Kako to da nema Srba terorista?

Znam da je logicki apsurdno pokusavati da nekom za koga smatras da je debil, pokusavati objasniti da je glup, al aj da probam nema vreze, glup si jer nemas toliko inteligencije i / ili znanja da razumes jednu jednostavnu salu!

Covece ti ne znas kako izgleda zastava Libana, nesreco jedna, sramoto!!!
Ili ne znas ili si glup da ne provaljujes o kome pricam , a sve vreme ti pred nosom zastava Libana kod jednog od forumasa! Necu ti reci kod koga, jer tebi ni nije upucen onaj odgovor, vec njemu!
Uzivaj zato u svom neznanju!

:D :D :D

Primitivni pravoslavac:D.......

Ономад сваког човека који гласа за радикале прогласи мајмуном.

Сад су ДСС-овци сува параноја. Ти си бре легенда.

Још сам и примитиван кад се побуним против научника свезналице :lol:, Пера Којота, Супер Генија... :lol:

Тоталитаризам. Горе бре него за време инквизиције...:lol:

Ja vređam:shock:.....
Ајд не КЕЊАЈ папе ти.
Naravno odgovaram na grubu uvredu koja je sasvim fina i fensi kad se čuje iz usta cyber-četnika......Ali, ako se slučajno odgovori......Ne radi drugom ono što ne želiš da radi tebi.......
A onda, kao slučajno, potkačiš i "srpsku mitologiju"...Zbrčkano, šejkovano pa ko proguta
Moji argumenti su ,po meni jači od vaših, ali vi ste u većini, pa sve prolazi:D:lol:
Ономад сваког човека који гласа за радикале прогласи мајмуном.

Сад су ДСС-овци сува параноја. Ти си бре легенда.

Још сам и примитиван кад се побуним против научника свезналице , Пера Којота, Супер Генија...

Тоталитаризам. Горе бре него за време инквизиције.
..
Ti to misliš O SEBI......Nebeski narod, nebeska NEDODIRLJIVA ISTINA.......:lol:lol:lol:

Pa, on tebi nije rekao da si primitivan katolik, zar ne ? Ako ćemo da vagamo...

Jer nisam rekao, niti bih to ikad i pomislio:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
Ne kenjaj ,patrijarha ti.......To je nedostatak ne samo argumenata nego osnovnog vaspitanja:roll::evil:...........

Ja vređam:shock:.....

Naravno odgovaram na grubu uvredu koja je sasvim fina i fensi kad se čuje iz usta cyber-četnika......Ali, ako se slučajno odgovori......Ne radi drugom ono što ne želiš da radi tebi.......

Moji argumenti su ,po meni jači od vaših, ali vi ste u većini, pa sve prolazi:D:lol:
..
Ti to misliš O SEBI......Nebeski narod, nebeska NEDODIRLJIVA ISTINA.......:lol:lol:lol:

Прво, ја нисам четник.

Друго, болдовано :shock::shock: бесмислено и неповезано. Нити одговараш на оно што треба... већ пребацујеш лопту на мене.

Први си рекао нешто о параноји када је она Сузи млатила..

Нити ја тако мислим ни за себе ни за мој народ, биће да је у твом случају у питању параноја.:lol:

Не љути се, шалим се, мада си први почео да вређаш и то много грубље него овај примитивни православац.:wink:

.

Srbi moraju uvek da odgovore pa makar lupili i najveću glupost......Zadnja reč je moja., pa može sve da bude....Ok, ostani uljuljkan u iluziju.......Samo mnogo će da te boli kad se probudiš:cool:
Ne ljutim se, svako pokazuje svoje lice u raspravi:)......

Jer nisam rekao, niti bih to ikad i pomislio:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
Ne kenjaj ,patrijarha ti.......To je nedostatak ne samo argumenata nego osnovnog vaspitanja:roll::evil:...........

Pa ,rekao si "primitivni pravoslavac", šta sad kao nisi rekao?

Za sve ostalo vam ostavljam da se "isljujete".... :cool:

Пиффффф. Ти ћеш и да васпитаваш људе овде...
Кад кењаш има да ти кажем да кењаш и брига ме, а неки твоји постови, образложио сам ти који, стваро безвезе те и заслужујеш да ти се овако нешто каже.

Да ниси можда сека перса па ти и овакве ситни напади сметају?

Шта ти овде све пишеш? Реко би човек да си Пера Којот..

Pa ,rekao si "primitivni pravoslavac", šta sad kao nisi rekao?
Hm, ovaj tvoj post bolje da ne postoji, jer odriče pravo na samodbranu na koju su se srbi često pozivali u toku 90-ih......Inače, ja nisam pomenuo lično nijednog velikodostojnika Spc.......Znam da moraš da racionalizuješ i da prebaciš krivicu na drugog, razumem te:cool:
Пиффффф. Ти ћеш и да васпитаваш људе овде...
Кад кењаш има да ти кажем да кењаш и брига ме, а неки твоји постови, образложио сам ти који, стваро безвезе те и заслужујеш да ти се овако нешто каже.

Шта ти овде све пишеш? Реко би човек да си Пера Којот.
.
Takve kao ti uvek:D:D:D......
Реко би човек да си Пера Којот
Ja bih rekao da si ti lajavi krelac......Mada i on koristi više dokaza nego ti u raspravi:mrgreen:......
Smešan si:cool:.....Net-siledžijstvo mi je baš jadno:lol:.....

Кад кењаш има да ти кажем да кењаш и брига ме, а неки твоји постови, образложио сам ти који, стваро безвезе те и заслужујеш да ти се овако нешто каже
Takođe:D.....
Jesam .Pogledaj u prestrojavanje:D(čini mi se da se tako zove anketa).....Da li svi srbi treba da budu iste religije, istog mišljenja:roll:.....Suzio vam se prostor za delovanje zbog isključivosti......

Srbi moraju uvek da odgovore pa makar lupili i najveću glupost......Zadnja reč je moja., pa može sve da bude....Ok, ostani uljuljkan u iluziju.......Samo mnogo će da te boli kad se probudiš:cool:
Ne ljutim se, svako pokazuje svoje lice u raspravi:)......

Ма бре човече.. ЛУПАШ. Да бар кажеш која глупост, ја теби учиним бар ту услугу.:lol:

Не знам више. Одустајем. Све си у праву. Дижем руке.8-):lol:

Ma ne odustaj, covece, sada je bas najinteresantnije...:wink:

Бесмислено је свађати се на НЕТ-у. Крајње глупо.

Једино око неких екстремних ствари. Мада, морам да признам да сам се и ја мало глупирао.

Даље, моја и његова дискусија је прилично бесмислена.

Човек много генерализује, а свака генерализација је глупа. Још нешто, мисли да је апсолутно у праву, а они који се не слажу су већ на почетку глупи и у заблуди.

Није тако.

Back