Kako to...

storm cloud:
Док се ти, наравно, понашаш потпуно другачије, дајеш шансу свакој просечној, а испаљујеш екстра рибе и уопште не идеш около да причаш и пишеш како су рибе овакве и онакве. :lol:

Za tvoju informaciju ja JESAM davao sansu i prosecnim ribama, a i dalje dajem :lol: sansu prosecnim ribama, ali one cesto umisle da su nesto ekstra i da je treba da trcim za njom.... Ej izvini, to ne moze.

mare34:
Pitanje za osobe zenskog pola:
Kako to da i pored toliko nacina kojih imate da iskulirate, zbunite, negodujete, femkate se, otezate posao muskarcu da zapocne vezu, vam se desava da vas muskarci na kraju nekad ispale, povrede ili nesto slicno?

znas ja mislim da to nije tako jednostrana tema. tu se najvise ispale oni koji previse ocekuju naravno od sebe. misle da mogu da vladaju drugima. to i uspevaju do tog trenutka ispale. tada misle da je taj neko drugi povredijo njihovu velicinu. mada imas i onih(sto bi se reklo glupih) koji uopste ne obracaju paznju, teraju svoje i uopste se ne osecaju ispaljeno iako bi ti smatrao da jesu.

genious:
zato sto ka hoces da smuvas nekog ili da ga prived i zadrzis,devojke se trude maximalno a kad shavate da su voljene od tog nekog onda iskuliraju sa svim tim muvackim cakama i opustese a u toj fazi mladic se pocne hladiti...i tada ga grabi druga grabljivica a u svom tom uzasu devojke ne znaju sta ce od razocarenja i frke i nemaju snage da upotrebe nove cake i one im mast u propast
E, hvala ti sada kad muvam ribu, saljem tri luzrea da je smore, eto kako luzere mozes da iskoristis da rade za tebe.:D

Aleksej_BASO:
Zato sto uvek kuliraju i ispaljuju prosecne tipove, a kad vide nekog ekstra popularnog njeg ne ispale.

A taj je poyebo gomilu takvih i onda ga bas zabole, i ispali je.

E onda ona okolo prica i pise kako su muskarci ovakvi ili onakvi jer uzima u obzir sam tog tia a ne konta da ispalila vise mnogo boljih tipova.
Bravo, care, ovako sam i ja nesto mislio, uglavnom ribe olako donose zakljucke i mnoge stvari shvataju bukvalno, meni se cesto desava da riba radi sve na tome da me drzi na sto vecoj distanci, zato sto tripuje da se ja lozim na nju, a ne gotivi me zbog nekih svojih predrasuda o meni, a meni je zaista zao sto ne mogu da se druzim sa njima jel su one ok devojke, samo imaju tako male tripove, sto ja ne shvatam nista licno.
Ali ipak je najgora situacija kad te riba odjebe zato sto je shvatila da nema nista od tebe:(

Aleksej_BASO:
Za tvoju informaciju ja JESAM davao sansu i prosecnim ribama, a i dalje dajem :lol: sansu prosecnim ribama, ali one cesto umisle da su nesto ekstra i da je treba da trcim za njom.... Ej izvini, to ne moze.
Ma nikako to, zbog toga mnogi zajebu prvi sastanak sa ribom, jel se ponasaju prema njoj ko da je princeza.

Evo nekih metoda za odjebavanje, kuliranje tipova koje ribe koriste:
-da samo letargicno odgovaraju na pitanja ili te ni ne slusaju
-na zurkama cesto koriste to da se nabiju jedna uz drugu kao u ragbi timu i tako da niko ne moze da im pridje i tada naravno pricaju o nekom tipu koji im se najvise svidja i koga naravno spopadaju druge zenske i najcesce se zavrsi da se ne sretnu sa njim, niti daju priliku nekom drugom, to je metod karakteristican za tinejdzerke;
-imam decka, sto u je u 50 posto igra koju igra zenska, a ima bar 5 situacija u kojima to kaze
-kada ti zatrazi broj moba, pa ti posle izbrise, a ne cimne te
-dosla sam da pricam sa drugaricom, drago mi je sto smo se upoznali(e pa nama i da se ne vidimo sa drugom 100 god uvek je zenska dobrodosla)
-obicno dobra riba ide u zivot sa losom ribom, koja igra igru trovacice i kad se tip zakuca samo u nju, ova trovacica joj da signal da iskulira tipa
-mnogo dobre ribe igraju igru kleopatre, idu sa pregrst drugarica i jako im je tesko prici, za njih je strategija totalno drugacija nego za prosecne
- igra sa placanjem picem, zapravo neke ribe ih castis picem smatraju da pokusavas da ih kupis i onda te iskuliraju, a neke kad pozoves na pice misle da hoces da ih napijes
-uglavnom jedna od najcescih recenica je drago mi je sto smo se upoznali, moram da idem tu i tu, a nije bas neko vreme za rastanak
-kod dodirivanja cesto govore nemoj da me vatas, budi dobar momak i sl ali postoje nacini da se to probije
-kad ih pitas za ples tu imaju citav repertoar izgovora, to je najbolje ne pitati nista, tu jako dobro radi da je zgrabis ili pantomimom i osmehom da je pozoves
-kod poljupca(to je malo preloman momenat) imaju ne poznajemo se dovoljno i sl
-kod toga da je odvedes kuci, kad pocnes da je vatas ili skidas imaju dosta nacina da negoduju
U principu ne postoji univerzalan recept, ali jako je bitno uliti zenskoj poverenje, a za to ima mnogo dobrih metoda i kod svakog femkanja najbolja je strategija, saljiv odgovor, neki gest poverenja tipa mazenje po kosi ili drzanje za ruku, pa onad nastavis.

