jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.007
Legnem,kad mi se pridrema i nemam problem sa zaspivanjem i spavanjem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne desi ti se da ti se drema, skoro i zaspis u fotelji ali kad odes da spavas ne mozes?Legnem,kad mi se pridrema i nemam problem sa zaspivanjem i spavanjem.
Ne.A ne desi ti se da ti se drema, skoro i zaspis u fotelji ali kad odes da spavas ne mozes?
Pecanje mi je sporo buraz.Pa msm ne bori se protiv nje u krevetu nego vako preko dana s demonima u glavi,mozda pecanje i priroda,bajs,sex,hrana i tako
Dodas na to guaranu i ziveces 50 godinaPecanje mi je sporo buraz.
Ja sam tip sto se bori s demonima u glavi, ne saranima u reci.
Treba mi akcija: bajs, priroda, sex, klopa.
Nesto da mi zadrzi paznju bar 10 minuta bez egzistencijalne krize.
odlicna preporuka..naporan rad rasteruje nesanicunista ne pomaze dobrom snu kao naporan dan na gradjevini
posle dobrog seksa spava se kao bebaili dobar sex![]()
da samo problem je kako svaku večer imati dobar sexposle dobrog seksa spava se kao beba![]()
posle dobrog seksa spava se kao beba![]()
i umni rad je posao, tako da je glava trebala tokom dana da radi, pa bi se umorila, i covek bi zaspaoVrtim se po krevetu do zore, a glava mi radi sto na sat.
pa, koristi mozak vise tokom dana, dok si budan, pa ce on da se umori i, ali ti radis pogresno, posao otaljavas, a mozak ti se ukljuci uvece na tik-tokuValjda mozak ne zna kad da stane. Zato sam i poceo da izbacujem telefon pred spavanje, premnogo Tik-Toka.
i umni rad je posao, to ti je to, fizicki si aktivan, ali nisi dovoljno mentalno, i onda se mozak uvece seti i pita: a ja, kada cu ja da dodjem na red da vezbam?Treba mi akcija: bajs, priroda, sex, klopa.