Kako vam zvoni mobilni?

Nisam ni videla da je ovo moja tema,xexe...al banovase me...
Nego ja rekoh vec kako mi zvoni,a pre mi je bas dugo zvonilo za poruku od JK-Bolje da odmah bacim dokumenta,jer nema vajde od tvog testamenta,jer i bez mene ti bices srecan,i zato si sad tako i indiferentan lalala

a za cimanje ono ederlezi tehno version

kako zvoni? Nikako....samo beep i posle toga ide vibracija...meni je vrlo degutantno kada slušam pera detlića,razne urlike,tarzana...ovo ono na mestima kada je to odvratno....u crkvi,busu,muzeju,kod lekara,u bibklioteci,na nekom šalteru i tako dalje....zato svakome preporučujem moj model,jer nikada nigde neće biti predmet sablažnjavanja i pogleda drugih ljudi koji bi ga najradije rastrgli....sada se setih da sam bio prisutan na jednoj seoskoj sahrani kada je svešteniku zazvonio telefon u sred obreda...neverovatna budalaština koja je mogla biti uvek izbegnuta kada bi telefon bio na ovom modu...znači,beep i posle toga ide samo vibracija ...ja telefon nikada ne isključujem,bez obzira gde se nalazim...

Chek' da uzmem mobilni da vidim... ja menjam te melodije skoro svaki dan... pa posle kad mi zvoni ne znam kome, dal meni il nekom drugom..:)

emina jahovitj-exhale.... nije neshto, ali svidja mi se pochetak ona muzika i glasno je, pa zato........

Ja sam jednom snimila mog druga sa mora Bosanca kad kaze 'au po*ku materinu'-al kako to on kaze Bosanski...I ja sam to drzala za poruku,i kad sam bila u crkvi sva sam se p0tresla,zamalo da mi zvoni,ja se setila i ugasim zvuk,ali u tom momentu pop govori poljubi ikonu,ja iskljucujem zvuk i stize mi poruka...da mi je zvonilo ubila bih se

Back