mare34:
To se ne zove zaljubljenost, nego posesivnost.
Naravno da nije posesivnost, pobogu, pa sta je zaljubljenost za tebe?
Cudno ti je to sto zelimo da onaj koga volimo bude kraj nas, sto ne zelimo da ga izgubimo? U cemu je tu posesivnost?
Normalno je da ti je na pocetku kad se nisi vezao vise svejedno, nego kasnije kad ta osoba postane stvarni dio tvog zivota.

mare34:
Bravo, care, ovako sam i ja nesto mislio, uglavnom ribe olako donose zakljucke i mnoge stvari shvataju bukvalno, meni se cesto desava da riba radi sve na tome da me drzi na sto vecoj distanci, zato sto tripuje da se ja lozim na nju, a ne gotivi me zbog nekih svojih predrasuda o meni, a meni je zaista zao sto ne mogu da se druzim sa njima jel su one ok devojke, samo imaju tako male tripove, sto ja ne shvatam nista licno.
Ali ipak je najgora situacija kad te riba odjebe zato sto je shvatila da nema nista od tebe:(

Ma jashta!

Mislim ne smeta meni sto sve one loze na jeenog dobrog tipa, pa mislim i ja se lozim na Natasu Bekvalac, mozda, lai necu zato ispaljivati sve druge ribe....

A ono za izgovore si POTPUNO u pravu.

Ono, nabiju se jedna do druge i ne mozes da im pridjes, aa posle se zale kako su tipovi tako postali pasivni i nisu nizasta, a treba samo da im pridju, bla bla, a cak i ako im pridjes onda te doyebu i to sa tako jeftinim i providnim fazonima...

Mislim te samo govori o zenskom mozgu, znaci ja imam 26 g i ona i dlje hoce da mi proda tu pricu "imam decaka" ej kao da imam 15 g ili to "dolsa sam da pricam sa drugaricom"

A ima i ono "znas sve je super i ti si super decko, ali ja nisam nesto raspolozena.. " Ej a dosla je na zurku ili u izlazak.... :shock: A nije raspolozena....

Pa ja i kad nisam raspolozen i izadjem i ako mi pridje riba odma cu postati raspolozen, pa majku mu zar nije tako???

Ej a da vam pricam dogadja od vilkenda!

Ode moj ortau u BG kod druga, i njih dvojica odu kod treceg ortaka u Lajkovac.

I ovaj iz lajkovca momak zna ljude, ono i kao idu u izlazak u Valjevo, a bude ih vise, i povedu neke 2 ribe, znaci ono udaraljke, nije ih opalio ceo Lajkovac, ali jeste pola.

I robe skontaju dosli momci iz BG, sa njim mozda bude i neka "veza" i da ne budu ljanke one se ladno naprave kao fine ribe, i nista ma kakvo vatanje kakav sex.... Znas ono vidi situaciju da se uvali nekome u veliki grad, pa nece da misli covek da je fuxa.... Eto tako to ide....

bojna:
znas ja mislim da to nije tako jednostrana tema. tu se najvise ispale oni koji previse ocekuju naravno od sebe. misle da mogu da vladaju drugima. to i uspevaju do tog trenutka ispale. tada misle da je taj neko drugi povredijo njihovu velicinu. mada imas i onih(sto bi se reklo glupih) koji uopste ne obracaju paznju, teraju svoje i uopste se ne osecaju ispaljeno iako bi ti smatrao da jesu.

Kako neko (kao sto kazes glup) moze da tera po svome i da ne obraca paznju i da se ne oseca ispaljeno, ako je ispaljen. Ako ti nekoga ispalis, pa valjda si ga ispalila i tacka, zar ne? U tom slucaju, ako se taj neko ne oseca ispaljeno to je zbog toga sto...

Savrsena ljubav je dvosmerna. Najveci je dar VOLETI, a posle njega najveci je dar BITI VOLJEN.
Ako taj sto je ispaljen nastavlja po svome to je iz razloga sto jos uvek voli, uprkos tome sto nije i sam voljen.
Btw...Lepo kazes coveku - izvini, ne volim te, ne zelim te i to je kraj price. Posle toga ce sigurno shvatiti da je "ispaljen". Sve ostalo je manipulacija siromasnih duhom koji uzivaju u mucenju. Sadizam...

