Truman
Elita
- Poruka
- 24.218
хехе, ја волим што сам Близанац...било би ми досадно да сам само једно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Искрено, изгубио сам мало поверење и у себе и у тарот...мислим да ћу да променим статус испод ника.

svaki blizanac čuči u po jednom tasu vageхехе, ја волим што сам Близанац...било би ми досадно да сам само једно.
jao POTPUNO SI U PRAVU!!!Prestani da mucis tarot onim pitanjima![]()
i ono za Bila GejtsaСвако пита оно што га занима...извињавам се Тароту ако су га моја питања о ванземаљцима и кошарци узнемирила!

da znaš da si u pravuSad sam uradio test sa ogledalom, i opet vidim kao da u neonsko belu dodas kap tirkizne. I to dobrih 6-7cm ide snop.

Питам се због чега. Ако је тарот наша веза са хроником акаше тамо се налазе све информације буквално. Ево нпр. пре пар недеља сам интензивно размишљао да ли је Дејан Лучић озбиљан или шарлатан и кроз сан сам јасно добио одговор. Зашто тарот не би могао исто да ми каже?Mislio sam na to pitanje za Bil Gejtsa. To je izvan domena i samog duha tarota![]()
ma ZNAM da se nisi zezao, u tome i jeste stvarНе разумем то за била гејтса. Ако ме заиста занима нека особа, хоћу да проникнем у њу, зашто не бих питао и тарот? Значи заиста се нисам зезао кад сам за то питао.
i ja sam na to pitanje mislilaMoj retro Merkur u Lavu*
Mislio sam na to pitanje za Bil Gejtsa. To je izvan domena i samog duha tarota![]()

Sad sam uradio test sa ogledalom, i opet vidim kao da u neonsko belu dodas kap tirkizne. I to dobrih 6-7cm ide snop.
хехе, ја волим што сам Близанац...било би ми досадно да сам само једно.
svaki blizanac čuči u po jednom tasu vage
Pa kad se to zatalasa.......![]()

zaboravih gde su mu Merkur i Veneradobro vise...znamo već da si uranom prebojen XP
ha znam...slobodica...lets play
joj jest..XD ...uglavnom spolja lebdi u zraku XD ...ali je unutra fiksiran i uopšte ne mari šta pričamo (mo u lavu)
E sad baš anđeo....
U principu bi ti odgovorio za Gejtsa, ali u nekom trenutku
Generalno ne valja svaki dan cimati Tarot
Obezvređuje se
Kažem ti ,nije Google
Treba meditirati na karte, usvajati njihove simbole a ne koristiti ih kao taster za nebitne informacije
- - - - - - - - - -
zaboravih gde su mu Merkur i Venera

htedoh da lupim da mi baš deluje da je u Rakupa u rakiću...zato je jednom nogom u proslosti ..i priziva nam sve sto je retro... od muzike filmova pa na dalje XD
htedoh da lupim da mi baš deluje da je u Raku
ajd, al treba mi tvoja slika ili bar slika sake na svetloj pozadini.. dodacu te pa posaljiAj pogledaj meni
Sent from my W_C800 using Tapatalk
jer sam te ja vec dodalaдиазепам, хтедох да те из захвалности додам за френда али видим да нема те опције. У сваком случају, потрудићу се да ти сутра узвратим услугу.
gatara na tetkuće ti gaaata, će ti vidi sreeeću i ljuubav, iz večeri u tajnosti![]()
sto se tebe i Tarota tice, kao sto rekoh ti.. treba da iskljucis tvoj uvek prebudno ukljucen mozak i ukljucis intuicijuИскрено, изгубио сам мало поверење и у себе и у тарот...мислим да ћу да променим статус испод ника.

албино, потпуно си у праву. ја верујем у постојање једног свепоља информација, а остало су све алати...од физике до тарота.
etoajd, al treba mi tvoja slika ili bar slika sake na svetloj pozadini.. dodacu te pa posalji![]()
jer sam te ja vec dodalanist nist
gatara na tetku![]()
sto se tebe i Tarota tice, kao sto rekoh ti.. treba da iskljucis tvoj uvek prebudno ukljucen mozak i ukljucis intuiciju
i ne gledas prognoze za utakmice![]()
zar nije tetka tebi vec pogledala?Diazepam pusti i meni mail na pp, bas me zanima da li nam se poklapaju zapazanja.![]()

uvek je bolje čuti više mišljenjazar nije tetka tebi vec pogledala?
al ajd![]()