Kako to...

Lexa:
Evo ti dva vrlo ozbiljna pitanja:

1. Šta ako stvarno ima dečka?

2. Da li bi više voleo da ti kaže: "Hej, skroz si mi gadan, hajde makni se, ne želim ništa da imam sa tobom..."?

Mislim, šta je toliki problem u izgovorima, uopšte? Zamislite da su sve iskrene... :roll:
Sto se tice ove druge opcije, to lako moze da se procita sa face, nije problem i to meni uopste ne smeta.:D

mare34:
A zasto nalecu budale na vas, pitate li se to? Nije ni malo slucajno kada nekoga budala spopadne, zapravo budala napada onog ko zraci nekom "energijom zrtve". Uostalom, kako vi tako na osnovu dve recenice koje ste porazgovarale sa nekim mozete da kazete da je neko budala.
Darlin', mene ne spopadaju, niti u ludilu...!
I ne, nemam strpljenja, volje, niti bilo kakvog razloga da nekoga ko mi se ne dopada, pustim da me smara do u beskraj, ne bih li se uvjerila da nije budala, nego ok lik...
Sta me boli racku da li je budala ili ok lik, ne dopada mi se i tu je kraj!
Nisam ja socijalna ustanova da ispomazem sujete kojekakvih kompleksasa!

Lexa:
Hmmm... Mare, ja ti toplo preporučujem da posetiš temu o luzerima. Mislim da je na Ž. K.
Dobro sad, to da li sam ja luzer, nije tema ovog topika, moralo bi da se uzmu u obzir sve stvari koje su mi se izdesavale u zivotu, ali onakvih stvari da me riba kulira ima sve manje, ali nisam ja tema ovog topika. Pa ne znam zasto mi uzvracas loptu, ocigledno da sam ti povredio sujetu..........

Gazdarica:
Darlin', mene ne spopadaju, niti u ludilu...!
I ne, nemam strpljenja, volje, niti bilo kakvog razloga da nekoga ko mi se ne dopada, pustim da me smara do u beskraj, ne bih li se uvjerila da nije budala, nego ok lik...
Sta me boli racku da li je budala ili ok lik, ne dopada mi se i tu je kraj!
Nisam ja socijalna ustanova da ispomazem sujete kojekakvih kompleksasa!
Dobro sad cu ja svakoj ribi koja mi se ne svidja, da kd mi pridje da popricamo, da joj kazem da se tera u tri lepe, bas ti hvala, ima sta od tebe da se nauci.:D

Gazdarica:
Ako ne znas drugi nacin da nekoga otkacis, onda uradi i to... Bolje je nego da je zavlacis...
Postenije, svakako...
Nema potrebe, da otkacinjem i zavlacim, posto me nijedna ne spopada, samo sam hteo sarkasticno da ti kazem, da ne mora da znaci da ako ti neko pridje da hoce da te strpa u krevet, mozda samo hoce da se zeza:D

Au ala si se upecala, ******, pa ne razumem zasto mi odgovaras na postove, ocigledno da te ne smaram, pa da najbolja strategija da ribu navedes na razgovor u 4 oka je da joj objasnjavas da je gloopa, pa ona posle mora da ti dokazuje da nije i tako posle joj kazes bas si slatka kad se pravdas.
Da, gazdarice i ti si slatka dok se svadjas, ali posto si me smorila, vise necu da odgovaram na tvoje postove:)

Lexa:
Vidi, po reakciji naših forumskih predstavnika muškog roda, trebala bi da odreaguješ upravo na sledeći način: "Skloni mi se sa vidnog polja, trolu matori, idi u autobus, jedi beli luk..."
Ili, po izboru...
Dakle, izbaciš to iz sebe. Onako, kako i osećaš. Jer, zaboga, izgleda da je iskrenost na ceni... :mrgreen:
Šta ima da mu se nećkaš :lol:

Dobro, ako te posle ošamari, ti idi kod Mareta i traži mu da te osveti. :wink:
Auuu ... kako romanticno, suptilno, zenstveno, kulturno, vaspitano razmisljanje. Ja bi te bome preporucio nekome za start.

Naravno da se u samom pocetku razgovora uvek trebaju odrediti stvari... da li ti prihvatas njegove godine i da li on prihvata tvoje... Ali to treba odraditi na neki fin i kulturan nacin... a nikako na ovako pobesneli ko sto ti ovde pominjes... Inace bes dolazi zbog zbog raznih stvari... Uvek je lepsa i prijatnija smirena komunikacija... I ne misle tipovi da ste ovakve onakve zbog toga sto ste ih odbile, vec zbog nacina na koji ste to ucinile...
Retko ce te koji osamariti ali etiketa ce ti ostati...

mare34:
Dobro sad, to da li sam ja luzer, nije tema ovog topika, moralo bi da se uzmu u obzir sve stvari koje su mi se izdesavale u zivotu, ali onakvih stvari da me riba kulira ima sve manje, ali nisam ja tema ovog topika. Pa ne znam zasto mi uzvracas loptu, ocigledno da sam ti povredio sujetu..........
Pa nisam ja ni rekla da si luzer, samo rekoh da posetiš temu... :mrgreen:
Što je najgore, na toj temi se zaista nalaze neki od odgovora na tvoja pitanja, a ja ne bih da citiram. Kakvu loptu? Daj mi loptu... :confused:

Lexa:
Pa nisam ja ni rekla da si luzer, samo rekoh da posetiš temu... :mrgreen:
Što je najgore, na toj temi se zaista nalaze neki od odgovora na tvoja pitanja, a ja ne bih da citiram. Kakvu loptu? Daj mi loptu... :confused:
Ma mislio sam na saturn sa tvog avatara.:)
I naravno da nisam luzer, stvarno sta ja gubim, luzerke su ribe koje nece da razgovaraju samnom, ali to je njihovo pravo i ne vredja me:D

Rezime:
Za tipove: nemojte nikad kao sto sam ja radio ovde govoriti ribama recenice tipa: vi zene...; vi takvi i takvi...; ja sam u tvojim godinama...i slicne koje stvaraju barijeru izmedju vas.
Moram nesto da kazem sa zensko saosecanje, nikad nemojte da igrate na tu kartu, jel je poraz zagarantovan.
Za ribe: ne kazem da treba da se ****** sa svakim likom koji vam pridje, ali time sto kulirate nekog lika koji hoce da prica sa vama, on posle moze svasta o vama da naprica drugu koji vam se mozda svidja, takodje neki tip koji vam se svidja moze da vidi kako kulirate nekog tipa, pa da vam zbog toga ne pridje. Takodje, taj tip koji vam se ne svidja moze da vas upozna sa nekim deckom koji vam se svidja, dalje da ne pricam. A sto se tice nasrtljivosti, kad se zezate onda, onaj ko ne treba da bude sa vama otpada sam od sebe.
Dobro, posto ste mogli da primetite da sam na ovom forumu samo da bi se zezao i prozivao, sutra cu da otvorim temu, gde cu da prozivam muskarce.:mrgreen:

mare34:
Au ala si se upecala, ******, pa ne razumem zasto mi odgovaras na postove, ocigledno da te ne smaram, pa da najbolja strategija da ribu navedes na razgovor u 4 oka je da joj objasnjavas da je gloopa, pa ona posle mora da ti dokazuje da nije i tako posle joj kazes bas si slatka kad se pravdas.
Da, gazdarice i ti si slatka dok se svadjas, ali posto si me smorila, vise necu da odgovaram na tvoje postove:)
kako si ovo lepo rekao...ni po babu ni po stricevima..nego onak kak jeste...vidim ja da se ovde stvari menjaju na bolje :lol: :lol: :lol:

