Kako zadržati muškarca?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
na to misliš, aha!
pa ok je da mi kaže ako se ja prva ne setim.
sve opcije su funkciji
ima mnogo tastera za pritiskanje
za usklađivanje...
a šta ti beše ono najviše voliš da jedeš? :lol:
Komplikovan sam u vezi ishrane. Cesto menjam periodicno. A- ako oma veze sa krvnom. Volim pikanterije nekad, nekad slane rolate, nekad mi se prijedr dobar stejk a imam periode kada mi se trazi riba, morski plodovi a nekad samo voce i povrce. Imao sam i periode vegetarijanstva, samo mlecni proizvodi i voce/povrce. Nisam materijal za tipicnu domacicu. Poludela bi pored mene.
I imam jedno pravilo. Moj tanjir i ono sto se nalazi u njemu je moje. Ne podnosim kada mi neko stavlja ili sklanja s tanjira. Pogotovu prstima. Tu dobijem onaj instikt da potegnem satarom. Samo ako ja ponudim i posebni momenti.

Evo opet da postavim kako se cuva ljubav:

Majka i dečak šetaju plažom. U jednom trenutku dečak upita:
- Mama kako se čuva ljubav?

Mama ga pogleda i odgovori:
- Zgrabi malo peska i stisni u šaku.

Dečak stisne šaku i što je više stiskao, to je više peska curilo iz nje.
- Ali mama pesak mi beži!
- Znam ali sad potpuno otvori šaku.

Dečak je posluša, ali u tom času dunu vetar i odnese sav pesak sa dlana.
- Mama, ni ovako ne uspevam zadržati pesak.

Na to majka sa smeškom na licu reče:
- Sada uzmi opet malo peska u ruku i drži dlan kao da je u obliku kašike, dovoljno zatvoren da ga zaštitiš od vetra, a dovoljno otvoren da bude slobodan i ne curi.

Dečak učini kako mu je rečeno i pesak mu ostade na dlanu, dovoljno zaštićen od vetra, a slobodan da ne klizi kroz prste.
- Eto kako se čuva ljubav.

Za "zadržati" muškarca pored sebe i ne treba tu nešto mnogo,
tek neke četiri stavke, što rekli sitnica ako nema više..
No, medjutim.. koje su to te famozne četiri stavke koja bi trebala žena da ispuni tj da se pridržava??

Da ne bude šta ti znaš. ili ne lupaj, šta pričaš to,kako te nije sramota, daj bre mene si našao za*ebavat.. odgovor je tražen od samih žena.
"pored mene, druge za njega ne postoje, šta ima da ga zadržavam, nek se tera.. " ali ova baka je dala (savršen) odgovor a možda i formulu u samo 4 stvari, koja muči mnoge žene (a i m uškarce), kako ga zadržati?

Жене ово прво говоре побенавелим и неозбиљним мушкарцима.
Не могу да замислим да би мени нека овако нешто рекла.
То би било оно као гледам је забезекнуто и мислим: "Дал си нормална?! Ја знам колико вредим и да све што кажем има разума и смисла."

И четврто, напуните своју децом хелијумом,
како њихови кораци не би узбунили његово краљевско височанство,
њиховог оца, а Вашег супруга.
Е ово. Добар део мушкараца није спреман за брак и децу ако не може да трпи буку. Мада није нам ни лако у суштини. Сви се набили у градове у мали простор. Да имаш велику кућу са добром изолацијом па да он може лепо да одрема након посла.
У сваком случају нервоза због дечије галаме мени није прихватљива и недостојна је.
Баш си добар одговор дала.

Back