Zelja za cuvanjem partnera je konflikt motiva.
Najcesce je to istovremeno privlacenje i odbijanje.
Tesko meni sa tobom a jos teze bez tebe.
Najcesce je to istovremeno privlacenje i odbijanje.
Tesko meni sa tobom a jos teze bez tebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš da ga poturim kao svojih ruku delo?ima sad da se kupe ona gotova jela pa probaj
pa dobro, ti zivis po babinim nacelima. Svaka castTo zadrzavati mi deluje kao da on zeli da ode a ja ga (necim) zadrzavam da ne ode..
Ako mu je dobro samnom sta ima da ga zadrzavam![]()
teško da to konzervirano smeće može da se nazove hrana.Misliš da ga poturim kao svojih ruku delo?
ih, koliko se muških oženilo sa snajkom a na babin pasulj...Misliš da ga poturim kao svojih ruku delo?
? zato sto ih nema, iliBabi se u zube ne gleda![]()
Zato i pitam.teško da to konzervirano smeće može da se nazove hrana.
imaju ukus neke metalne promašenosti ukusa i mirisa
Sala, Lovac, sala mala …? zato sto ih nema, ili
hm, subotom vodis u restoran, nedeljom na rostilj,radnim danima dostavaA šta ćemo mi koje ne znamo da kuvamo?
To je neravnopravna igra.
Nemam ni babu, to znači nema ni nade.ih, koliko se muških oženilo sa snajkom a na babin pasulj...
Pa to dosadi.hm, subotom vodis u restoran, nedeljom na rostilj,radnim danima dostava
pa uvek podvališ uz ono: "ne znam kako je uspelo"Nemam ni babu, to znači nema ni nade.
Ne izvlači se sad.Sala, Lovac, sala mala …
A ha! Test ljubavi!pa uvek podvališ uz ono: "ne znam kako je uspelo"
ako te voli poješće
nista ostaju ti sarm i sililoni.Pa to dosadi.
uloga muškarca:teško da to konzervirano smeće može da se nazove hrana.
imaju ukus neke metalne promašenosti ukusa i mirisa
ŠarmZato i pitam.
Definitivno nema šanse znači. Šta ostaje?
Šarm ili silikoni?
Nemam pojma u kom je to kontekstu recenoNe izvlači se sad.![]()
Komplikovan sam u vezi ishrane. Cesto menjam periodicno. A- ako oma veze sa krvnom. Volim pikanterije nekad, nekad slane rolate, nekad mi se prijedr dobar stejk a imam periode kada mi se trazi riba, morski plodovi a nekad samo voce i povrce. Imao sam i periode vegetarijanstva, samo mlecni proizvodi i voce/povrce. Nisam materijal za tipicnu domacicu. Poludela bi pored mene.na to misliš, aha!
pa ok je da mi kaže ako se ja prva ne setim.
sve opcije su funkciji
ima mnogo tastera za pritiskanje
za usklađivanje...
a šta ti beše ono najviše voliš da jedeš?![]()
Жене ово прво говоре побенавелим и неозбиљним мушкарцима.Za "zadržati" muškarca pored sebe i ne treba tu nešto mnogo,
tek neke četiri stavke, što rekli sitnica ako nema više..
No, medjutim.. koje su to te famozne četiri stavke koja bi trebala žena da ispuni tj da se pridržava??
Da ne bude šta ti znaš. ili ne lupaj, šta pričaš to,kako te nije sramota, daj bre mene si našao za*ebavat.. odgovor je tražen od samih žena.
"pored mene, druge za njega ne postoje, šta ima da ga zadržavam, nek se tera.. " ali ova baka je dala (savršen) odgovor a možda i formulu u samo 4 stvari, koja muči mnoge žene (a i m uškarce), kako ga zadržati?
Е ово. Добар део мушкараца није спреман за брак и децу ако не може да трпи буку. Мада није нам ни лако у суштини. Сви се набили у градове у мали простор. Да имаш велику кућу са добром изолацијом па да он може лепо да одрема након посла.И четврто, напуните своју децом хелијумом,
како њихови кораци не би узбунили његово краљевско височанство,
њиховог оца, а Вашег супруга.
Koliko li je đavo ženskih duša čokoladom kupio?Šarm
i čokolada s drobljenim lješnjacima![]()
to su samo dva dugmeta.neki muškarci su skromniji pa se drže onog "isprazni mu jaja napuni mu želudac"