Kako to da nema Srba terorista?

au :shock: ,
zna li neko od vas ovde definiciju terorizma ?!
ajde što ove ustaše ili radikalni islamisti lupetaju ...
ali kada čujem studente FPN - a, koji se očigledno sprdaju ovde .
još ako su međunarodni smer , onda :roll:

Има и таквих овде. Опааа, лепо. Ко је то?

Иначе, ФПН је лудница.:lol: ( Не мислим ништа лоше, већ с обзиром шта чујем итд)

Тамо је сигурно занимљиво.:lol:

Ti si se borio?
Daj spusti malo dozu ushicenja

Моји преци јесу. :wink:

Али и преци многих Срба у иностранству због чега прича која повезује држављанство са плаћањем пореза изгледа смешно.

Ипак ми ниси одговорио на питање.

Нема говора о усхићењу. Ајде образложи ту своју глупост.

Али и преци многих Срба у иностранству због чега прича која повезује држављанство са плаћањем пореза изгледа смешно.

Ипак ми ниси одговорио на питање.

Нема говора о усхићењу. Ајде образложи ту своју глупост.

Obrazlozi zasto je ono iz prethodnog Ustava smetalo?
Zar i mi moramo kao Hrvati na taj nacin iskazivati malo vecu nacionalisticku potpaljenost?

pa sve je to sumnjivo i relativno jer ondak od januara 92. i priznanja Hrvatske u Savetu bezbednosti i njenom prijemu u UN na koje se inace u poslednje vreme pozivamo ko na bibliju ,ti pobunjeni Srbi u RSK ispadaju teroristi isto kao i OVK u Srbiji ,a bili su tamo jos tri godine posle .:?

Опет није исто, јер Албанци никада, ни у Југославији, ни у Србији нису имали статус народа,
већ националне мањине.

Ако већ желиш неку аналогију, онда се аналогно томе, како су Срби протерани из Хрватске у
Србију, Албанци могу протерати из Србије у Албанију.

Nisu baš ni te mudže spočetka bili teroristi čisto radi dosade, kao mnogi sada......Islam je preživeo teške trenutke u mnogim delovima sveta, i potreba za formiranjem pokreta otpora je POTPUNO OPRAVDANA......Čak i danas ja razumem razloge za postojanje npr.Plo-a, čak i Hamasa......Ljudi su ugroženi i to je mali način da se bore protiv moćnog i surovog neprijatelja.......Al-Kaida je sa druge strane ČISTI LUKSUZ i ne treba nikome u muslimanskom svetu, već im naprotiv nanosi veliku štetu......
Srbi sa druge strane su imali Organizaciju Mlada Bosna koja je bila klasična teroristička organizacija, po ugledu na Mladu Irsku......Bilo je tamo nešto hrvata i muslimana ali je većina bila srba.....Terorizam je uvek oružje slabih, tako je i sa ustaškim zločincima, i to jasno govori da srbija nikada nije bila neki veliki igrač na balkanu.....Bezo obzira što srpska istoriografija već vekovima tvrdi suprotno.....

Nisu baš ni te mudže spočetka bili teroristi čisto radi dosade, kao mnogi sada......Islam je preživeo teške trenutke u mnogim delovima sveta, i potreba za formiranjem pokreta otpora je POTPUNO OPRAVDANA......Čak i danas ja razumem razloge za postojanje npr.Plo-a, čak i Hamasa......Ljudi su ugroženi i to je mali način da se bore protiv moćnog i surovog neprijatelja.......Al-Kaida je sa druge strane ČISTI LUKSUZ i ne treba nikome u muslimanskom svetu, već im naprotiv nanosi veliku štetu......
Srbi sa druge strane su imali Organizaciju Mlada Bosna koja je bila klasična teroristička organizacija, po ugledu na Mladu Irsku......Bilo je tamo nešto hrvata i muslimana ali je većina bila srba.....Terorizam je uvek oružje slabih, tako je i sa ustaškim zločincima, i to jasno govori da srbija nikada nije bila neki veliki igrač na balkanu.....Bezo obzira što srpska istoriografija već vekovima tvrdi suprotno.....
:lol::lol::lol:
Shta reci na ovaj post...
Pravi Katolik:lol:

Obrazlozi zasto je ono iz prethodnog Ustava smetalo?
Zar i mi moramo kao Hrvati na taj nacin iskazivati malo vecu nacionalisticku potpaljenost?

