Kako su psihijatri "ubili" moju mamu

Psihijatri su olosi, to nisu ljudi, meni su na manje vise identican nacin ubili meni dragu osobu.
Jedan prijatelj mi je, dok smo pijuckali kafu, rekao kako na njegovom odeljenju (rade na psihijatriji) dođe doktorka i lepo podeli svima antipsihotike i svi mirni. Ja mu kažem: Zašto to radi? Pa nisu svi psihotični da piju to.
Moj drug je bio u fazonu: Sa njom mi je najbolje raditi, svi pacijenti mirni.
Tako da ima smisla to što govoriš. Nedao Bog da im padneš šaka.

Jedan prijatelj mi je, dok smo pijuckali kafu, rekao kako na njegovom odeljenju (rade na psihijatriji) dođe doktorka i lepo podeli svima antipsihotike i svi mirni. Ja mu kažem: Zašto to radi? Pa nisu svi psihotični da piju to.
Moj drug je bio u fazonu: Sa njom mi je najbolje raditi, svi pacijenti mirni.
Tako da ima smisla to što govoriš. Nedao Bog da im padneš šaka.
Oni ne lece nista, samo skracuju zivot ljudima.

Prvo da malo oladite

Jel nadrljaju ljudi i kod stomatologa?
I? Onda šta? Čitamo da se sablažnjavamo uz utehu "nije se meni desilo"
Aj stomatolog uzet kao najsvežiji primer lekarske greške...

Vratimo se na psihu
Svaki iebeni dan krc krcata crna hronika
Imali ljudi razloga da urade što su uradili od selendri do gradova.
Jedino što nije normalno i što se nije lečilo na vreme

Mi ne možemo da znamo ičiju iskrenost u izlaganju.
Ima cura pravo da misli šta hoće.
Lekari vide da li je neko samo loše raspoložen zbog okolnosti ili ne ume više da se kontroliše

Poslušajte. Možda nekome pomogne.
Tužno.

Ova žena nije imala sreće. Naletela na dr ošljarku u Lazi koja ju je upropastila. Posle su bile male šanse da se povrati bar kolko tolko u normalu.

U toj Lazi stalno neke priče, neki zataškani skandali, načelnici su im redovno neke barabe, onda se takav rad (nerad) prenosi na niže nivoe.

Ali psiha nije fizička bolest to je nešto apstraktno i totalno je različito od pacijenta do pacijenta.
Ni doktor emeritus ne zna da li je pacijent izlečen i šta je tačno u njegovoj glavi i da li nešto prećutkuje.
Kod pacijenta sa rakom pacijent može biti gluvonem,slep,moždano mrtav ali ako nema palpabnog tumora, nema povišenih markera, nema recidiva na ct-u pacijent je izlečen i ne mora slovo da kaže, a kod psihijatrije 99% zavisi od reči i dela bolesnika.

Back