M
mala gaga
Gost
gde su pare u ovom poslu? zna li to neko? ima li nade za nas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
arheolog:Nemojte biti na kraj srca ima nesto gore od toga- studirati istoriju umetnosti i arheologiju- paralelno!
NAPISI MI TVOJ E-MAIL PA TI SE JAVLJAMHedonis:za arheologa... istorija umetnosti i arheologija...vrlo zanimljivo...voleo bih te upoznati bar preko maila...
Izgleda moj dragi petrasine da nisi u pravu.Do skora oni jesu postojali zbog nas ali izgleda da je neka nova moda u pitanju pa sad slikari postoje zbog njih jedva cekajuci kad ce ko od njih da im otvori izlozbu...Jedan moj kolega to vrlo dobro radi jer sam sebi otvara izlozbe(koje nisu ceste ali su dobre) i najiskrenije kaze o svojim slikama...dok istoricari kroz njihova otvaranja vise kazu o sebi i prave sebi marketing nego o slikaru kome uzimaju pare i njegovim slikama...petrasin:pa vi postojite zbog nas umetnika, a zivite bolje od nas i to od nase muke nadam se da ce ovaj arheolog da vas iskopa negde daleko odavde
moj mail glasi heda_hedo@hotmail.com pa se javi....cekam...ARHEOLOG:NAPISI MI TVOJ E-MAIL PA TI SE JAVLJAMHedonis:za arheologa... istorija umetnosti i arheologija...vrlo zanimljivo...voleo bih te upoznati bar preko maila...
Upravo tako nesto....bravo za konstataciju....petrasin:pa upravu si da na otvaranjima drze hvalospeve ali mislim da to i onako niko ne slusa, pa neka ih nek otvaraju. ja samo znam jednu stvar ko ga ispusi na akademiji mislim na prijemnom uglavnom ode da studira ist.umetnosti kako bi izlecio komplexe
ARHEOLOG:E pa ima nas koji volimo umetnost i bez pretenzije da sudiramo akademiju,nemojte biti tako egocentricni...
DRAGI ISTORICARI UMETNOSTI SRECNO U OVOJ 2004-TOJ GODINI, DA VAM SE OSTVARI BAR PONEKA ZELJA...I ISPUNI BAR NEKA NADA!
sta da ti kazem poznajem ihgeo:Upravo tako nesto....bravo za konstataciju....petrasin:pa upravu si da na otvaranjima drze hvalospeve ali mislim da to i onako niko ne slusa, pa neka ih nek otvaraju. ja samo znam jednu stvar ko ga ispusi na akademiji mislim na prijemnom uglavnom ode da studira ist.umetnosti kako bi izlecio komplexe
Ja sam na trecoj godini istorije umetnosti. Ako hoces, javi mi se! Mozemo razmeniti informacije ( i sl. )jassmina:Ja sam pala na prijemnom za kostimografiju i zato sam upisala istoriju umetnosti.
Ako ima nekog sa trece god.ist.um.neka me obavesti
:wink:
sifra"razmena papira"