DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djurkice,probao sam malo da se našalim...upravo sam to i rekao,da ti je slika prevelika...da ne može biti veća!Teško će je otvarati,ljudi!DjuraMornar:Pa kliknes na sliku i otvori ti se veca...vidis da je 2092 x 1700...ne moze biti veca![]()
:-) Pa eto...slikaj i iznutra,da se vidi sve,zato što je imala realnu upotrebnu vrednost.Konkretno ti je ova,moje skromno ubedjenje govori,s početka dvadesetih.DjuraMornar:Hvala .Znala sam ja da mi imamo slican senzibilitet
Jeste prelepa....a morala sam da zakacim veliku da se lepo vidi...
Trebala sam i iznutra da je slikam...to cu sutra...Ima pregradicu...
Paz sad:ako se prethodni period završio 1917,a ovaj počeo 1920,nemoš starije od početka dvadesetih.DjuraMornar:Jeste, do duse malo starija, ali to je to....+ -
ajde...oću i ja isti takav,samo žuti...DjuraMornar:E...a jel hoces da vidis jedan telefon sto hocu da uzmem...isto art deco?
Art Deco was a popular design movement from 1910 until 1939 8)m.v.:Paz sad:ako se prethodni period završio 1917,a ovaj počeo 1920,nemoš starije od početka dvadesetih.
Čist primerak art dekoa.Voleo bi da ima utisnuta godina,pa da mi kažeš.
To mi kaži!!!DjuraMornar:Ma taj "baja" je Wikipedia.....
a u pravu si.....
ma sve jedno ...neka bude pocetak dvadesetih...i da su 15te nema sto godina......a da je lepa,jeste...
MadonnaGirl:MENE INTERESUJE NESTO O VERMERU KOJI JE NASLIKAO DEVOJKU SA BISERNOM MINDJUSOM.........