Kako..

On je kukavica, koja ne sme iskreno da kaže zbog čega više ne želi da bude u vezi sa tobom,
a činjenica je da ne želi...
Ne dozvoli da ti i dalje nameće osećaj krivice, nisi ti ništa kriva.. Jednostavno je gotovo.

Upravo to..vredja i ponizava do te mere da se zaista preispitujem jesam li ja zaista toliko zla,glupa,nesvesna...:dontunderstand:

Ne mislim da si glupa a ni nesvesna...ti si u toj vezi samo zena koja voli ali..ujedno i zena koja je pocela da preispituje svoj odnos sa njim..sto je i bilo vreme..dobro razmisli..porazgovaraj jos jednom..ono sto treba da cujes od njega je sta i kako dalje pa na osnovu toga odluci.ali krajnje je neracionalno ostaviti status kvo i nista ga ne pitati...ne bih da budem gruba prema tebi ali skoro sam sigurna da on vec duze vreme razmislja o kraju vase veze..a sigurna sam da si i ti to osetila cim se u tebi sve buni..nema zene koja ne oseti kada je kraj..oni se tako ocigledno promene da samo slepa osoba to ne moze da vidi..druga je prica sto samoj sebi to neces da priznas ili ne zelis..

Poslednja izmena:
Poenta je sto sam pisala,pokusala sam srusiti taj zid gorcine oko nega..ali samo dobijem poruke tipa da sam mu uzela i srce i dusu i da nema vise sta da mi ponudi..:besna:!Pa neke pesme tipa..ne racunaj na mene,ne reci da me volis jer je sve laz..i slicna sranja..!Stvarno,nisam luda i ne umisljam gluposti ali on nema bas razloga za takve reci i izjave..!Stvarno ne mogu shvatiti..ako zeli kraj neka kaze,ali zasto svaljuje krivicu na mene...!Od sad ni jednu jedinu rec necu mu uputiti..mislim da je bolje ostaviti ga na miru..???p.s.grozno mi je ovo provlaciti po forumu ali morala sam negde...

pa, možda je u pitanju emotivan mladić. ne možemo da pravimo psihološki profil. a ni da nagađamo da l ima drugu. mož biti, ne mora da znači. ako ste već daleko, a postoji mogućnost da budete zajedno, a u pitanju je introvertan lik koji ne želi da ti nameće svoju volju i vrši pritisak, na neki način mora da izrazi nezadovoljstvo.. ako od tebe zavisi da l ćete biti zajedno..

...:lol: obično tako bude...mi ovde bistrimo, lelemudimo...a oni odavno na novim stazama...

Kako mi se svidja ta rec obicno..ali kod nas nista nije obicno..mi smo kao dve zmije,umotane do te mere da prosto boli..kako je lako reci nova staza..a do te staze mozda ce proci mnogo vremena..za mene je ljubav smisao svega,ali bukvano..nema tu drugi,i malogradjanstine tipa baci se drugom u zagrljaj..kom drugom kad mi je on univerzum,svet i zrak koji disem..da luda sam mozda ali je tako...!

Znam pricu jednog propalpog braka meni bliskih ljudi....samo sto je on bio taj koji je dokazivao i dokazivao godinama.....i vise nije imao snage.........a ona mjesec dana sve lijepo....2 mjeseca pakao.....a njen problem je bolesna ljubomora............i koliko god djelovalo bezazleno....stvarno je strasno.........
Lady .....ne znam sta da ti kazem.....nemoj da se osvrnes i vidis protracene godine.....naravno treba se boriti za ljubav.....al' sve ima svoje granice...............licno bih mu rekla....."sjedi da raspravimo,razgovaramo....odrasli smo.................u suprotnom ostavljam te zauvijek"..............probaj....stavi ga pred svrsen cin...........i pitaj ga kako on moze da dokaze svoju ljubav......i pitaj ga za misljenje kako da ti dokazes svoju.........

