Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WOW!!!Neka_:Moze li neko da mi objasni kako da se zadovoljvam ili da mi isprica pricu da bih se napalila?

Neka_:Moze li neko da mi objasni kako da se zadovoljvam ili da mi isprica pricu da bih se napalila?

Neka_:Moze li neko da mi objasni kako da se zadovoljvam ili da mi isprica pricu da bih se napalila?

korisnicko_ime:Neka_:Moze li neko da mi objasni kako da se zadovoljvam ili da mi isprica pricu da bih se napalila?
dobra fora
vici uhhhhhh dok ne primetis da se nesto desava

mislis da naucizagor:korisnicko_ime:Neka_:Moze li neko da mi objasni kako da se zadovoljvam ili da mi isprica pricu da bih se napalila?
dobra fora
vici uhhhhhh dok ne primetis da se nesto desava
eeee, svašta ovde čovek može da čuje i vidi...

xpajamacax:mislis da nauci

E,stvarno si carica 8)JOVANA77:Neka_:Moze li neko da mi objasni kako da se zadovoljvam ili da mi isprica pricu da bih se napalila?
evo ti tri dobra sajta sa pricama koje ti trebaju:
www.ivica_i_marica.com
www.crvenkapa.com
www.uspavana_lepotica.com
P.S. ne zaboravi da popijes mleko

odesh lepo do kuhinjine, onda lepo prvo dovatish neki poveci kuvar, tamo ima mnogo zanimljivih i sochih pricha... nadjesh neku... a zatim dovatish lepo oklagiju (neku vecu po mogucnosti)... i krenesh  fino  da se 'drashkash' istom, naravno chitajuci pri tom shta pishe u kuvaru...i sve tako ...dok ne osetish kako ti vodica krece na...usta... i ... naravno podrazumeva se da su ti ukucani svi na broju...to samo doprinosi vecem uzbudjenju ( ono kao neko da te uhvati na nedelu
 odesh lepo do kuhinjine, onda lepo prvo dovatish neki poveci kuvar, tamo ima mnogo zanimljivih i sochih pricha... nadjesh neku... a zatim dovatish lepo oklagiju (neku vecu po mogucnosti)... i krenesh  fino  da se 'drashkash' istom, naravno chitajuci pri tom shta pishe u kuvaru...i sve tako ...dok ne osetish kako ti vodica krece na...usta... i ... naravno podrazumeva se da su ti ukucani svi na broju...to samo doprinosi vecem uzbudjenju ( ono kao neko da te uhvati na nedelu  )... i bla , bla bla...
)... i bla , bla bla...Kakav FLASH...ye-bo-te!Neka_:Moze li neko da mi objasni kako da se zadovoljvam ili da mi isprica pricu da bih se napalila?