Kako zaspati? Problem sa spavanjem.

R

rozLe pufnasti zeka

Gost
isto ko ja, najvise sam oduvek volela noc i to vreme od ponoci do jutra, kad svi spavaju imam mir. meni smetaju komsije, kad radi pre podne uvek je mucenje za mene da zaspim.
zaspim oko 1 pa ustanem rano, pa sma iscrpljena par dana, pa zaspim ranije jednom, pa opet ispocetka. sad opet sedim do 3 ujutro.

ranije sam pokusavala isto tu metodu da ne spavam 24/7, pa da sledeceg dana zaspim i isto kako pocne da se smrkava ja s ebudim, iako nisam spavala nekad i vise od 24 sata. bukvalno kako noc pada ja se budim i kad sma najumornija. nocu mi se vraca energija.

postanem nervozna i anksiozna kada moram da ustajem stalno ujutro rano, a rano mi je sve pre 9 sati.

bukvalno nisam sposobna da stalno radim prvu smenu iz razloga sto me hvata panika od pomisli da ceo zivot moram da radim prvu smenu.

to sto ti govore ustaj u 7 svaki dan i slicno nema to veze. mozes da se silom naviknes neko vreme i da traje neko vreme, ali opet ce organizam sam da se vraca na vreme koje on hoce. ja se tako mucim ceo zivot, a bavila sam se i sportom i sicrpljivala i nista. jednostavno moj unutrasnji bioritam je takav i sve ostalo je mucenje i privremeno prisilno resenje.
 

Путин012

Aktivan član
Poruka
1.570
Нема шансе. Умислио си.

Само ти устани у 8-9 ујутру, а увече после 9 гаси компјутер, мобилни и ТВ.
Заправо има шансе.. не можда баш сваки дан у те 4 године да сам тако, али већи део сигурно, поготово кад сам прва смена...
 

cronnin

Veoma poznat
Moderator
Poruka
12.597
Заправо има шансе.. не можда баш сваки дан у те 4 године да сам тако, али већи део сигурно, поготово кад сам прва смена...

Пази кад ти не верујем.
А да ти је доста 4 сата сна, не би спавао до 13...
 

Top