- Poruka
- 36.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
draga Milice,moja situacija je sledeca. sa momkom sam u vezi skoro godinu dana,sve je super,volimo se,planiramo porodicu (inace njegova ideja, ne moja) itd.da bih pre par dana saznala da je ozenjen,mi zivimo u inostranstvu,a zena i deca dole,zbog prirode svoga posla cesto putuje i to mu je savrsen alibi za dvostruki zivot. kako sam saznala to je vec preduga prica. u pocetku sam bila u soku, nemam pojma sta da radim,ali resila sam, pravim se blesava ne znam nista,on je taj koji vara,ne ja zasto bih se osecala krivom, da nisam ja bila bi neka druga... znam kako da dobijem ono sto zelim,ipak smo mi zene,koliko god da su oni prefrigani,mi smo gore... razvescu ga , samo polako, pruzicu mu ljubav,paznju,savrsen sex,i sve sto jednom muskarcu treba... kad si u takvoj vezi, u to ulazis svesna rizika... samo mudro i sve sto radis radi polako i sa stilom. znam da ce te puno njih prozvati rasturacicom brakova, ali prati srce koristeci mozak, nek pricaju sta hoce,oni koji upere prstom u tebe gori su jer "KO O CEMU , ***** O POSTENJU"
draga Milice,moja situacija je sledeca. sa momkom sam u vezi skoro godinu dana,sve je super,volimo se,planiramo porodicu (inace njegova ideja, ne moja) itd.da bih pre par dana saznala da je ozenjen,mi zivimo u inostranstvu,a zena i deca dole,zbog prirode svoga posla cesto putuje i to mu je savrsen alibi za dvostruki zivot. kako sam saznala to je vec preduga prica. u pocetku sam bila u soku, nemam pojma sta da radim,ali resila sam, pravim se blesava ne znam nista,on je taj koji vara,ne ja zasto bih se osecala krivom, da nisam ja bila bi neka druga... znam kako da dobijem ono sto zelim,ipak smo mi zene,koliko god da su oni prefrigani,mi smo gore... razvescu ga , samo polako, pruzicu mu ljubav,paznju,savrsen sex,i sve sto jednom muskarcu treba... kad si u takvoj vezi, u to ulazis svesna rizika... samo mudro i sve sto radis radi polako i sa stilom. znam da ce te puno njih prozvati rasturacicom brakova, ali prati srce koristeci mozak, nek pricaju sta hoce,oni koji upere prstom u tebe gori su jer "KO O CEMU , ***** O POSTENJU"
ozenjeni su super...ne prave problema uopste...lako je sa njima![]()
Greh je osetiti miris druge žene na Krstu zelje za polažajnikom tvoje strasti!
Vrlinskim životom moraš čuvati naciju, a ne uništavati je nemoralom!
A ti se drogiras?
dzizes bladi krajstGreh je osetiti miris druge žene na Krstu zelje za polažajnikom tvoje strasti!
Vrlinskim životom moraš čuvati naciju, a ne uništavati je nemoralom!
Samo darom Božanske ljubavi!
dzizes bladi krajst![]()
Nisi prvi koji se otvara na taj nacin... Samo nemoj posle da pricas neke price - ostani dosledan. (koristi drugi put bozanska velika slova na pocetku imena i prezimena)
Sikter neverniče!
Kakav je to recnik? Smanji malo ton.
kur.va, je glupacha koja ne moze da nadje sebi muskarca nego mora da otima tudjenek pricaju sta hoce,oni koji upere prstom u tebe gori su jer "KO O CEMU , ***** O POSTENJU"
kur.va je glupacha koja ne moze da nadje sebi muskarca nego mora da otima tudje.
Ko oseća težinu svojih grehova ne obraća pažnju na grehove bližnjeg!
Oženjen je Greh!
Bila je jedna slicna retardijana kao ti - pa nas je strasno smarala i otisla je.