[Quote
Za ribe: ne kazem da treba da se ****** sa svakim likom koji vam pridje, ali time sto kulirate nekog lika koji hoce da prica sa vama, on posle moze svasta o vama da naprica drugu koji vam se mozda svidja, takodje neki tip koji vam se svidja moze da vidi kako kulirate nekog tipa, pa da vam zbog toga ne pridje. Takodje, taj tip koji vam se ne svidja moze da vas upozna sa nekim deckom koji vam se svidja, dalje da ne pricam. A sto se tice nasrtljivosti, kad se zezate onda, onaj ko ne treba da bude sa vama otpada sam od sebe.
Dobro, posto ste mogli da primetite da sam na ovom forumu samo da bi se zezao i prozivao, sutra cu da otvorim temu, gde cu da prozivam muskarce.:mrgreen:[/QUOTE]

Moram samo u kratkim crtama da odgovorim:
zasto ste vi muskarci ponasate toliko sujetno?, ako nekome nije do price nije mu do price, naravno u ovo se ne ukljucuje nevaspitanost.
i da ce bas sad da upozna nekoga ko joj se svidja preko nekoga ko joj se ne svidja...
i onda stvarno ispada da je najbolje da bude sa svakim ko joj pridje, ali naravno ni to ne bi valjalo jer bi onda bila q...
Svakakvih devojaka ima, ne kazem, ali i momci imaju oci i glavu pa nek gledaju kome prilaze....
I naravno budite HRABRIJI, ako vas je neko odbio verovatno i nije bio za va

Lexa:
Evo ti dva vrlo ozbiljna pitanja:

1. Šta ako stvarno ima dečka?

2. Da li bi više voleo da ti kaže: "Hej, skroz si mi gadan, hajde makni se, ne želim ništa da imam sa tobom..."?

Mislim, šta je toliki problem u izgovorima, uopšte? Zamislite da su sve iskrene... :roll:

Pa mozda je bolje da bude iskrena ali da kaze, "ne svidjas mi se" ili bilo sta a ne ofucane izgovore...

MA ne, bolje je reci "ti si bas super, ono svidjas mi se jako, ma luda sam za tobom, (piskam firnajz), ali imam decka i bas treba da se udam za njega za 2 dana, ono, inace bih ti sigurno dala priliku"

mare34:
Rezime:
Za tipove: nemojte nikad kao sto sam ja radio ovde govoriti ribama recenice tipa: vi zene...; vi takvi i takvi...; ja sam u tvojim godinama...i slicne koje stvaraju barijeru izmedju vas.
Moram nesto da kazem sa zensko saosecanje, nikad nemojte da igrate na tu kartu, jel je poraz zagarantovan.
Dobro, posto ste mogli da primetite da sam na ovom forumu samo da bi se zezao i prozivao, sutra cu da otvorim temu, gde cu da prozivam muskarce.:mrgreen:

HVALA TI MARE OVAJ SAVET MI JE BAS BIO POTREBAN

AKO HOCES NEKOG DA OTPALIS, SAMO ZVERAS OKOLO DOK TI PRICA, KAZES MU DA NE MOZES DA GA CUJES OD GLASNE MUZIKE,AKO I TO NEVREDI ONDA MU JEDNOSTAVNO KAZES DA TE SMARA I DA IDE SAD MALO TAMO. ALI NE GRUBO VEC FINO I JASNO DA TE RAZUME.

AKO HOCES NEKOG DA OTPALIS SAMO ZVERAJ OKOLO DOK TI PRICA, KAZI MU DA GA NISTA NISI CULA OD GLASNE MUZIKE, AKO I TO NE VREDI OTVORENO MU KAZES DA TE SMARA I DA IDE SAD MALO TAMO

Ma... Zene su u stanju da ‘pate’ za nekim tipom koaga ne mogu da imaju, naravno, a mozda i bas zbog toga, i zbog njega ce da napusavaju ostale tipove. Koji uzgred, nisu nista losiji od njega!

I tu nema sta da se prica.

A ti izgovori, samo govore o tome koliko zene mare za muskarce, jer da im je i malo stalo, ne bi prodavale te fazone koji su odavno provaljeni iz godine u godinu.

Kod muskaraca nije tako, svaka dobra riba je dovoljno dobra da se bude sa njom, ali to se smatra kao mana. Kad si takav odmah te optuzuju da si sovinista i da razmisljas pomocu ‘one’ stvari.

Back