Feelgooood
Iskusan
- Poruka
- 5.306
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo to..vredja i ponizava do te mere da se zaista preispitujem jesam li ja zaista toliko zla,glupa,nesvesna...![]()
Poenta je sto sam pisala,pokusala sam srusiti taj zid gorcine oko nega..ali samo dobijem poruke tipa da sam mu uzela i srce i dusu i da nema vise sta da mi ponudi..!Pa neke pesme tipa..ne racunaj na mene,ne reci da me volis jer je sve laz..i slicna sranja..!Stvarno,nisam luda i ne umisljam gluposti ali on nema bas razloga za takve reci i izjave..!Stvarno ne mogu shvatiti..ako zeli kraj neka kaze,ali zasto svaljuje krivicu na mene...!Od sad ni jednu jedinu rec necu mu uputiti..mislim da je bolje ostaviti ga na miru..???p.s.grozno mi je ovo provlaciti po forumu ali morala sam negde...
...obično tako bude...mi ovde bistrimo, lelemudimo...a oni odavno na novim stazama...
Lady se vec uveliko topi na ramenu drugog tipusa...a ovaj njen plete rujne kose nekoj vili ravijojli...
Znam da je opste poznato da su zene koplikovane ali ja bih vam predstavila ovde jedan primerak jako komplikovanog muskarca!U vezi smo tri i po godine...on se poceo menjati i povlaciti..stalno mi govori da je razlog tom sto mi ne veruje,i ne veruje u moju ljubav prema njemu!Mogu razmisljati jos sto godina ali ne vidim razlog za nepoverenje..naravno andjeo nisam..ali nisam ga lagala,nikad prevarila,niti nabijala rogove,uvek mi je bio na prvom mestu..poseban i znao je to!U bukvalnom smislu reci dala bih zivot za njega i trenutno prolazim pakao zbog njegovog ponasanja!Trenutno smo razdvojeni,on je daleko zbog prirode posla,ali to nije nista novo..tako je od pocetka!Ne javlja mi se vec cetiri dana..on koji je dnevno slao po milion poruka punih ljubavi!Ne zelim ispasti ocajnica,ali tako se osecam..!Ubija me njegov inat..!Pitanje je sad..kako razbiti zid oko njega..kako mu dokazati da je moja ljubav postojana i nepromenjiva..!Pisati mu ili da se distanciram..dokazivati ljubav ili se postaviti kao i on..!Kako ja kao zena koja iskreno voli muskarca da se ponasa u ovoj situaciji i probudi savest i zelju u njemu??p.s.sorry zbog predugog texta,ali ja sam samo jos jedna luda,zaljubljena zena!
Ubola si u centar..u srz..jer nazalost prosla si kroz tako nesto i razumes..!Ne razumem samo kako covek koji me je toliko voleo uziva hraneci se mojim bolom..![]()
Luda si..ali nije tako...!!Samo nema me..lizem svoje rane..onako sama..
samo se ti is-prazni isti slucaj k'o moja tetka boleschine se rasirileZnam da je opste poznato da su zene koplikovane ali ja bih vam predstavila ovde jedan primerak jako komplikovanog muskarca!U vezi smo tri i po godine...on se poceo menjati i povlaciti..stalno mi govori da je razlog tom sto mi ne veruje,i ne veruje u moju ljubav prema njemu!Mogu razmisljati jos sto godina ali ne vidim razlog za nepoverenje..naravno andjeo nisam..ali nisam ga lagala,nikad prevarila,niti nabijala rogove,uvek mi je bio na prvom mestu..poseban i znao je to!U bukvalnom smislu reci dala bih zivot za njega i trenutno prolazim pakao zbog njegovog ponasanja!Trenutno smo razdvojeni,on je daleko zbog prirode posla,ali to nije nista novo..tako je od pocetka!Ne javlja mi se vec cetiri dana..on koji je dnevno slao po milion poruka punih ljubavi!Ne zelim ispasti ocajnica,ali tako se osecam..!Ubija me njegov inat..!Pitanje je sad..kako razbiti zid oko njega..kako mu dokazati da je moja ljubav postojana i nepromenjiva..!Pisati mu ili da se distanciram..dokazivati ljubav ili se postaviti kao i on..!Kako ja kao zena koja iskreno voli muskarca da se ponasa u ovoj situaciji i probudi savest i zelju u njemu??p.s.sorry zbog predugog texta,ali ja sam samo jos jedna luda,zaljubljena zena!
Mislim da su ti izgovori samo projekcija njegovih, kako reche neko nesugurnih osecanja prema tebi. Ali ono shto mi je upalo u ochi jeste sledece.
Primetila sam da u svakom postu prvenstveno razmishljash o tome kako je njemu, shta on oseca i zashto je takav kakav je, nabijajuci sebi josh vecu krivicu...shto je pogreshno.
Cini mi se da bi ti bilo mnogo lakshe da razreshish sopstvenu muku zbog chega si uopshte privukla takvu vrstu veze i takvog mushkarca u svoj zivot...Kad se skockash u tom pogledu, postavi jednostavno u svom umu stvari tako da si ti na prvom mestu, i da je najbitnije kako se ti osecash. Jer ako nisi sebi najbitnija teshko da cesh biti bilo kom drugom. A sa druge strane kao shto reche nemash razloga da osecash krivicu. Nemoj razmishljati o tome kako je njemu, jer te on samo izjeda svojim ponashanjem....a to radi zbog verovatno sopstvenog osecaja krivice...
I i maj na umu jednu stvar. Problem u vezi prave 2 osobe a ne samo 1. I tako je uvek!
Pozdrav i sve najbolje![]()
pa od takvih tekstova i pesenjki i ko nije poludeo - uskoro ce... dobar dan patetiko, zbogom pameti...Poenta je sto sam pisala,pokusala sam srusiti taj zid gorcine oko nega..ali samo dobijem poruke tipa da sam mu uzela i srce i dusu i da nema vise sta da mi ponudi..!Pa neke pesme tipa..ne racunaj na mene,ne reci da me volis jer je sve laz..i slicna sranja..!