limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 26.538
Onda si igrao igrice do sitnih sati? 🙂Nisam izlazio, ja sam introvert..
Onda si igrao igrice do sitnih sati? 🙂Nisam izlazio, ja sam introvert..
Nekad to, nekada čitao šta me zanima. Ja sam noćna ptica, noću mozak mnogo više radi.. tada učim, čitam, sve, imam energije!Onda si igrao igrice do sitnih sati? 🙂
Zamijenio si noc i dan.Nekad to, nekada čitao šta me zanima. Ja sam noćna ptica, noću mozak mnogo više radi.. tada učim, čitam, sve, imam energije!
Па нисам заменио јер сам од рођења такав ха-ха...Zamijenio si noc i dan.
Nekad to, nekada čitao šta me zanima. Ja sam noćna ptica, noću mozak mnogo više radi.. tada učim, čitam, sve, imam energije!
Problem može da bude poremećaj ritma spavanja, to samo neće da prođe, niti može da se “donese odluka” da npr rano ustaneš i sl. Nije obična nesanica.nije bitno kad legnes, nego kad ustanes.
kad ustajes kad legnes oko 4?
u 7..8 ili oko podneva?
kad god da legnes, ustani u 7 ili 8 i videces kako ce ti se spavati u 22..23h
Ima tu i drugih problema, čitao sam negde da se to pojavljuje i npr zbog promena u dužini dana i noći - neki oblici prate i sezonske godišnje promene u osvetljenju.Наравно да ћеш да се расаниш ако узмеш да радиш нешто увече.
Okrenesh jedan dan bez spavanja, pa izdrzhish sve dok ne legnesh u vreme koje hotjesh, onda se uskladi ritam. Tako se radi kada putujeshKako zaspati? Od kad sam bio jako mali(3-4 godine) nikada nisam voleo rano u krevet. Tako je i dan danas, meni je to normala. Pre 4 ujutru nikada ne zaspim skoro..
Nemam problem kada spavam, spavam mirno, nemam košmare, ali kada treba da zaspim, to bez 2 sata preturanja nema ničega, a nekada ni tada. Jednostavno mrzim spavanje, vidim to kao gubljenje vremena i u periodu 00-07 ujutru imam neki mir i volim to vreme... ali ipak zbog fakulteta, kasnije posla i ovako života.. bilo bi bolje da mogu da zaspim kad hoću, dakle bar do 4 da zaspim.. pa imate li neko rešenje? Imam misli non-stop.. probao sam metode na internetu neke što sam nalazio, ništa ne pomaže.
To neće tek tako da prođe Makso, imam iskustva, po nekoliko dugih dana nema spavanja od jet lag-a, zaspiš i posle sat-dva na noge lagane, a mrtav si umoran…Okrenesh jedan dan bez spavanja, pa izdrzhish sve dok ne legnesh u vreme koje hotjesh, onda se uskladi ritam. Tako se radi kada putujesh
iz vremenske zone u drugu zonu, drastichno razlichitu....
Problem može da bude poremećaj ritma spavanja, to samo neće da prođe, niti može da se “donese odluka” da npr rano ustaneš i sl. Nije obična nesanica.
Meni je radilo dok sam putovao na daleki istok...To neće tek tako da prođe Makso, imam iskustva, po nekoliko dugih dana nema spavanja od jet lag-a, zaspiš i posle sat-dva na noge lagane, a mrtav si umoran…
Znači treba kod Dr-a, na vreme, ima valjda u Srbiji nekog da se bavi poremećajima spavanja. Ima raznih problema koji svi liče jedan na drugi.Код њега још увек није озбиљан поремећај, али може да стигне и до тога ако се буде зезао.
Он без проблема устане рано... бар тако рече, да му није био проблем да устане за школу.
Zavisi koliko dugo si tamo, ako si npr godinu u jednoj zoni, pa promeniš za 7 ili 6 sati na par nedelja, prve nema ništa od spavanja.Meni je radilo dok sam putovao na daleki istok...
naravno, ali ako leze u 4 a ustaje u 1 sutradan on nema problema sa spavanjem, spava on koliko treba .. niko normalan ne moze da zaspi pre 4 ujutru ako spava do 1 popodne...kad se 5 puta uzastopno bude naterao da leze u 4 a ustaje u 7 da vidis kako ce mu se iznivelisati.Problem može da bude poremećaj ritma spavanja, to samo neće da prođe, niti može da se “donese odluka” da npr rano ustaneš i sl. Nije obična nesanica.