kako to da bas muskarci imaju fobiju od braka?!

• Začetnik teme Začetnik teme peach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
peach:
elem,posmatram ja ljude oko sebe i skontam:sav slobodan muski svet valja pricu "necu nikad/u skorije vreme/bar do 40te da se zenim.opet,sve devojke oko mene mastaju o vencanici(generacija koja se priblizila 30toj),o bebama,toplom domu,bla,bla...
e,sad,je l' moze neko meni da objasni ZASTO SU MUSKARCI TI KOJI IMAJU GARD PREMA BRAKU KAD NJIME DOBIJAJU SAMO JEDNU ZENU VISE KOJA CE IH MAZITI I PAZITI I HRONICNO BRINUTI O NJIMA,A DEVOJKE SE PALE NA BRAK IAKO NJIME IZGLEDA SAMO DOBIJAJU JEDAN RADNI ZADATAK VISE :?: :!: :shock:

Ma kenjaju bre!

SrebrniUletach:
peach:
elem,posmatram ja ljude oko sebe i skontam:sav slobodan muski svet valja pricu "necu nikad/u skorije vreme/bar do 40te da se zenim.opet,sve devojke oko mene mastaju o vencanici(generacija koja se priblizila 30toj),o bebama,toplom domu,bla,bla...
e,sad,je l' moze neko meni da objasni ZASTO SU MUSKARCI TI KOJI IMAJU GARD PREMA BRAKU KAD NJIME DOBIJAJU SAMO JEDNU ZENU VISE KOJA CE IH MAZITI I PAZITI I HRONICNO BRINUTI O NJIMA,A DEVOJKE SE PALE NA BRAK IAKO NJIME IZGLEDA SAMO DOBIJAJU JEDAN RADNI ZADATAK VISE :?: :!: :shock:

Ma kenjaju bre!
ne kenjaju,bar ne svi.....mislim da ima u tome istine.Cula sam bezbroj puta pricu tipa:"Sta bre da zavrsavam fax,sta kasnije?U vojsku,pa....?Da se zenim,ma daj,ne,nisam ti ja za to,ma zezam se dok mogtu!"

Tommy_V:
inspirion:
A po meni,brak je super.Resis jedno manje pitanje i bacis se na karijeru.I jos te zena podrzava,milina.Mada je ovo samo teorija. Sve

E a sta mislite o tome kao, prvo karijera pa onda brak?! Ili ono bar donekle kao da si dobar u "karijeri" pa onda brak?!

Ali,akcija je naci devojku svog zivota dok si,npr. samo student.Posle je lako.Osim ako zelis da ti zena parira,pa trazis nesto spec.

inspirion:
Tommy_V:
inspirion:
A po meni,brak je super.Resis jedno manje pitanje i bacis se na karijeru.I jos te zena podrzava,milina.Mada je ovo samo teorija. Sve

E a sta mislite o tome kao, prvo karijera pa onda brak?! Ili ono bar donekle kao da si dobar u "karijeri" pa onda brak?!

Ali,akcija je naci devojku svog zivota dok si,npr. samo student.Posle je lako.Osim ako zelis da ti zena parira,pa trazis nesto spec.

Zašto misliš da je posle lako? Meni se čini da je baš onda teško :D mislim, studentski dani su studentski dani... 8)

Da li se to računa kao nešto specijalno ako očekujem da mi žena parira? Iskreno, možda bih čak voleo da u nekim stvarima bude mnogo bolja od mene... naprimer u zakucavanju eksera ili tako nešto :roll: :P :D

rozemimoze:
Ne znam da li je neko vec rekao, ali pravi muskarci -oni koji poseduju snagu i odlucnos i koji su sigurni u sebe - nemaju fobiju od braka! Oni koji tu fobiju gaje su slabi, nedorasli - bez izgradjenog psiho-socijalno-seksualnog identiteta.

У ал' си лупио/ла :lol: . Значи ја немам одлучност, нисам сигуран у себе, немам изграђену личност и сексуалне афинитете ако одлуку у вези брака желим да пролонгирам коју годину?

kontesa_m:
Tobruk:
:arrow: zene brinu o buducnosti dok se ne udaju...

:arrow: muskarci ne brinu o buducnosti dok se ne ozene..

A kako objašnjavaš pojavu, da oni koji se ožene pa razvedu, ipak pre uđu u sledeći brak od onih koji se ne ožene do 30-te.

ako ti za prosecnu srpsku svadbu treba jedno 3-4.000 E...uraaa...ides po principu kad si jednom skupio skupices ponovo :twisted:

Back