KAKO UKROTITI PRVOKLASNU DAMICU I ZAUVEK JE ZADRŽATI U SVOME SRCU !?

KPCTAHK

Poznat
Poruka
8.705
-------------------------------------------------------
Ku-kuuuu, lele, bio sam k`o tele“, - izdeklamovao bi moj nekadašnji bogoslovski sabrat Nidžo Jović dodajući: „Ta prvoklasna ždrebica, kunem se da imade baš ovolike očurde, je tako opako ljuljala svojim caklećim sapima da sam istog trena dobio mornarsku bolest, baš ono – ljuljaj-ljuuuljaj, stenji i bauljaj, no to mi nije nimalo zasmetalo da mislim samo na jedno i to ovo – kako je ukrotiti, đipnuti na nju i sve to nekako preživeti...“
-----------------------------------------------------------

Verovatno da ne postoji ni jedan, jedini, iole naočit muškarac, naravno da među nas ne uračunavam šmokljane, feministe, sotoniste, komuniste, naprednjake i dosiste, kojem na nišan, bar jednoč u životu, nije naletelo damče od koje zastaje dah, zatresu se kolena, razum posve pomuti, pošandrca i od siline uzbuđena kao zaliven zaćuti, ukruti i kao jesenji listić požuti. Neću vam ni opisivati šta se događa tamo dole, ma između pupka i šupka, vole, jer svako od nas je iskusio tu slatku muku, drhtavu ruku, pođekad čak i glasno zastenjemo, zavijajući kao Šarov na lancu, od lepljive vonjke slatke `ebozovnosti miomirisavog damčeta.

Ku-kuuuu, lele, bio sam k`o tele“, - izdeklamovao bi moj nekadašnji bogoslovski sabrat Nidžo Jović dodajući: „Ta prvoklasna ždrebica, kunem se da imade baš ovolike očurde, je tako opako ljuljala svojim caklećim sapima da sam istog trena dobio mornarsku bolest, baš ono – ljuljaj-ljuuuljaj, stenji i bauljaj, no to mi nije nimalo zasmetalo da mislim samo na jedno i to ovo – kako je ukrotiti, đipnuti na nju i sve to nekako preživeti...“

To poređnje telokrutećeg ženčeta sa prvoklasanom ždrebicom, verujem da se svi slažete sa time, nije nimalo slučajna, jer zaista kada si je već okuskunio i ona otpočela sa svojim đekli-đeklio plesom sve što moraš da učiniš jeste da se čvrsto, onako muški, držiš objeručke za njene trepteće sapi i moliš Gospoda da ti bar kičma ostane čitava kad već razum mora da ti se pomuti. E, kada se taj i takav rodeo nekako dobro svrši, a svrši se nego šta, dugo vremena posle toga, dok ti zajapureno, uzavrelo i miomirisno ženče šapuće o nečemu što je samo njoj razumljivo, ležiš nauznak kao paralisan i onako zaćoren, znojav i zapuvan, normalno kada si već bar malko došao sebi i počeo normalnije da dišeš, počneš da razmišljaš, ako se to bunavljenje tako uopšte i sme nazvati, samo o jednoj jedinoj stvari:

Bože, kako je pripitomiti, ukrotiti i imati samo za sebe !?“

Verujem da nisam jedini koji posle toga, pardon ONO-ga, tako razmišlja, no još više sam ubeđen da ste mnogobrojni meni slični posle dubokog razmišljanja došli do istog zaključka – to je nemoguće, jer kako predivni cvetak koji svojim miomirisom opija a krasotom izluđuje sačuvati od drugih bumbara koji zvrlje isto tako kao i ti i na isti način silno žele da ga, bar malko, ponjuše, liznu mu tučak i halapljivo naslade medovine.

