Dođete s posla umorni, a ona - ooćee, oči joj sjajne ko dijamanti
drpa vas, stavlja vam ruku u gaće, umiljava se ko mačkica, podatna je...čak je i večeru spremila
kako se ponašati u takvim situacijama i kako se odbraniti ako vam se spava ??
It
kad hoce ne valja, kad nece opet ne valja

pa kuda idu ovi nasi forumasi
Za macku... U zimi ti hladno uleti ti vruce.
Za migranta ako nije trol ili za nekog sa slicnim "problemom":
Seks ne umara organizam vec orgazam, muskarca nemerljivo vise nego zenu ali i nju donekle.
Dodjes kuci i pripremis se psihicki, ne zaleci vec je mazi i voli, miluj, tepaj, cucu ko bebice da ste, mazi po telu osecajno i kad treba ga turis mazi je okolo organom i muci pa joj dodirnes klitoris pa ovo ono pa ga odaljis a ona skace ka tebi, kad si ga stavio ona je vec gotova za 1-5 minuta.
Ti nikako nemoj da svrsis, koliko god je jb kontrolisi nivo uzbudjenja i disi duboko sa duzim izdahom jer izdah smiruje srce a ejakulacije bez brzog pulsa nema.
Zavrsi bes svrsavanja i sutra ces misliti ceo dan o njoj, kad dodjes opet j bez svrsa i ako kuka da svrsis tek onda kazi da te to umara i da onda nemas istu radost i uzbudjenje kad je vidis i onda ti je to samo produzetak posla umesto lek od istog.
Razgovarajte o svemu, problem je u tebi druze, nisi citao o tome ni pimenio onu izreku iz filma "******* je nauka".
Sto se tice citanja na srpskom nemas nista, a ako znas anglijski imas multi orgasmic man knjigu na netu u pdf formatu.
I generalno tantra je ok a taoizam je amin sto se tice seksa.
Mi zivimo u retardiranoj kulturi baziranoj na srednjeistocnim stocarima od pre 3000 koji sve lepo i dobro nazivaju "grehom" pa cak i sam seks zbog kog su nastali.
Samim time ta tabu tema nije obradjivana naucno do pre 50ak godina dok je na istoku to nesto sasvim normalno kao sto i u realnosti jeste.
Mozes i kod doktora da odes koji ne zna nista o seksu ni sam kao sto je i zapadna naucna literatura go k u poredjenju sa hiljadama godina istrazivanja, eksperimentacije i zapisivanja sto imamo iz Kine, Tibeta i Indije.
Opet glavni problem je judaizam iz kog potekose hriscanstvo i islam koji mrze prirodu i sve lepo, a narod iskreno zovu stadom kao sto i zele mu svedu informisanost na taj nivo.