- Poruka
- 3.404
Ninče...ajooojj...aj da nastavim da sanjam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije tačno. Žene, naročito u braku nisu baš (često) za seks, mogu slobodno reći da se to retko dešava, pa smo mi ustvari oni "kojima je udarana čežnja", i da me je voz pregazio a ne samo da sam umoran došao s' posla rado prihvatam inicijativu moje ženeSto vise udaranje ceznje to vise gori
Ne znam, ne branim se. Za seks sam raspolozen uvek, tako da, otresao bih je ko Rocco Siffredi, cetiri puta za redom ako treba, pa bi se posle kao mackica ususkala u krevetic i zaspala snom pravednika, a ja se vratio i pojeo tu veceru uz dva-tri hladna belgijska piva.![]()
ma ovaj migrant troluje
eno ga ima i temu
Kako se otarasiti žene
Добар К- мир у кући!
Бирај! Мир или хистеричну жену![]()
Nije tačno. Žene, naročito u braku nisu baš (često) za seks, mogu slobodno reći da se to retko dešava, pa smo mi ustvari oni "kojima je udarana čežnja", i da me je voz pregazio a ne samo da sam umoran došao s' posla rado prihvatam inicijativu moje žene![]()
Није ти фора 4 пута за редом, буди фрајер када она хоће 4 пута за редом...![]()
Није битно, љубав је искуствена и необјашњива ирационална фантазмагорија...sve tačno iznad
aferin
Mogu koliko god oće. Seks me ne umara - naprotiv![]()
Mi smo jedno![]()
Evo ti broj mog mobilnog.......resicemo to.Dođete s posla umorni, a ona - ooćee, oči joj sjajne ko dijamanti
drpa vas, stavlja vam ruku u gaće, umiljava se ko mačkica, podatna je...čak je i večeru spremila
kako se ponašati u takvim situacijama i kako se odbraniti ako vam se spava ??
Pa kad sam ljubomoran ko ker. Salim se nisam, samo mi je krivo sto me nisi slagala da bih i ja bio dobar, da imam da se kajem, a ne ovako da mislim da sam pametan, mozda i nisam aj znaj@momoča mi ljut.
a nije, ti si mi sumpatiha
Fred mi je drug i kažem uopšteno
Blago ženama koje imaju ko Freda muža!
ništa me ne razumeš![]()
Pa kad sam ljubomoran ko ker. Salim se nisam, samo mi je krivo sto me nisi slagala da bih i ja bio dobar, da imam da se kajem, a ne ovako da mislim da sam pametan, mozda i nisam aj znaj
misliš da ne kontam?Aloe, salio sam se