UltraVioletna
Iskusan
- Poruka
- 6.384
Poslušajte. Možda nekome pomogne.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan prijatelj mi je, dok smo pijuckali kafu, rekao kako na njegovom odeljenju (rade na psihijatriji) dođe doktorka i lepo podeli svima antipsihotike i svi mirni. Ja mu kažem: Zašto to radi? Pa nisu svi psihotični da piju to.Psihijatri su olosi, to nisu ljudi, meni su na manje vise identican nacin ubili meni dragu osobu.
Oni ne lece nista, samo skracuju zivot ljudima.Jedan prijatelj mi je, dok smo pijuckali kafu, rekao kako na njegovom odeljenju (rade na psihijatriji) dođe doktorka i lepo podeli svima antipsihotike i svi mirni. Ja mu kažem: Zašto to radi? Pa nisu svi psihotični da piju to.
Moj drug je bio u fazonu: Sa njom mi je najbolje raditi, svi pacijenti mirni.
Tako da ima smisla to što govoriš. Nedao Bog da im padneš šaka.
ma kakvi, cilj im je da žive što duže i kupuju lekove, veća lova.Oni ne lece nista, samo skracuju zivot ljudima.
Netacno, ko pije te lekove za psihijatriju ne moze dugo da zivi.ma kakvi, cilj im je da žive što duže i kupuju lekove, veća lova.
Pa ti si još živ.............Netacno, ko pije te lekove za psihijatriju ne moze dugo da zivi.
Атеисти - велико зло...Psihijatri su olosi, to nisu ljudi, meni su na manje vise identican nacin ubili meni dragu osobu.
Ali zato 50% njih pije na svoju ruku i samo sebi odredjuje dozu.Ja ne pijem lekove, nikakve lekove.
Na svoju ruku nikako taj otrov.Ali zato 50% njih pije na svoju ruku i samo sebi odredjuje dozu.
Čudo jedno koliko su edukovani samo - bensedin i bromazepam.
Kad nastanu posledice - "Kriva doktorka Šizela Psihić - Histerić"
Ja oičekujem mesto tebe da mi se javi pola Beograda koji unezvereno hoda po uliciNa svoju ruku nikako taj otrov.
Tužno.Poslušajte. Možda nekome pomogne.
da, u Crnoj Reci je zato uspešnost lečenja stoprocentnaАтеисти - велико зло...
Racunaj na religioznog fanatika da uvek vidi ateiste iza svega loseg , ja sam do skoro posecivao psihijatra i zena je veliki vernik.Атеисти - велико зло...
Kada ti se inficira rana , da li popijes antibiotik ? Kada odes kod zubara , da li primas anesteziju kada vade ili popravljaju zub ( da ne pricam o operacijama ) ?Ja ne pijem lekove, nikakve lekove.
Niko se nije bavio sa Pacijentom vec posledicama koji su doveli do toga.Poslušajte. Možda nekome pomogne.