I
intimodream
Gost
kakvu frizuru najvise volite da vidite na venerinom brezuljku vase devojcice? i da li postoje neki zahtevi sto se toga tice koje vam nije ispunila?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bgfrajer79:Mada secam se da sam prvaio zvezdice i srculenca svojim devojcicama![]()
Zak:E frajeru jesi li probao da ih ostrigas sa brenerom.![]()
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:bgfrajer79:Ne nisam probao sa brenerom nista, jel mozes da mi prenes tvoja iskustva
kako je to brenerom frizirati
, nisam upucen u male tajne velikih majstora brenera
![]()
Kapris:Hej Bg. Budi svoj, sledi svoje instinkte.
Poz.
bgfrajer79:Kapris:Hej Bg. Budi svoj, sledi svoje instinkte.
Poz.
Da u pravu si, verovatno si hteo reci nemoj se primati na ove brener majstoresto zare i pale.
bgfrajer79:A razni oblici se rade jako lako. obicno sam hemiskom olovkom ocrtao konture pa onda bude izfrizirano vrlo lako
/quote]
Vidis ja sam trazila da kupim mustre sa raznim oblicima,ali nazalost ne nadjoh...tako da ti mozes da razvijes biznis sa tim...evo ja cu da ti budem prva musterija....![]()
Kao prvo nisam rekla da mi TI pravis frizuricu nego samo da mi napravis sablon(mustru)..bgfrajer79:Mada ne znam kako mislis da ti pravim frizuricu kada si ti non stop izdepilirana
Ma to se ja i frajer salimo malo...jel tako frajeru?HOMER:Mnogo ga komplikuješ, izdepilirana, ponudi se čovek da pomogne a ti odma u sitna crevca...![]()