Kakva je to država koja pregovara sa teroristima,kikiriki možda?

Autorska
Nedostojni predsednik Srbije celo vreme priča o teroristima a sada ih poziva javno na televiziju da razgovara pa ljudi moji da li vi znate,veujete i shvatate kolika je ovo budalaština?
Ovo ne može biti zdrava i normalna država ovo je najobičnija prćija od države ali koju je sam ovakav narod skrojio po svojoj meri.
Država je zdrava, predsednik je za Kovin ili Lazu.

Za Vučića kao vođu kriminalaca to su pregovori sa ostatkom Srbije.
Nisu jer je legitimno izabran i većina u državi nema ništa protiv ove vlasti.Ovih drugih je malo,bezobrazni su i skloni nasilju i ne sme im se dozvoliti da dođu na vlast ni pod tačkom razno.Nećeš da kažeš da ova država hapsi i procesuira kriminalce i odgovorna lica.Zašto?MOŽDA nisi čitao vesti?

Nisu jer je legitimno izabran i većina u državi nema ništa protiv ove vlasti.Ovih drugih je malo,bezobrazni su i skloni nasilju i ne sme im se dozvoliti da dođu na vlast ni pod tačkom razno.Nećeš da kažeš da ova država hapsi i procesuira kriminalce i odgovorna lica.Zašto?MOŽDA nisi čitao vesti?
1760160083274.png

Autorska
Nedostojni predsednik Srbije celo vreme priča o teroristima a sada ih poziva javno na televiziju da razgovara pa ljudi moji da li vi znate,veujete i shvatate kolika je ovo budalaština?
Ovo ne može biti zdrava i normalna država ovo je najobičnija prćija od države ali koju je sam ovakav narod skrojio po svojoj meri.
znaci i ti priznajes da su nasi dragi nobelovci teroristi?

makar neki pomak

Нисам промашио, него ти прочитај почетни део твоје реченице (Nisu jer je legitimno izabran...) наведене изнад мог коментара.
Procenat vas koji ste protiv ove vlasti je mali,a poznato je da su sva sredstva dozvoljena u politici,stoga ne čudi podatak da stavljate neke sličice kao dokaz za nešto.To je na nivou deteta od 5,6 godina,neozbiljno skroz.Mogao si da ukrasiš sličicu leptirićima,bar da izgleda lepo.

Procenat vas koji ste protiv ove vlasti je mali,a poznato je da su sva sredstva dozvoljena u politici,stoga ne čudi podatak da stavljate neke sličice kao dokaz za nešto.To je na nivou deteta od 5,6 godina,neozbiljno skroz.Mogao si da ukrasiš sličicu leptirićima,bar da izgleda lepo.
kako to da vucic ne moze krsteno skupiti 50 hiljada ljudi u stranci od 700 hiljada a nepopularni blokaderi mogu 500 hiljada ljudi da skupe

Autorska
Pa jesi se odselio ili kukaš samo ?

1- ne ispuni zahteve da osudi par svojih ljudi
2- NE ZANIMA ME VASA OBOJENA REVOLUCIJA NI ZAHTEVI
3- POBEDICU VAS U CELOM SVETU
...
4- pozivam studente na debatu i mirne pregovore da resimo krizu

naravno cmarina nece zaista da dovede studente nego ce neke svoje cacije iz crne gore i bosne da dovede da se predstavi ovakav ili onakav
pa nešto ni vi niste hteli da pregovarate onomad...

Back