Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema fotke! :shock: [/quote]Espanol:
pa ne znam sta je kod mene normalno stoji fotka. evo jos jednom cu probati.Espanol::shock: Samo kvadratić i x...
toliko ne znaju da moraju i nemcima da dizajniraju automobileEspanol:Sad se najzad pojavila! Ti iz Alfe stvarno ne znaju da prave automobile...![]()
![]()
![]()
Slatka je i ova tvoja... ali... ona prva je više po mom ukusu :wink:brera:toliko ne znaju da moraju i nemcima da dizajniraju automobileEspanol:Sad se najzad pojavila! Ti iz Alfe stvarno ne znaju da prave automobile...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:
Espanol:Mrak je u pozitivnom smislu. Kad maštamo- maštamo, 1001 KS, 400 km/ h, milion evrića...To se zove mašta!vila_raviojla:Espanol:Mrak! Zatečen sam izborom!vila_raviojla:E onda ovako:
Bugatti 16.4 Veyron
Jel sad dovoljno mastovito?![]()
![]()
![]()
![]()
E ovo sam promasila![]()
A sto?![]()
![]()
![]()
![]()
RaiKkonen 911:Espanol:Mrak je u pozitivnom smislu. Kad maštamo- maštamo, 1001 KS, 400 km/ h, milion evrića...To se zove mašta!vila_raviojla:Espanol:Mrak! Zatečen sam izborom!vila_raviojla:E onda ovako:
Bugatti 16.4 Veyron
Jel sad dovoljno mastovito?![]()
![]()
![]()
![]()
E ovo sam promasila![]()
A sto?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemojte mnogo o njemu ljudi, mozete da se zapalite na putu.Bolje...Carrera GT ili za crvene enco.
Ili sve gorepomenuto u jednom(samo boljem pakovanjU)-mozete ga koristiti i za soping![]()
McLAREN F1.Ja bi mu jos dodao elisu i caooooo.![]()
begunac:Carerea gt....je porse...
U vise navrata sam hteo da iznajmim ferari preko vikenda...kosta za subotu i nedelju 1500€...ali ne daju da idem preko granice....![]()
RaiKkonen 911:E de stavi ove male grrrrrrr.
Ma naci cu velike wallpapere ne prezivao se ja 911.![]()
RaiKkonen 911: