Truman
Elita
- Poruka
- 24.148
Slažem se, ali ti koji ih obrću to većinom rade zahvaljujući dobrom izgledu i-ili novcu. Tako da dođeš do toga da su pravi mužjaci frajeri sa puno para...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se, ali ti koji ih obrću to većinom rade zahvaljujući dobrom izgledu i-ili novcu. Tako da dođeš do toga da su pravi mužjaci frajeri sa puno para...
Eh, al se baciste u filozofiju a u stvarnosti zapravo presudan uticaj na to da l cete privuci devojku/zenu ima fizicki izgled...koliko god zvucalo banalno. Ne mozes biti alfa muzjak, ako si debeo ili lose gradjen...
Ali sam ipak empirijskim putem došao do jedne pravilnosti (doduše, samo u okviru starosne grupe u koju sam spadam)- ono što privlači žene/devojke je pre svega izazov. Prednost imaju oni tipovi koji im se ne daju u potpunosti, pa devojkama preostaje zadatak da prođu preko nekih barijera. Vrhunski fizički izgled i harizma su samo manifestacije te pojave- muškarci koji poseduju ove kvalitete su samim tim u prilici da biraju, i zbog toga se ne vezuju u potpunosti za osobu sa kojom su u vezi. To automatski stvara jednu distancu, a devojci preostaje da se pozabavi njenim smanjivanjem. Stoga joj u vezi nije dosadno, jer sa jedne strane ubire plodove užitka, a sa druge se zanima održavanjem ovog prvog. Čim oseti da je momak u potpunosti njen, najpre će to iskoristiti, a kad joj i to dosadi, ostaviće ga. Naravno, u nekim slučajevima se distanca održi ili poveća, pa onda momak bude taj koji prekine ljubavnu bajku.
Jer si pomešao uzrok i posledicu... Nije fizički izgled onaj za kojim čeznu, nego izazov. S tim što je taj izgled u mnogim prilikama manifestacija izazova. Tu razliku ću ti najbolje pojasniti na jednom primeru:
I kada se to sabere dobije se zajednička kategorija- IZAZOV. 
epic..ybg nekad se covek zaebe pa bi od kyrve pravio devojkuzenu iskrenoscu
devojku ludoscu
qurwu.... svim ostalim sto ti je na raspolaganju sto nikako ne ukljucuje mozak posto je on rezervisan samo za tebe.... ako si pametan.

A kojima/kakvima si poslala signal?Koji su ti bili kriterijumi? AKo nije tajna
![]()
Ne postoji recept.
Što se tiče devojaka:
kada sam bila devojka uspeli su da me zavedu oni kojima sam to dozvolila. Odnosno, oni kojima sam poslala signal da hoću da budem zavedena.

epic..ybg nekad se covek zaebe pa bi od kyrve pravio devojku
kyrva?mogu do sutra da nabrajam.. dovoljno je da se ne moze zadrzati duze pored jednog muskarca..da ne ostavlja jednog dok ne nadje drugog i da prodaje rupice za emocije ili neki vid koristi..znaci velika vecina
nema potrebe da napad koristis kao odbranu okarakterisanih..nisam dosao do prostitutki vec do jeftinih kyrvica koje manipulisu rupicama jer nemaju druge kvalitete..muskarac ne glumi emociju vec je svima jasno da kupuje necim rupice..on nista ne prodaje niti ikoga iskoriscava..kod njega je cista racun duga ''ljubav'' jer zna sta kupuje..a sve je ovo pocelo inspirisano zgodnom zenom