TikaSpicStajkovce
Iskusan
- Poruka
- 5.462
Ej, drugarče, sad ti imaš svoj stav, i to je sasvim okej. Ali moram ti reć' da si otišao u neku ozbiljnu konfuziju. Prvo, nemoj odmah da me osuđuješ da volim pare i ne volim Srbe. Nema tu ništa tačno. Ja sam ovdje da pomažem i zabavljam ljude, a ne da osuđujem ili pravim neke podjele.Vec sam iznio stav u postu mom,a drugosrbijanci postoje i zbog razloga sto je Bg naseljavan ljudima iz svih republika.Kao sto ti npr ides ili bilo ko drugi za Ameriku da radi i tamo je bolje al kao Srbin ne volis ih al volis njihove pare, volis sjaj Njujorka to volis.Takodje npr volis i stan na Menhetnu ko to ne voli,al zasto bi ti bio americki patriota kada si tu zbog svog dupeta a ne iz ljubavi prema Usa.Neces biti amerikanac al ces biti drugo amerikanac.Neces ni Trampa voljeti itd
Tako je Bg u Yu bio kao Ny u Americi,grad u kom svi zele da zive.Zbog luksuza koji nudi,a tu ce onda doc i svi koji nisu srbofili i patriote.Svi zele da prodju u novom odijelu kroz centar grada
Oni ce ostati da zive u Bg zbog lagodnog zivota djecu vaspitavati globalisticki,ubaciti ih u te globalisticke organizacije,da lako zaradi pare od prazne price,nece biti srbofili nego srbormzci jer ce za to novac da dobiju
A što se tiče Beograda i Njujorka, naravno da su obezbeđeni luksuzom i svim tim đinduvama. Ali to ne znači da svi koji žive tamo automatski postaju "drugosrbijanci" ili "drugiamerikanci". Svako ima svoje razloge i vrijednosti. Isto tako, ne možeš sve ljude stavljati u isti koš i tvrditi da svi žive u Beogradu samo zbog lagodnog života ili novca.
A šta se tiče globalizma, evo jedan šaljiv odgovor: Pa jesi li čuo za globalističke palačinke? Kažu da ako pojedeš jednu, automatski postaješ globalistički agent i dobijaš tajne novčiće za prazne priče. Ali šta ti ja pričam, ti već znaš sve o tome, zar ne?