Dugo vremena, ama kako se drugačije spasiti od kompleksa, taj način razmišljanja je bio moj moto i nisam se previše ni trudio da to najlepše Gospodnje stvorenje sačuvam samo za sebe, no da sam mnogo grešio, kao što obično biva, pokušaću i vama i sebi da dokažem na sledećem primeru.

Jedan moj poznanik, „brat `Rvat“, je imao tako lepu ženu od čije lepte su mi se zatresla kolena kad-god bih je sočio. Priznajem da nije bilo fore i fazona, čak sam se nesrećnik i u hramu Gospodnjem molio da me opazi i nagazi, na koju nisam pokušavao da je navučem, no sve je bilo uzalud i sve se je završavalo njenim, uvek istim, rečima:

Ja sam srećno udata žene i drugi muškarci mi nisu potrebni !“

Danima posle tih reči bih sokratovski burljao po svom razumi i neprestano samome sebi postavljao uvek ista pitanja:

Šta znači biti srećno udata žena ?“ i

Zašto se jedna takva čestita i prelepa i u mene ne zaćori - baš tako i baš toliko ?“

Slutio sam da tu postoji nekakva začkoljica, no nisam verovao da je tako jednostavna i tako delotvorna. Onomad kada sam već okuskunio jedno solidno ženče koje stanuje upravo ispod te „srećno udate“ nisam mogao odoleti da razgovor ne bih zapodenuo o njoj. Zaista sam se pošteno zabezknuo kada sam čuo kako je taj „brat `Rvat“ ukrotio tu svoju `ebozovnu ždrebicu.

Zar ga i ti nisi čuo“ - reče mi ženče koje sam okuskunio i nastavi - „kako stalno ponavlja: „Ženu moraš tri puta na dan `ebati i isto toliko puta istući«

Ne znam“ – na uvce mi nastavi sa tom svojom pričicom okuskunjeno ženče – „da li je baš toliko puta na dan `ebe, ali da je baš toliko puta tuče u to sam sigurna – uvek to čujem...“

Jest`“ – napokon se složih sa njom – „majku mu `ebem – često sam je video sa modricama !“

E, posle svega ovoga, ostavljam vašoj savesti da odgovori da li je to jedini način da se ukroti rasna žderebica i šta vam je činuti ako ste slučajno na takvu nabasali. Što se mene tiče ja sam već čvrsto odlučan da takav recept nikada neću primeniti. Istina ONO, `ebati, tri puta na dan nije tako slabo i rado ga primenjujem, ali tući dragu osobu zaista mogu samo oni koji su zaista najveća sramota ne samo za muškadiju već i celokupno čovečanstvo...

Krstan Đ. Kovjenić
 
Poslednja izmena:
:rotf:
pa vi ste hit svi redom

Ždrebice, ženčići kolateralne štetice

slatko me nasmejaste

Poželjno je nekog imati u srcu bez kroćenja
jer niko ne ume tako krasno da te odiebe u skokovima
kao dobro ukroćena goropad!

BRAVO.jpg
 
dok sam bio mlad i lep, bilo je lako.

sada sa sjebbanim zubima i morbidnim humorom su mi sanse slabe...

mada cekam neku ekcentricnu da prepozna moje kvalitete :zper:
Ma i sta ce ti neka, dobro je imati za prazniti kohonese, ali ziveti s njima ti samo donosi skracenju vlastitog zivota. Od njihovog grintanja i torlokanja se dobijaju kardiovaskularne bolesti.
 
ubi me sljaka i promaja na poslu. spreman sam za neku situiranu
Ma od toga bezi, kad ti ona daje to te ubije. Tako zadnji put odem kod svoje prijateljice i ocu torbat, jer mi se tako torbamo, a ona meni kaze da ne mogu doci planski torbat, jok nego kako cu, pa nece me galeb doneti direkt na piccku.. I jos krene jesti krompir sa sirom i meni ispred ociju scena gice iz mapet soua i ja pravac na vrata i nju na blok. Tocno mom organizmu fali nova prica.
 

Back
Top