- Poruka
- 93.252
da je to odlučila čim joj je muž umro pa i da joj poverujem. Ovako se iebala 3 godine sa nekim tipom i onda se razočarala, odnosno verovatno je šutno...ma jooook, baš deluje ovo kao skroz realna pričica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da je to odlučila čim joj je muž umro pa i da joj poverujem. Ovako se iebala 3 godine sa nekim tipom i onda se razočarala, odnosno verovatno je šutno...ma jooook, baš deluje ovo kao skroz realna pričica
Nakon što je napustila trogodišnju vezu i krenula na put isceljivanja, Rejčel je obećala da nikada više neće imati seks ili drugu vezu jer želi da se istinski isceli. Život joj se drastično promenio i nikada nije bila srećnija, a sada radi kao terapeutkinja za oporavak od veze i zlostavljanja.
Zbog promene načina života se i oseća mlađe.
- Kao bonus, sada čak izgledam mlađe. To je verovatno zbog manjeg stresa u životu. Ljudi su šokirani kad saznaju da imam 39 godina, ćerku od 21 i sina od 14. Misle da imam 29 godina. Vrlo sam otvorena i transparentna po pitanju celibata, i preporučila bih ga svakome - objašnjava.
srećo, mislim da si promašila temuNismo na istim stranama, drugačije smo odrastali i ostarili. Lično sam htela da se okupimo negde samo onaKO, ispred bioskopa...
Zovu me na taj reunion, ali-moja najvoljenija osoba je blizu svog porođaja.
Ako ona ne prisustvuje, nemam nijedan razlog. Plus, zašto jednostavno nismo popili piće i otišli svako svojoj kući? Ja ti ne mogu jesti i piti za 30e, i mislila sam da je OK da se sretnemo tu negde. Naime, ti ljudi su mi puko i čisto zlo, nisu me voleli,nikad me nisu razumeli, ni mene, ni moju najboljiu drugaricu. Ma, po čemu treba da uživam u tom sastanku? Nebitni su mi.
Baš si mi ti pao na um zbog ove teme, naime, sjećaš se kad smo bile iznenađene da imaš godine koje imaš? Sad znam razlogtreba sići gola sa severnog pola..
eto kako malo treba..Baš si mi ti pao na um zbog ove teme, naime, sjećaš se kad smo bile iznenađene da imaš godine koje imaš? Sad znam razlog![]()
Bosanka, trebalo mi je malo više da skontameto kako malo treba..![]()
ništa, ništa, dijete, oprošteno..Bosanka, trebalo mi je malo više da skontam![]()
Laže, Suzan je isprobala:Priča sa kurira
Rejčel Viting (39) iz Velsa okrenula je leđa intimnosti i tvrdi da zbog toga izgleda i oseća se deset godina mlađe. Majka dvoje dece odlučila je da odustane od seksa i veza u septembru 2022. i sada je presrećna. Na TikToku je progovorila i o traumi koju je proživela - uključujući gubitak muža 2011, a potom i sestre 2022. Kaže da je naučila da se disciplinuje i više nema seksualne želje zahvaljujući tome što je postala duhovnija i budnija. Oseća se kao da je dobila novu jasnu perspektivu života i kaže da će zauvek ostati u celibatu.
Pogledajte prilog 1528838
Ne znam, možda i izdrži?
Poštovana imam 48 godina. Da mi neko obeća i da ću izgledam 50 g. mlađe sex ne dam. Hvala na vremenu!Priča sa kurira
Rejčel Viting (39) iz Velsa okrenula je leđa intimnosti i tvrdi da zbog toga izgleda i oseća se deset godina mlađe. Majka dvoje dece odlučila je da odustane od seksa i veza u septembru 2022. i sada je presrećna. Na TikToku je progovorila i o traumi koju je proživela - uključujući gubitak muža 2011, a potom i sestre 2022. Kaže da je naučila da se disciplinuje i više nema seksualne želje zahvaljujući tome što je postala duhovnija i budnija. Oseća se kao da je dobila novu jasnu perspektivu života i kaže da će zauvek ostati u celibatu.
Pogledajte prilog 1528838
Ne znam, možda i izdrži?
Možeš uvek na kvarno da trpaš a pričaš nešto drugo ko i ova iz uvodnog posta.Poštovana imam 48 godina. Da mi neko obeća i da ću izgledam 50 g. mlađe sex ne dam. Hvala na vremenu!