Зато што је то Слобин, нацистички Устав. Шалим се наравно.

Французи и Немци немају тај додатак о грађанима, чини ми се.

Француска и Немачка су државе Француза, односно Немаца.

Сада, зашто је овакав национализам проблем? Не знамо ко смо? За кога правимо државу, за Хрвате, за Европу или за нас? ОК?

Даље, мноого Срба живи у иностранству и у околним земљама. За мене је то довољно: Глупо је њима окретати леђа. ОК?

ШТА ЈЕ У ТОМ УСТАВУ ПРОБЛЕМ? ПЛАШИШ СЕ НАЦИОНАЛИЗМА ИЛИ НЕЧЕГ ДРУГОГ?

Да нас неће бомбардовати због оваквог, европског Устава?

Зар Србија није држава Срба?

Зато што је то Слобин, нацистички Устав. Шалим се наравно.

Французи и Немци немају тај додатак о грађанима, чини ми се.

Француска и Немачка су државе Француза, односно Немаца.

Сада, зашто је овакав национализам проблем? Не знамо ко смо? За кога правимо државу, за Хрвате, за Европу или за нас? ОК?

Даље, мноого Срба живи у иностранству и у околним земљама. За мене је то довољно: Глупо је њима окретати леђа. ОК?

ШТА ЈЕ У ТОМ УСТАВУ ПРОБЛЕМ? ПЛАШИШ СЕ НАЦИОНАЛИЗМА ИЛИ НЕЧЕГ ДРУГОГ?

Да нас неће бомбардовати због оваквог, европског Устава?

Зар Србија није држава Срба?

Ovaj Ustav nije sustinski drugaciji od Slobinog.....A ti mi mirisis na nekog DSSovca,no ne bitno zivim u multinacionalnoj sredini i to je nesto cime se ponosim i isticanje nacionalizma vredja moje drugove Hrvate,Slovake,Madjare.....

.
Kakve to veze ima kada im vec najblizi potomci tj. druga generacija jedva pricaju srpski a,a treva generacija su vec pravi Ameri ili Nemci ,kad sam bio u SAD na nekim skupovima sa gde se okupljaju lokalni Srbi niko od mojih vrsanjaka od tada 17,18, godina nije imao pojma ni rec srpskog ,iako imaju srpska imena svi su ih skratili i "amerikanizovali" ,a kamoli da ih zabole za nase drzavljanstvo i za svetle pretke kad se loze na Eminema i Kristinu Agileru ,sto je najsmesnije neki od njih su iz uglednih cetnickih porodica potekli .:?

Ovaj Ustav nije sustinski drugaciji od Slobinog.....A ti mi mirisis na nekog DSSovca,no ne bitno zivim u multinacionalnoj sredini i to je nesto cime se ponosim i isticanje nacionalizma vredja moje drugove Hrvate,Slovake,Madjare.....

Па што би их вређало? Живе у Србији, зар не.

Промени име земље у Тунгузија онда.

Даље, истицање национализма је говор по тој логици.

Треба ли нам неки универзални језик?

Те приче су бесмислене као и ове моје које банализују све то.

Јел ми пише на челу да сам ДСС-овац?:lol:

Stvarno bi trebalo otvoriti i temu o hrvatskim teroristickim organizacijama, bar da kod nas ne padnu u uzaborav kada vec jesu u Hrvatskoj!

A ove price o hakerima su stvarno smesne, a ovaj ustasa iz Libana bi mogao malo da se smiri sa svojim glupim i / ili bezobraznim sarkazmom, kad nece ni da pomene svoje drugare koji su ubijali ljude i otimali i obarali civilne avione, da ih pomene onako, bar u prolazu! Sramota, pominje mi tu neke hakere!

Back