Kako zapoceti dopisivanje?

• Začetnik teme Začetnik teme vojo3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Нису све жене гуске које све своде на физички изглед и материјални статус.

Али мени је познато да си један од оних који воле да мраче.
Нису све али великој већини њих су то главни параметри без којих, ако се не испуне, занемаре све остало.

Ако хоћеш да користиш превару као начин да је привучеш, сигуран сам да постоји начин да се то изведе а да касније не мораш било шта од тога њој да покажеш.

Али зашто би то неко радио? 🤔
Зато што те нико неће контактирати преко тога...

Do sad sam pokusavao pisati devojkama na face i insta,ali je to bila zajebancija..
Sada sam naisao na jednu devojku na instagramu,bas je lepa i fizicki mi je privlacna...Kako jos nesta napisati u dm,a da ne dobijes blok momentalno..
Kako neupadljivo zapoceti chat, kako je zainteresovati da te ne banuje da se ne zamisli..
Da li je neko od vas razvio kontakt,makar prijateljski sa nekim online?
Mislis da je to strasno tesko,ali ja bi da probam.
Sta ce ti te drustvene mreže?
Uživo.

al priznacu ti jednu stvar, dopala se meni jedna YouTuberka, i ja hteo da budem sa njom, i sad sta na isnta, komentare i slicno, gomila bolesnika, ona oredavala poljski, ja lepo uplatim cas i smuvam. Videli se u NS. Tako i ti nadji je nor na fb, izmisli pricu, sta znam.
Na insta, i slicno manijaka ima mnogo, samo se utopis u masu

al priznacu ti jednu stvar, dopala se meni jedna YouTuberka, i ja hteo da budem sa njom, i sad sta na isnta, komentare i slicno, gomila bolesnika, ona oredavala poljski, ja lepo uplatim cas i smuvam. Videli se u NS. Tako i ti nadji je nor na fb, izmisli pricu, sta znam.
Na insta, i slicno manijaka ima mnogo, samo se utopis u masu
Nasao je na insta..Stvarno izgleda prelepo, a skontao sam da je daleko 100-200 km od mene,pa verovatno ne bi bilo ista..Ali bi pokusao, nista necu uloviti ako ne zabacim nijednom😁😁😁

Постављач теме није питао да ли да тражи уживо или преко Интернета. Дакле, дајете му нежељене савете и минирате тему. А то је непристојно.
Nije iz mog mesta, vise cisto onako kontaktirati, pa ako jos se svidim,ako se ona meni svidi, lepa je i privlacna,ali ce me ona blokirati sta god da napisem.

Nije iz mog mesta, vise cisto onako kontaktirati, pa ako jos se svidim,ako se ona meni svidi, lepa je i privlacna,ali ce me ona blokirati sta god da napisem.

Zavisi od puno stvari. Da li je slobodna ili zauzeta, kakva su joj interesovanja, šta ona uopšte želi, šta bi ona na prvi pogled mislila o tvom profilu... Ali sve u svemu, šta god da napišeš ili kako god da nastupiš, 70% je da će ti samo "sinovati" poruku i ostaviti te tu, 20% su šanse da će te blokirati i 10% da će išta da ti odgovori. Pa ti kako hoćeš.

Zavisi od puno stvari. Da li je slobodna ili zauzeta, kakva su joj interesovanja, šta ona uopšte želi, šta bi ona na prvi pogled mislila o tvom profilu... Ali sve u svemu, šta god da napišeš ili kako god da nastupiš, 70% je da će ti samo "sinovati" poruku i ostaviti te tu, 20% su šanse da će te blokirati i 10% da će išta da ti odgovori. Pa ti kako hoćeš.
Jel te pitala cime se bavis,da li imas auto(nije vazno koji) i svoj stan? Ako si joj odgovorio da imas samo posao,ali nemas svoj stan i automobil,pisi propalo.
Nema nista od toga.

Back