Gazdarica:
I sta, ribe trebaju da trpe muvanje svake budale, kako male muske sjetice, ne bi bile povrijedjene...?
Aho, dusice drage...
A zasto nalecu budale na vas, pitate li se to? Nije ni malo slucajno kada nekoga budala spopadne, zapravo budala napada onog ko zraci nekom "energijom zrtve". Uostalom, kako vi tako na osnovu dve recenice koje ste porazgovarale sa nekim mozete da kazete da je neko budala.

LUDICA:
Naravno da nije posesivnost, pobogu, pa sta je zaljubljenost za tebe?
Cudno ti je to sto zelimo da onaj koga volimo bude kraj nas, sto ne zelimo da ga izgubimo? U cemu je tu posesivnost?
Normalno je da ti je na pocetku kad se nisi vezao vise svejedno, nego kasnije kad ta osoba postane stvarni dio tvog zivota.
Ma zezao sam se za posesivnost, a sto se tice zaljubljenosti to je za mene velika glupost.:D

GalebDzonatan:
Kako neko (kao sto kazes glup) moze da tera po svome i da ne obraca paznju i da se ne oseca ispaljeno, ako je ispaljen. Ako ti nekoga ispalis, pa valjda si ga ispalila i tacka, zar ne? U tom slucaju, ako se taj neko ne oseca ispaljeno to je zbog toga sto...

Savrsena ljubav je dvosmerna. Najveci je dar VOLETI, a posle njega najveci je dar BITI VOLJEN.
Ako taj sto je ispaljen nastavlja po svome to je iz razloga sto jos uvek voli, uprkos tome sto nije i sam voljen.
Btw...Lepo kazes coveku - izvini, ne volim te, ne zelim te i to je kraj price. Posle toga ce sigurno shvatiti da je "ispaljen". Sve ostalo je manipulacija siromasnih duhom koji uzivaju u mucenju. Sadizam...
Kazes savrsena ljubav je dvosmerna, pvo ne postoji savrsena ljubav jel savrsenost je stvar uma, a ne srca, a prava ljubav nije dvosmerna, nego bezuslovna, seti se dobro kako je Isus govorio da volimo svoje neprijatelje.

Aleksej_BASO:
A ono za izgovore si POTPUNO u pravu.

Mislim te samo govori o zenskom mozgu, znaci ja imam 26 g i ona i dlje hoce da mi proda tu pricu "imam decaka" ej kao da imam 15 g ili to "dolsa sam da pricam sa drugaricom"

A ima i ono "znas sve je super i ti si super decko, ali ja nisam nesto raspolozena.. " Ej a dosla je na zurku ili u izlazak.... :shock: A nije raspolozena....

Evo ti dva vrlo ozbiljna pitanja:

1. Šta ako stvarno ima dečka?

2. Da li bi više voleo da ti kaže: "Hej, skroz si mi gadan, hajde makni se, ne želim ništa da imam sa tobom..."?

Mislim, šta je toliki problem u izgovorima, uopšte? Zamislite da su sve iskrene... :roll:

pa izwinite ali kako ja da odreagujem kad mi pridje neko sa 25-30 godina, ja mu lepo kazem koje sam god , i ochekujem da se skloni--a on kaze meni ne smeta.E PA MENI SMETA!!!

mare34:
Hmmm... Mare, ja ti toplo preporučujem da posetiš temu o luzerima. Mislim da je na Ž. K.

Sizzlym:
pa izwinite ali kako ja da odreagujem kad mi pridje neko sa 25-30 godina, ja mu lepo kazem koje sam god , i ochekujem da se skloni--a on kaze meni ne smeta.E PA MENI SMETA!!!
Vidi, po reakciji naših forumskih predstavnika muškog roda, trebala bi da odreaguješ upravo na sledeći način: "Skloni mi se sa vidnog polja, trolu matori, idi u autobus, jedi beli luk..."
Ili, po izboru...
Dakle, izbaciš to iz sebe. Onako, kako i osećaš. Jer, zaboga, izgleda da je iskrenost na ceni... :mrgreen:
Šta ima da mu se nećkaš :lol:

Dobro, ako te posle ošamari, ti idi kod Mareta i traži mu da te osveti. :wink:

Momci, ja se samo, iskreno, najiskrenije nadam da vi ovde zaista ne želite reći: "Ja se sviđam baš svakoj, i svaka 'oće da se kresne sa mnom, stoga mi njihovi izgovori nisu jasni, zašto l a ž u ???"
:rolleyes:

Lexa:
Momci, ja se samo, iskreno, najiskrenije nadam da vi ovde zaista ne želite reći: "Ja se sviđam baš svakoj, i svaka 'oće da se kresne sa mnom, stoga mi njihovi izgovori nisu jasni, zašto l a ž u ???"
:rolleyes:
molim te , pa nemoj tako...swaka dewojka kad joj neshto mushko pridje prosto odmah
a022.gif
jer su oni swi
a038.gif

a nedaj boze da neka
c026.gif
jer je ona onda kreten i laze....
i narawno treba da
a050.gif

poshto je ona kriwa za
a014.gif

i kako god se okrene mi uwek ispadnemo
a054.gif