KAKO TO?

ovo je cudno...vidite ovako, kad izadjem negde, na kafu ili u klub nije bitno sa drugarcicima i drugaricama, u pocetku bude sve super i zabavno kao da se nismo videli sto godina, a mozda i nismo ima i takvih situacija, i onda sam pricljiv brbljiv zabavan, kao i uvek, super mi je... i onda prodje ta pocetna euforija ili kako da nazovem, onda krene period smora, dakle, kao da se potpuno celokupno smorim, ne zato sto su mi dosadni, nego ne znam, to je do mene, onako sam u fazonu iskljucen, to ne traje dugo i vratim se u ok raspolozenje...
ali, jel se ovo jos nekome desava i zasto?
Meni se ovo cesto desava,samo sto taj pad raspolozenja traje dugo,tako sedim cutim gledam kako se smeju i ne mogu da verujem cemu se pojedini ljudi smeju i o cemu pricaju, a do tog trenutka kad se smorim sam i ja bio deo te price-pricao i smejao se.

Meni se ovo cesto desava,samo sto taj pad raspolozenja traje dugo,tako sedim cutim gledam kako se smeju i ne mogu da verujem cemu se pojedini ljudi smeju i o cemu pricaju, a do tog trenutka kad se smorim sam i ja bio deo te price-pricao i smejao se.
a ja ne tako u fazonu da pomislim da su oni bezveze i da pricaju bezveze price, nego iz nekog nepoznatog razloga se zasmorim

Znas meni je to normalnije stanje nego neki retardi koji se bas trude da odrze nivo akcije i zabave..ono kad se istripuju ako neko cuti i ne misli ni o cemu..onda te pitaju sta ti je sto cutis..sta te boli k sto cutim..uzivam..treba znati cutati narocito s nekim

razmišljamo na istu foru, i čisto da se zna, ovo mi se dešava jako često... inače, što se teme tiče, meni se dešava da sam u početku skroz out, ali se nekako kasnije nadovežem na priču i teško me zaustaviti :D to je dokaz da je svaki početak težak..pa čak i teži nego što se misli...

pa niko ne odrzava stanje euforije dvajes četri sata dnevno
niti moras uvek u drustvu da ispadneš super
ili ti prosto paznja odluta

Poslednja izmena:
ovo je cudno...vidite ovako, kad izadjem negde, na kafu ili u klub nije bitno sa drugarcicima i drugaricama, u pocetku bude sve super i zabavno kao da se nismo videli sto godina, a mozda i nismo ima i takvih situacija, i onda sam pricljiv brbljiv zabavan, kao i uvek, super mi je... i onda prodje ta pocetna euforija ili kako da nazovem, onda krene period smora, dakle, kao da se potpuno celokupno smorim, ne zato sto su mi dosadni, nego ne znam, to je do mene, onako sam u fazonu iskljucen, to ne traje dugo i vratim se u ok raspolozenje...
ali, jel se ovo jos nekome desava i zasto?

pa dok pricate o obicnim temama, ponasas se normalno i pricljiv si, a kada hoces nesto dubokumno vidis da te ne prate i da nisu taj fazon, da im je najdubokoumnije razmisljanje na nivou 16-godisnjajk, ti cutis...opet neko pomene neku obicnu temu (ja ih zovem tricarijama ili glupostima) opet se ukljucis

p.s. nisam ja smor, i ja pricam o obicnim temama ;)

Back