Ne znam koliko ste u vezi ali kako može da na takav način tj. preko telefona udaljava tebe od sebe, baš jadno. Ako si sigurna da nema razloga da se on tako oseća i ponaša, odnosno ako nisi uradila nešto što ga je povredilo, onda je negde jasno da je on taj koji hoće da raskine i šta sad, život ide dalje, prebolećeš..Ali najbolje bi bilo kada dođe sa tog puta, da se vidite i da porazgovarate otvoreno, mislim to mi je najlogičnije ako je veza bila duga..i onda ćeš videtei šta dalje..želim ti sve naj naj;)

Znam da je opste poznato da su zene koplikovane ali ja bih vam predstavila ovde jedan primerak jako komplikovanog muskarca!U vezi smo tri i po godine...on se poceo menjati i povlaciti..stalno mi govori da je razlog tom sto mi ne veruje,i ne veruje u moju ljubav prema njemu!Mogu razmisljati jos sto godina ali ne vidim razlog za nepoverenje..naravno andjeo nisam..ali nisam ga lagala,nikad prevarila,niti nabijala rogove,uvek mi je bio na prvom mestu..poseban i znao je to!U bukvalnom smislu reci dala bih zivot za njega i trenutno prolazim pakao zbog njegovog ponasanja!Trenutno smo razdvojeni,on je daleko zbog prirode posla,ali to nije nista novo..tako je od pocetka!Ne javlja mi se vec cetiri dana..on koji je dnevno slao po milion poruka punih ljubavi!Ne zelim ispasti ocajnica,ali tako se osecam..!Ubija me njegov inat..!Pitanje je sad..kako razbiti zid oko njega..kako mu dokazati da je moja ljubav postojana i nepromenjiva..!Pisati mu ili da se distanciram..dokazivati ljubav ili se postaviti kao i on..!Kako ja kao zena koja iskreno voli muskarca da se ponasa u ovoj situaciji i probudi savest i zelju u njemu??p.s.sorry zbog predugog texta,ali ja sam samo jos jedna luda,zaljubljena zena!

Ovo mi upade u oci... vidim rasplela se rasprava, a niko da postavi pitanje koliko ste vi to za 3,5 godina daleko jedan od drugoga i koliko cesto? Mozda tu lezi problem...

Ubola si u centar..u srz..jer nazalost prosla si kroz tako nesto i razumes..!Ne razumem samo kako covek koji me je toliko voleo uziva hraneci se mojim bolom..:(

Zato što je patologija....zato što je sadista....ne znam....
Ima žena koje godinama pate za tipom kome se više ni boje očiju ne sećaju.... (uvek se setim one lude bogatašice iz Dikensovih "Velikih očekivanja"...što je naokolo išla u venčanici)...
Prosto neki ljudi doručkuju prženice i krem, drugi musli a treći tugu...sopstvenu ili tuđu...gušt im...valjda....
I molim te prestani da kinjiš sebe...
Neka za promenu malo on tebi dokazuje da te voli.....

Luda si:)..ali nije tako...!!Samo nema me..lizem svoje rane..onako sama..

Samo budi hrabra i strpljiva. Strpljen spasen. Ne koristi olako krupne reci,
ne donosi prerano zaključke. Mozda zbog te konstante razdvojenosti zbog posla
mora da zna da ima tamo negde siguran bedem ljubavi na koji uvek moze da
se osloni. Kada je razdvojen oseća se lelujavo i nestabilno i treba mu potvrda
da je to kod tebe cvrsto, stameno.

Mislim da su ti izgovori samo projekcija njegovih, kako reche neko nesugurnih osecanja prema tebi. Ali ono shto mi je upalo u ochi jeste sledece.
Primetila sam da u svakom postu prvenstveno razmishljash o tome kako je njemu, shta on oseca i zashto je takav kakav je, nabijajuci sebi josh vecu krivicu...shto je pogreshno.
Cini mi se da bi ti bilo mnogo lakshe da razreshish sopstvenu muku zbog chega si uopshte privukla takvu vrstu veze i takvog mushkarca u svoj zivot...Kad se skockash u tom pogledu, postavi jednostavno u svom umu stvari tako da si ti na prvom mestu, i da je najbitnije kako se ti osecash. Jer ako nisi sebi najbitnija teshko da cesh biti bilo kom drugom. A sa druge strane kao shto reche nemash razloga da osecash krivicu. Nemoj razmishljati o tome kako je njemu, jer te on samo izjeda svojim ponashanjem....a to radi zbog verovatno sopstvenog osecaja krivice...
I i maj na umu jednu stvar. Problem u vezi prave 2 osobe a ne samo 1. I tako je uvek!
Pozdrav i sve najbolje :)

