Kako zavesti djevojku?

Eh, al se baciste u filozofiju a u stvarnosti zapravo presudan uticaj na to da l cete privuci devojku/zenu ima fizicki izgled...koliko god zvucalo banalno. Ne mozes biti alfa muzjak, ako si debeo ili lose gradjen...

Ljubav je najkompleksnija stvar na svetu. :lol: Ali sam ipak empirijskim putem došao do jedne pravilnosti (doduše, samo u okviru starosne grupe u koju sam spadam)- ono što privlači žene/devojke je pre svega izazov. Prednost imaju oni tipovi koji im se ne daju u potpunosti, pa devojkama preostaje zadatak da prođu preko nekih barijera. Vrhunski fizički izgled i harizma su samo manifestacije te pojave- muškarci koji poseduju ove kvalitete su samim tim u prilici da biraju, i zbog toga se ne vezuju u potpunosti za osobu sa kojom su u vezi. To automatski stvara jednu distancu, a devojci preostaje da se pozabavi njenim smanjivanjem. Stoga joj u vezi nije dosadno, jer sa jedne strane ubire plodove užitka, a sa druge se zanima održavanjem ovog prvog. Čim oseti da je momak u potpunosti njen, najpre će to iskoristiti, a kad joj i to dosadi, ostaviće ga. Naravno, u nekim slučajevima se distanca održi ili poveća, pa onda momak bude taj koji prekine ljubavnu bajku.

Fizički izgled udvarača je jedan od parametara koji devojci govori kakav stepen slobode može imati ako do veze dođe. Način udvaranja takođe. Svaka devojka će u toj prilici imati ulogu psihologa i pokušavati da proceni koliko daleko sme da ide u ljubavnim igrama. Ako oseti da joj se neko u startu daje celim bićem svakako će ići daleko i vući dotičnog za nos dok joj ne dosadi, ili će odmah da mu poruči da nema čemu da se nada. Osoba bez harizme je ujedno i slabijeg samopouzdanja, a devojka će to mahinalno osetiti i umeti da iskoristi. Ako je udvarač izrazito mršav ili puniji, on će sve vreme biti svestan toga da je to njegov veliki minus. Devojka će osetiti taj strah. I iskoristiće ga, što je sasvim razumno- ako ima priliku da bira, red je da izabere bolju opciju.

Naravno, ovo se odnosi na veliku većinu veza koju mladi ostvaruju, a ne na ozbiljnu ljubav. Imam utisak da je u mojim godinama jako malo onih koji žele ovo drugo. Većina želi provod, igru, zabavu. Ukratko: da iskoriste svoju mladost. Ovo taktiziranje je zapravo samo jedna velika igra koju većina ne shvata ozbiljno (ni devojke, ni njihovi udvarači). Kada dospeju u kasnije godine, obe grupe se suoče sa usamljenošću, i tada požele da popune neke praznine. Tada tek ljubav postane ono što je Platon definisao kao žudnju za nečim čega nemamo. Do tada se svi zabavljaju gore opisanom igrom.

Math, sve se ja slažem s tobom ali i dalje važi ovo što sam rekao. Fizički privlačniji muškarci su ređa roba, teže ih je osvojiti i samim tim predstavljaju IZAZOV ženi ( isto je tako i sa atraktivnim ženama ). Ja ti sada postavljam izazov - seti se ili mi navedi nekog fizički ispodprosečnog tipa koji je bio izazov ženi da bude s njim ( ne računam lovatore ). Dakle, šta je to što bi u njenom mozgu probudilo ''hemiju''? A kad je reč o pojmu ''ozbiljna ljubav'' i ona počinje spoljnom privlačnošću pa ako se kasnije pokaže i da su osobe kompatibilne karakterno nastane ozbiljna veza.

I ja se slažem s tobom, samo sam te dopunio. :) Jer si pomešao uzrok i posledicu... Nije fizički izgled onaj za kojim čeznu, nego izazov. S tim što je taj izgled u mnogim prilikama manifestacija izazova. Tu razliku ću ti najbolje pojasniti na jednom primeru:

Znam dva tipa koji su bukvalno kao blizanci što se tiče fizičkog izgleda, ali su potpuno različiti kao ličnosti. Jedan voli da se zeza, ima smisao za humor, pun entuzijazma, voli život. Ima status frajera, devojke ga obožavaju. Onaj drugi je povučen. Skoro ni sa kim ne govori, stalno je u nekom svom svetu. Nema nikavog samopouzdanja, plaši se života. Devojke ga ne primećuju! Ali bukvalno ne primećuju, ne registruju da postoji. A za ovim prvim lude. Prvi je izazov, a drugi im uopšte nije zanimljiv.

