Као прво, нисам то чуо од "реклаказалаца", него од људи од части и угледа. Старог кова, што се каже. Друго, око себе, сви људи који су показали знаке деменције, сви су показали да реагују на варијаблу повећаног-смањеног гледања ТВ. Повећано гледање - погоршање деменције, смањено - побољшање.
Што се статистика тиче, треба свако да води своју статистику. Код мене је "један на један" (100%) однос зависност од тевеа - деменција.
А кад смо већ код теме статистика и медији, не знам је си ли приметила да више не публикују статистике самоубистава. Чак их више и не помињу у медијима. А као што влада епидемија деменције, тако влада и епидемија самоубистава.
Чудно да то медијима није више интересантно. У чему је штос? Ко да се или експериментише или .. стварно не знам који би мого бити разлог да се таји тај много повећан број самоубистава. Енигма права.
А ти види.. па пре него што кажеш оно "лов у мутном" (подсећаш ме на једну другарицу, тако она исто... стално ме нешто опомиње да "роварим" и "причам свашта" а увек оно.. на крају се покаже... само што је не прогањам више с оним: "јесам ти реко?" "А?" "јеси видела?", "Е?" "А мени не верујеш?".
И то исто због статистике. То сам јој говорио док је још било пола-пола. Кад је њена статистика отишла у аут, не помињем јој више... зна и она ваљда...