Čovek je zlotvor i teško go*no po prirodi. Kakav crni ratnik.Да, рат је врло природан. Многи, многи налази раних људи и пре-људи, хоминина, носе трагове насилних фрактура лобање пробојним оружјем и сл. Шимпанзе, најближи рођаци човека, формирају групе и препадају суседна племена где отимају, убијају, једу младе.
"Хајде да сви будемо другари" је са друге стране потпуно неприродан и суштински детињаст став. Будући детињаст, неостварив. Човек је ратник.
Ne druže. To si ti nešto pobrkao lončiće. Ljudska vrsta je još u povoju i mora mnogo toga da nauči. Čovek je zlotvor i teško go*no po prirodi. Kakav crni ratnik.
Da, rekao bih da se došlo do gornje granice, we hit a plateau...što bi rekli.Људска врста постоји бар неких три стотине хиљада година и није ни у каквом повоју.
Nisi razumeo moj post. Kad kažem u povoju, mislim da u evolutivnom smislu, nismo mnogo odmakli, jer se i dalje ubijamo kao životinje. Zato sam i naglasio da su ljudi obična go*na, jer se gleda interes i sila. I te kako smo u povoju i nismo odmakli ni pedalj, kad je u pitanju ljudska psihologija.Људска врста постоји бар неких три стотине хиљада година и није ни у каквом повоју.
Многи иду у рат, је добро знају шта ће нападач урадити са његоом женом, децом, ротељима и рођацима, ако се не одбрани. С друге стране, постоје и дугови. Неки људи појачаног осећаја праде, иду у друге земље да врате дугове. Неки иду због новца, а неки опет иду због оптшег оећаја да раде праведну ствар.Razumem da je profitablna za politicare, ali zasto bi obican covek koji od toga nema nista isao u rat...jedino ako brani svoju zemlju...ali zasto bi se prijavio dobrovoljno da ide na tudju zemlju i da se drka s tom pricom?
Zasto nakon svih ratova i iskustava iz njih postoji toliki broj ljudi koji se i dalje zalazu za rat, najveci horor i najvece posrnuce coveka kao bica?
Pogledajte prilog 1798228
bilo bi dobro da to pitanje postaviš nekim ljudima u srbiji koji pozivaju na nasilje i građanski rat...Zasto nakon svih ratova i iskustava iz njih postoji toliki broj ljudi koji se i dalje zalazu za rat, najveci horor i najvece posrnuce coveka kao bica?
Pogledajte prilog 1798228
И пре Ротшилда је било ратова и сукоба. Ратови се јављају од времена настанка цивилизација. У фазама дивљаштва и варварства било је сукоба и борби, најчешће због територије и пљачке. Борбе за територију се срећу и међу животињама исте или различите врсте.za rat se ne zalaze narod. Oni su u nekom trenutku samo zrtva peopagandnih medija koji ih ubede da idu rat radi "spasavanja domovine" , radi "ruske opasnosti", radi nekakvog "Gleiwitza", srusenih zgrada WTC u Njujorku, upada Hamasa u Izrael...................................
Fakat je da ratove vode iste milijarderske dinastije koje datiraju vekovima unazad. Kolonijalne ratove i osvajanja i porobljavanja afrike, azije....nisu pokrenuli vozaci, spremacice, lekari, seljaci, vojnici..............vec te familije milijardera zeljne profita, moci, bogatstva...........Najveca razaranja je napravila ISTOCNO INDIJSKA KOMPANIJA u porobljavanju azije radi sirovina i jevtine radne snage. Tu kompaniju je krajem 18 veka osnovao ROTSCHILD , buduci da je Rotschild kontrolisao britansku krunu, engleska drzava je de fakto presla u ruke Rotschilda i pod njegovom kontrolom napravila najvecu imperiju u ljudskoj civilizaciji. Bio je to prvi korak ka uspostavljanju apsolutne vladavine nad planetom jer, taj, koji je kontrolisao englesku krunu, kontrolisao je englesku imperiju. Sva blaga sveta slila su se u englesku, tacnije u London, jos tacnije, u danasnji City, sediste anglo-americke zveri sa imenom Rotschild. Iz tog centra donosile su se odluke o napoleonovim ratovima, prvom i drugom svetskom ratu kao i o ovom trecem sv. ratu koji je u toku......................................................a svi ti ratovi bili su samo faze, uskladjivanje svetske politicke scene Agendi dinastije Rotschild proklamovane 1789 koja je u finalu predvidjala Rotschildovu vladavinu nad planetom olicenu u "jedna svetska drzava , jedna banka, jedna vojska, jedna religija, JEDAN CAR.............".
Kao sto vidimo, u celom tekstu se nigde ne pominje narod kao taj koji "brani svoju domovinu od agresora".
Dakle, ako ne zelimo vise ratova, krvoprolica, stradanja, unistenja, rusenja, ...............zna se sta nam je ciniti.
Uz opasku da taj hegemon kontrolise svo zlo ovog sveta koje cemo prepoznati U NAREDNIM KOMENTARIMA NA OVAJ TEKST.
Imajmo i to u vidu.
FYI: СССР је расформиран пре 30+ година, а амерички глобализам и хегемонизам још траје. Варшавски пакт је распуштен, а НАТО не одустаје од експанзије.Da, strasno je sto postoje najveca svetska zla, poput CCP-a, FSB-a i Revolucionarne Garde.
Diktatorski nacin na koji oni zele da kontrolisu sve su glavni uzrok svih ratova.
Banda i olosi.
Gde god vidite neku anti-zapadnu diktatorcinu, znajte da je on glavni uzrok rata.