naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
pa svasta me ispunjava ja volim da izlazim sa njima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se ovo cesto desava,samo sto taj pad raspolozenja traje dugo,tako sedim cutim gledam kako se smeju i ne mogu da verujem cemu se pojedini ljudi smeju i o cemu pricaju, a do tog trenutka kad se smorim sam i ja bio deo te price-pricao i smejao se.ovo je cudno...vidite ovako, kad izadjem negde, na kafu ili u klub nije bitno sa drugarcicima i drugaricama, u pocetku bude sve super i zabavno kao da se nismo videli sto godina, a mozda i nismo ima i takvih situacija, i onda sam pricljiv brbljiv zabavan, kao i uvek, super mi je... i onda prodje ta pocetna euforija ili kako da nazovem, onda krene period smora, dakle, kao da se potpuno celokupno smorim, ne zato sto su mi dosadni, nego ne znam, to je do mene, onako sam u fazonu iskljucen, to ne traje dugo i vratim se u ok raspolozenje...
ali, jel se ovo jos nekome desava i zasto?
a ja ne tako u fazonu da pomislim da su oni bezveze i da pricaju bezveze price, nego iz nekog nepoznatog razloga se zasmorimMeni se ovo cesto desava,samo sto taj pad raspolozenja traje dugo,tako sedim cutim gledam kako se smeju i ne mogu da verujem cemu se pojedini ljudi smeju i o cemu pricaju, a do tog trenutka kad se smorim sam i ja bio deo te price-pricao i smejao se.
sta to?Možemo da prokljuvimo, ja sam ga provalila.
Znas meni je to normalnije stanje nego neki retardi koji se bas trude da odrze nivo akcije i zabave..ono kad se istripuju ako neko cuti i ne misli ni o cemu..onda te pitaju sta ti je sto cutis..sta te boli k sto cutim..uzivam..treba znati cutati narocito s nekim
ovo je cudno...vidite ovako, kad izadjem negde, na kafu ili u klub nije bitno sa drugarcicima i drugaricama, u pocetku bude sve super i zabavno kao da se nismo videli sto godina, a mozda i nismo ima i takvih situacija, i onda sam pricljiv brbljiv zabavan, kao i uvek, super mi je... i onda prodje ta pocetna euforija ili kako da nazovem, onda krene period smora, dakle, kao da se potpuno celokupno smorim, ne zato sto su mi dosadni, nego ne znam, to je do mene, onako sam u fazonu iskljucen, to ne traje dugo i vratim se u ok raspolozenje...
ali, jel se ovo jos nekome desava i zasto?