KAKO VAS VASI LJUBIMCI POZDRAVLJAJU

Treba da vidite Unu kada dodjem kuci,ona sedne istovremeno mase repom i malo se spusti dole i naizmenichno lupa prednjim nogama o pod,usput cvili i ispusta neke chudne zvuke kao da pokusava da mi objasni kako je ona jadna bila sama toliko duuuugo i da jadna ne moze da veruje da me vidi,itd.Onda ja krenem u sobu i ona sve vreme ide pored mene i skache kao kengur u vazduhu(moze da skochi metar u vis iz mesta)a dok skache ona rezi i laje u isto vreme i to zvuchi kao gundjanje neke matore babe.Onda ja sednem na garnituru i ona mi uleti u krilo i samo sto mi se ne popne na glavu i usput me lize....
a,zaboravila sam da napomenem da se u prvom opisanom delu rituala obavezno upishki...
tako isto docheka i Gorana i bilo koga drugog koga mnogo voli....
jednom rechju,ona gushi svojom ljubavlju i ja je obozavam zbog toga.... :)

A shnaucerka velika koju smo imali ja i moji je isto kao milin rot,mlatila celom guzicom i cela se tresla od srece,ali nije skakala,bila je pristojna,samo je ako smo bili negde svi zajedno bez nje,kada se vratimo,ona se tako trese i mlati guzicom i ide od jednog do drugog i lize ruke

to sa lizanjem me podseti na mog prvog irca- teksa i kad ti dodjes kuci nema sanse da ti prodjes pored njega a da te on ne lizne za ruku...ali dok je jos bio stene i bio u kuci kad se vratis i sednes na krevet on se popenje i sedneti u krila i pocne da lize uvo.....ne znam zasto ali on je obozavao da lize usi:)....ali kad je porastao i izasao u dvoriste vise nije mogao da lize usi nego je presao na ruke;)...:);):)

Pa ja zaboravila da napisem za mog macora... Inace se prica kako macke ne pozdravljaju svoje vlasnike kad dodju kuci, medjutim moj macor je totalno drugaciji. On bukvalno dotrci do ulaznih vrata kad neko od nas troje dodje kuci, onda krece da prede i da se mazi o najblizi cosak od zida.:) Nekad cak i kaze kratko mjau kao pozdrav.:) To sada radi malo redje posto ga kucov pretekne pa ga ishiba repom sto je macoru nikako ne svidja :lol:

Pa ja zaboravila da napisem za mog macora... Inace se prica kako macke ne pozdravljaju svoje vlasnike kad dodju kuci, medjutim moj macor je totalno drugaciji. On bukvalno dotrci do ulaznih vrata kad neko od nas troje dodje kuci, onda krece da prede i da se mazi o najblizi cosak od zida.:) Nekad cak i kaze kratko mjau kao pozdrav.:) To sada radi malo redje posto ga kucov pretekne pa ga ishiba repom sto je macoru nikako ne svidja :lol:

:D:D:D....tvoja maca je extra lik.....ovo je upuceno tediju "Tedi znam da volis svoju vlasnicu ali ima i neko drugi isto koji je voli....budi drug....please";)-predpostavljam da na ovo mislim tvoja maca kad je tedi repom zakacinje....:);):)

E да, нисам писала за Мазону (моју тренутну мацу):

Кад чује моје кораке, а лежи на пећи поред прозора, нагло устане и упиљи се кроз прозор и онда кад ја уђем у кућу, погледа ме, испусти једно бучно "врррррр" и сјури се право до мене и онда почне да МАШЕ РЕПОМ као пас!!!!!!!! Верујте ми људи, стварно је тако, у животу нисам видела мачку да се радује као пас! А онда после крене обигравање око ногу, умиљавање, предење, .... класика!

evo je ta figura

Prilozi

• cicković.jpg
    cicković.jpg
    50,6 KB · Pregleda: 11

Кад чује моје кораке, а лежи на пећи поред прозора, нагло устане и упиљи се кроз прозор и онда кад ја уђем у кућу, погледа ме, испусти једно бучно "врррррр" и сјури се право до мене и онда почне да МАШЕ РЕПОМ као пас!!!!!!!! Верујте ми људи, стварно је тако, у животу нисам видела мачку да се радује као пас! А онда после крене обигравање око ногу, умиљавање, предење, .... класика!

:D:D:D....mili maca ti je bas vesela i vidi se da te puno voli:heart:....:);):)

sad sam se setila fontanica i barica kad je bio mali... kako ga pipnes ili pomazis a on pisne...odmaknes ruku on se smiri, primaknes da ga pomazis, on opet piski... jos se sav pokunji jer zna da radi nesto lose, ali ne moze da se uzdrzi od srece... morala sam da molim komsije da ga ne maze na hodniku, jer je i tada znao da pisne kad ga maze oni koje bas gotivi... hvala bogu prerastao je to piskenje od srece...

и онда почне да МАШЕ РЕПОМ као пас
i moj Gvozden isto radi

Back