I 

intimodream
Gost
kakvu frizuru najvise volite da vidite na venerinom brezuljku vase devojcice? i da li postoje neki zahtevi sto se toga tice koje vam nije ispunila?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a i kada je skroz celavo pali
 a i kada je skroz celavo pali  . Mada secam se da sam prvaio zvezdice i srculenca svojim devojcicama
. Mada secam se da sam prvaio zvezdice i srculenca svojim devojcicama 
bgfrajer79:Mada secam se da sam prvaio zvezdice i srculenca svojim devojcicama

.....zanimljivo.....
.....zanimljivo.....
 , jednostavno neko brijanje sa "strane" nije problem. A razni oblici se rade jako lako
, jednostavno neko brijanje sa "strane" nije problem. A razni oblici se rade jako lako  . obicno sam hemiskom olovkom ocrtao konture pa onda bude izfrizirano vrlo lako
. obicno sam hemiskom olovkom ocrtao konture pa onda bude izfrizirano vrlo lako 

Zak:E frajeru jesi li probao da ih ostrigas sa brenerom.
 , ja imam neznu ruku
 , ja imam neznu ruku  a i nemam sado/mazo porive
 a i nemam sado/mazo porive 

, jel mozes da mi prenes tvoja iskustva
, jel mozes da mi prenes tvoja iskustva  kako je to brenerom frizirati
 kako je to brenerom frizirati   , nisam upucen u male tajne velikih majstora brenera
, nisam upucen u male tajne velikih majstora brenera 
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:bgfrajer79:Ne nisam probao sa brenerom nista, jel mozes da mi prenes tvoja iskustva
kako je to brenerom frizirati
, nisam upucen u male tajne velikih majstora brenera

Kapris:Hej Bg. Budi svoj, sledi svoje instinkte.
Poz.
 sto zare i pale.
sto zare i pale.bgfrajer79:Kapris:Hej Bg. Budi svoj, sledi svoje instinkte.
Poz.
Da u pravu si, verovatno si hteo reci nemoj se primati na ove brener majstoresto zare i pale.
 , a covek ima neznu ruku!
, a covek ima neznu ruku!bgfrajer79:A razni oblici se rade jako lako. obicno sam hemiskom olovkom ocrtao konture pa onda bude izfrizirano vrlo lako
/quote]
Vidis ja sam trazila da kupim mustre sa raznim oblicima,ali nazalost ne nadjoh...tako da ti mozes da razvijes biznis sa tim...evo ja cu da ti budem prva musterija....
 Da mogao bi, samo mi fali salon gde bi to radio
 Da mogao bi, samo mi fali salon gde bi to radio  a i za tako nesto treba skupiti hrabrosti.
 a i za tako nesto treba skupiti hrabrosti.   ops:
ops:  :wink:
  :wink:Kao prvo nisam rekla da mi TI pravis frizuricu nego samo da mi napravis sablon(mustru)..bgfrajer79:Mada ne znam kako mislis da ti pravim frizuricu kada si ti non stop izdepilirana
 a kao drugo da bi se izdepilirala nesto mora da izraste prvo,don`t you think so?
 a kao drugo da bi se izdepilirala nesto mora da izraste prvo,don`t you think so? 

Ma to se ja i frajer salimo malo...jel tako frajeru?HOMER:Mnogo ga komplikuješ, izdepilirana, ponudi se čovek da pomogne a ti odma u sitna crevca...