Znam da je opste poznato da su zene koplikovane ali ja bih vam predstavila ovde jedan primerak jako komplikovanog muskarca!U vezi smo tri i po godine...on se poceo menjati i povlaciti..stalno mi govori da je razlog tom sto mi ne veruje,i ne veruje u moju ljubav prema njemu!Mogu razmisljati jos sto godina ali ne vidim razlog za nepoverenje..naravno andjeo nisam..ali nisam ga lagala,nikad prevarila,niti nabijala rogove,uvek mi je bio na prvom mestu..poseban i znao je to!U bukvalnom smislu reci dala bih zivot za njega i trenutno prolazim pakao zbog njegovog ponasanja!Trenutno smo razdvojeni,on je daleko zbog prirode posla,ali to nije nista novo..tako je od pocetka!Ne javlja mi se vec cetiri dana..on koji je dnevno slao po milion poruka punih ljubavi!Ne zelim ispasti ocajnica,ali tako se osecam..!Ubija me njegov inat..!Pitanje je sad..kako razbiti zid oko njega..kako mu dokazati da je moja ljubav postojana i nepromenjiva..!Pisati mu ili da se distanciram..dokazivati ljubav ili se postaviti kao i on..!Kako ja kao zena koja iskreno voli muskarca da se ponasa u ovoj situaciji i probudi savest i zelju u njemu??p.s.sorry zbog predugog texta,ali ja sam samo jos jedna luda,zaljubljena zena!
samo se ti is-prazni isti slucaj k'o moja tetka boleschine se rasirile
a sta hoces ustvari -da se bijes malo haa / da popijes jedno hajniken pifo :mrgreen:
a koliko ste se ydaljili jedno od drugog u km ?
p.s. nemoj traziti srce ludo :roll: ima onaj crtacj ne mogu da se setim ali hm devojka kao ti moze da nadje tipa i da izbaci to iz sebe a sto volis ne znam kakve ustvari volis tipove to je pitanje !?!?!?? ali valjda si dosad izbacila to iz sebe :ok: i nastavi sa tim mlacenjem jezika da ne kazem ruku ;)

Mislim da su ti izgovori samo projekcija njegovih, kako reche neko nesugurnih osecanja prema tebi. Ali ono shto mi je upalo u ochi jeste sledece.
Primetila sam da u svakom postu prvenstveno razmishljash o tome kako je njemu, shta on oseca i zashto je takav kakav je, nabijajuci sebi josh vecu krivicu...shto je pogreshno.
Cini mi se da bi ti bilo mnogo lakshe da razreshish sopstvenu muku zbog chega si uopshte privukla takvu vrstu veze i takvog mushkarca u svoj zivot...Kad se skockash u tom pogledu, postavi jednostavno u svom umu stvari tako da si ti na prvom mestu, i da je najbitnije kako se ti osecash. Jer ako nisi sebi najbitnija teshko da cesh biti bilo kom drugom. A sa druge strane kao shto reche nemash razloga da osecash krivicu. Nemoj razmishljati o tome kako je njemu, jer te on samo izjeda svojim ponashanjem....a to radi zbog verovatno sopstvenog osecaja krivice...
I i maj na umu jednu stvar. Problem u vezi prave 2 osobe a ne samo 1. I tako je uvek!
Pozdrav i sve najbolje :)

ti si mi pametna i samo zato sto si zensko amm to te izvlaci i vecito zrtva mm
pricamo ti pricu jel da >? kad budes bila sa garaganom javi se
ili da li uopste i ti znas sta hoces ? :eek:

Poslednja izmena:
Poenta je sto sam pisala,pokusala sam srusiti taj zid gorcine oko nega..ali samo dobijem poruke tipa da sam mu uzela i srce i dusu i da nema vise sta da mi ponudi..:besna:!Pa neke pesme tipa..ne racunaj na mene,ne reci da me volis jer je sve laz..i slicna sranja..!
pa od takvih tekstova i pesenjki i ko nije poludeo - uskoro ce... dobar dan patetiko, zbogom pameti...
pazi, ja nemam pojma koji je njemu qrc... ali da slusa njesra od muzike - slusa...

ja pateticarima koji se ponasaju ko degeni nista ne verujem... mozda je on prosto ljubomoran ko pseto i misli ko zna sta dok ste odvojeni, pa te kinji ovim sranjima?

Cekaj, sad ce da padne linc da se zene bune kad je muskarac ovako stihoklepacko- plagijatski i nadavse seljacki " raspolozen '....

Ne, meni bi vise prijao citat iz Biblije nego ovo...ali, sve je dobro dok ne dodje do Merlina...

Inace, batali ovog i nadji nekog sa malo prefinjenijim muzickim ukusom, ali s obzirom da ti to salje znaci da si i ti u tom fazonu, tako da ...sve je jasno....:)

Back