Fizički izgled je definitivno najbitniji, ali je i mnogo drugog važno. Kao što je pored proizvoda i pakovanje bitno. :) I kada se to sabere dobije se zajednička kategorija- IZAZOV. :)

svaka ti cast brate trumane uspeo si da stvoris sliku ogavnog lika u mojoj glavi.

nego, da predjem na stvar. devojka sa najboljim ukusom (te s tim NAJBOLJA devojka) zeli sledece:

1. zgodnog muskarca, lep u faci, telo nabildovano, prelep osmeh, super frizura
2. visok, minimum 190cm
3. ku rac minimum 20cm (idealno 30cm)
4. inteligentan/mastovit/dominantan/mentalno snazan
5. iz cetvorke sledi da mora da bude sve to i u krevetu: moze da yebe minimum dva puta dnevno, izdrzljiv i yebe dugo, kur ac stalno cvrst, seks najmastovitiji moguci
6. iz svega gore navedenog sledi da moze da ga izgubi svakog trenutka jer covek jednostavno ima siri izbor zena i moze da bira bolje kad god mu se prohte

takva devojka ne pristaje samo na jednu tacku vec iskljucivo kad su sve zadovoljene. kontas? dakle nije samo izgled bitan ko sto ti zamisljas. dzabe je lik lep ako lose yebe.

a sto se tebe tice (sto se tice ruznih ljudi) fora je da vatate neiskusne ali prelepe devojke koje jos nisu srele mastovitog lika ili lika sa velikom kitom. ili to ili vataj ruzne zene.

kyrva?mogu do sutra da nabrajam.. dovoljno je da se ne moze zadrzati duze pored jednog muskarca..da ne ostavlja jednog dok ne nadje drugog i da prodaje rupice za emocije ili neki vid koristi..znaci velika vecina

- Vise je muskaraca koji ne mogu "kusati isti pasulj 20 godina" (tako se izrazio jedan od vas).
- Muskarci koji kupuju rupice i ne traze emocije nego rupice.
- Muskarac koji glumi emociju zarad (kupljene) rupice je veci bednik od nje koja je (pro)dala da bi dobila ljubav.
- Drugi vid koristi i on hoce (uvek rupicu) pa tako i ona kes, napredak u firmi...
- Nasrnuli biste i na komsinicu i prijateljicu, samo da se ne zna (ipak zene imaju manji seksualni nagon).

Ko se druzi prostitutkom isti je (ne)karakter kao i ona, NIKAKO pristojan i posten covek.
Vidis sad koliko vas ima - otpada za bacanje. Zato cuti.

nema potrebe da napad koristis kao odbranu okarakterisanih..nisam dosao do prostitutki vec do jeftinih kyrvica koje manipulisu rupicama jer nemaju druge kvalitete..muskarac ne glumi emociju vec je svima jasno da kupuje necim rupice..on nista ne prodaje niti ikoga iskoriscava..kod njega je cista racun duga ''ljubav'' jer zna sta kupuje..a sve je ovo pocelo inspirisano zgodnom zenom

nema potrebe da napad koristis kao odbranu okarakterisanih..nisam dosao do prostitutki vec do jeftinih kyrvica koje manipulisu rupicama jer nemaju druge kvalitete..muskarac ne glumi emociju vec je svima jasno da kupuje necim rupice..on nista ne prodaje niti ikoga iskoriscava..kod njega je cista racun duga ''ljubav'' jer zna sta kupuje..a sve je ovo pocelo inspirisano zgodnom zenom

Pitam te sta od gore navedenog nije istina?
Ja ne napadam vec govorim istinu. Da se izoblici ono sto ne valja.
Svejedno govoris li o visokoj prostitutki ili jeftinoj ribici, tu je i trgovanje i nemoral (sitna k*rva/veca k*rva).
O da muskarac cesto glumi emociju (ne kod placenih prostituki nema potrebe) da bi dobio rupicu od svoje zene/ljubavnice u raznim situacijama.

Kupovina je zapravo razmena dobara, jer bi i ona mogla reci kupujem zlatni sat placam rupicom, kao sto ces ti reci kupujem rupicu placam zlatnim satom.
Tako se i ona nadje u ulozi "kupca" a ti u ulozi "prodavca".
On samo koristi njenu rupicu, njeno telo za zadovoljavanje svog nagona (nema ljubavi prema onom drugome ni sa jedne strane) a ona njegov zlatni sat,
pa kako to samo ona njega koristi?
Razumeli smo se.

Nego, znas zasto su neke "k*rve koje daju za pare", zato jer im nisi lep da ti daju dzaba u svako doba.

Poslednja izmena:
mislim da one koje pozoves ili pokupis za pare ne gledaju ko ih placa..opet izvrces..i da ti pojasnim moju prvu misao koju si citirala..ja nijednu zenu niked ne bih okarakterisao kao kyrvom da se ona sama tako ne predstavi i ponasa..iako je ocigledno po opisu ja uvek mislim da sa mnom nece biti..i sa nekim mi je uspelo cak da lici na vezu..a pre i posle mene su bile s nekima koji su ih tako tretirali..u sve rupice..s 2 kondoma..bez ljubljena usta..kad su s onim koji voze maminu hondu dok je tatin mercedes na opravci da vidis kako je najlepsi i neodoljiv..a onaj ko im nista ne zeli platiti je neopisvi gabor i slina

Back