bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.554
Babi se u zube ne gledaNedovoljno baba ispod 50 godina.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Babi se u zube ne gledaNedovoljno baba ispod 50 godina.![]()
Zamjenila si me s tvojom drugaricom lapsi.Ti Simo cavka na kub![]()
Oce da se zainteresuje za druguTo zadrzavati mi deluje kao da on zeli da ode a ja ga (necim) zadrzavam da ne ode..
Ako mu je dobro samnom sta ima da ga zadrzavam![]()
Iz one kafancuge svi ste mi lepiZamjenila si me s tvojom drugaricom lapsi.![]()
Samo poklonjenjom konju se ne gleda u zube.Babi se u zube ne gleda![]()
Dobro da smo dosli napokon do sustine zvane konjSamo poklonjenjom konju se ne gleda u zube.![]()
Ja sam ipak najlepši.Iz one kafancuge svi ste mi lepi
![]()
Nije to palo na pamet da baba kad je bila mlada su bila neka druga vremena?svaka žena zna šta joj je činiti ako hoće da zadrži muškarca
a to nipošto nije nekih 4 kalupa u koja baba stavila muško
baba je bezobrazna za tri babe samo vi to ne vidite
ona u stvari ponižava muški rod tako što ga pojednostavljuje
sa vama je lako manipulisati ona kaže tako što vas je lako ugurati u kalup sa 4 dugmeta
ne slažem se sa babom. svaki muškarac ima svoje nijanse i načine kako da se zadrži
jedan od najboljih načina je ne zadržavati ga uopšte
https://forum.krstarica.com/threads/kako-zadrzati-muskarca.1038814/post-51516985Nije ti palo na pamet da baba kad je bila mlada su bila neka druga vremena?
Po tvom stilu pisanja bi reko da imaš 49 godina.Babi se u zube ne gleda![]()
Jeste ljubomorne čavke na babu.
baba ti je čavka znašJeste ljubomorne čavke na babu.
Ljubomora progovara iz tebe.baba ti je čavka znaš
neću te sprečiti hahaLjubomora progovara iz tebe.
Bolje zadržat babu,nego tebe.![]()
malo starije ženske muško mogu da zadrže jedino sa ćevapima i dosta luka i dobrom sarmomLupa za desetku.
Video odgledan do stavke valjda 3.
Samo dajte, slusajte babu![]()
Otišo su sarme probo nisi?malo starije ženske muško mogu da zadrže jedino sa ćevapima i dosta luka i dobrom sarmom
može i musaka
el vidiš kako je nastala pesma?Otišo su sarme probo nisi?![]()
I pametnica visokog čela .И четврто, напуните своју децом хелијумом,
како њихови кораци не би узбунили његово краљевско височанство,
њиховог оца, а Вашег супруга.
I pametnica visokog čela .
Aj ne kenyay idi mi napravi nesto za jelo sto volim brate. Jel ti to tesko? Jel toliko tesko a? A? I napravi zlatan osmeh.misliš da su saveti za nepopravljive sličajeve ili za sve ženske slučajeve inače?
na to misliš, aha!Aj ne kenyay idi mi napravi nesto za jelo sto volim brate. Jel ti to tesko? Jel toliko tesko a? A? I napravi zlatan osmeh.
malo starije ženske muško mogu da zadrže jedino sa ćevapima i dosta luka i dobrom sarmom
može i musaka ili jači gulaš
ima sad da se kupe ona gotova jela pa probajA šta ćemo mi koje ne znamo da kuvamo?
To je neravnopravna igra.