Kako vam zvoni mobilni?

Ja sam jednom snimila mog druga sa mora Bosanca kad kaze 'au po*ku materinu'-al kako to on kaze Bosanski...I ja sam to drzala za poruku,i kad sam bila u crkvi sva sam se p0tresla,zamalo da mi zvoni,ja se setila i ugasim zvuk,ali u tom momentu pop govori poljubi ikonu,ja iskljucujem zvuk i stize mi poruka...da mi je zvonilo ubila bih se

HA-ha! :klap:
meni zvoni ali feenoomenaaalno!
tinu-ninu-ninu-ninu

ZWONO-Bad Copy Zurka,ali uskoro menjam u Lil' Wayne-Lollypop ili Lil' Jon ft. Ice Cube-Roll Call(pogledajte spot obawezno-najaci je spot od swix)! ! !

SMS-Mashin Gun(mislim rafal iz puske) da wam ne pricam sta je bilo u autobusu,meni stigne poruka a ja stojim pored neke bake sa unukom(autobus narawno stoji na stanici-inace ni ja ne bi cuo da mi stigla poruka kako su "dobri" zrenjaninski autobusi-pogotowo 10-ka),i tako meni stigne poruka,kad ono rafal iz swe snage....mala klinka wrisne i krene da place,a baka se us*ala ko foka-buljila u mene pola sata,a na pocetku digla ruke u wis...swi gledaju u mene i druga a mi se cepamo od smexa....*** da ste wi wideli tu situaciju pa wi bi se waljali od smexa kao i ja(wecina bi-mozda i swi)...tako da mi nista ne goworite..! ! ! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Back