kako znate?

Зоки

Legenda
Poruka
52.569
evo sedim u drushtvu nekolicine probranih ljudi i moja se komunikacija uglavnom svodila na dijalog sa jednom predivnom damom...
e sad ja sam naivno mislijo da nas dvoje samo razgovaramo onako kezual i razmenjujemo neka mishljenja i sl.
ali mi kasnije drugari posmatrachi kazu da se ona uzasno primila na mane i da je to bilo jako ochito, ali ja nisam to shvatijoiako mi je prilichno privlachna
i sad me zanima kako se to primeti, el postoje neki znakovi, mimikrija neshto shto ti jasno daje do znanja ili je to onako krajnje individualno?
:heart:
el prosto se osetjam ko ovca, ali ne na brabonjke nego ko ovan bez jaja :(

evo sedim u drushtvu nekolicine probranih ljudi i moja se komunikacija uglavnom svodila na dijalog sa jednom predivnom damom...
e sad ja sam naivno mislijo da nas dvoje samo razgovaramo onako kezual i razmenjujemo neka mishljenja i sl.
ali mi kasnije drugari posmatrachi kazu da se ona uzasno primila na mane i da je to bilo jako ochito, ali ja nisam to shvatijoiako mi je prilichno privlachna
i sad me zanima kako se to primeti, el postoje neki znakovi, mimikrija neshto shto ti jasno daje do znanja ili je to onako krajnje individualno?

ne znam shto bih ti rekla na temu ali sam uvek volela tvoje postove

pa ne, chesto mi se to dogadja i sad ne znam kako da se postavim zaista...
el nije bash da se naopalim na svaku kojoj se dopadnem, ali bre brate kati drugari kazu neshto tipa '' sine toko se primila da si mogo odma da je pred svima odvalish od kurchitja'' ondak ipak proradi u tebi neki crv dal si glup il si tjorav :(

pa ne, chesto mi se to dogadja i sad ne znam kako da se postavim zaista...
el nije bash da se naopalim na svaku kojoj se dopadnem, ali bre brate kati drugari kazu neshto tipa '' sine toko se primila da si mogo odma da je pred svima odvalish od kurchitja'' ondak ipak proradi u tebi neki crv dal si glup il si tjorav :(

kurchica...
jao ne pominji mali molim te
eno se na drugoj temi krv prolila

ako te zanima pitaj je je l bi joj smetalo da ti je mali
ako kaze da, ja mrzim mali ne voli te
ako kaze ne, ja volim mali mozda te voli (mozda bi te ipak odbila da si joj nudio veliki)
ako kaze ne, iako volim veliki inache onda te bash voli

e sad koliki ti je to uopshte nije vazno
imash problem ako ti je veliki a ona rekla da voli mali,
mada mozda tebe ne voli jer bi te odbila da si joj rekao da ti je veliki
jes razumeo?

kurchica...
jao ne pominji mali molim te
eno se na drugoj temi krv prolila

ako te zanima pitaj je je l bi joj smetalo da ti je mali
ako kaze da, ja mrzim mali ne voli te
ako kaze ne, ja volim mali mozda te voli (mozda bi te ipak odbila da si joj nudio veliki)
ako kaze ne, iako volim veliki inache onda te bash voli

e sad koliki ti je to uopshte nije vazno
imash problem ako ti je veliki a ona rekla da voli mali,
mada mozda tebe ne voli jer bi te odbila da si joj rekao da ti je veliki
jes razumeo?
ma ja jesam, al ti ocito nisi
vidi ja sam mnogo ispred logichne priche o kurchitju, ja chak nisam ni na tragu nemam ideju, ja sam nekako nevin u tom odnosu sa njom a ona je verovatno zbunjena :(

Da si primetio to sto su drugi primetili, verovatno ne bi ostavio tako uspesan utisak.

Bolje da si ostavio utisak, nego da ga nisi ostavio, a da si taj signal neostavljanja utiska kod nje, primetio.

Back