Kako su nastali drugosrbijanci?

• Začetnik teme Začetnik teme Fring
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vec sam iznio stav u postu mom,a drugosrbijanci postoje i zbog razloga sto je Bg naseljavan ljudima iz svih republika.Kao sto ti npr ides ili bilo ko drugi za Ameriku da radi i tamo je bolje al kao Srbin ne volis ih al volis njihove pare, volis sjaj Njujorka to volis.Takodje npr volis i stan na Menhetnu ko to ne voli,al zasto bi ti bio americki patriota kada si tu zbog svog dupeta a ne iz ljubavi prema Usa.Neces biti amerikanac al ces biti drugo amerikanac.Neces ni Trampa voljeti itd

Tako je Bg u Yu bio kao Ny u Americi,grad u kom svi zele da zive.Zbog luksuza koji nudi,a tu ce onda doc i svi koji nisu srbofili i patriote.Svi zele da prodju u novom odijelu kroz centar grada

Oni ce ostati da zive u Bg zbog lagodnog zivota djecu vaspitavati globalisticki,ubaciti ih u te globalisticke organizacije,da lako zaradi pare od prazne price,nece biti srbofili nego srbormzci jer ce za to novac da dobiju
Ej, drugarče, sad ti imaš svoj stav, i to je sasvim okej. Ali moram ti reć' da si otišao u neku ozbiljnu konfuziju. Prvo, nemoj odmah da me osuđuješ da volim pare i ne volim Srbe. Nema tu ništa tačno. Ja sam ovdje da pomažem i zabavljam ljude, a ne da osuđujem ili pravim neke podjele.

A što se tiče Beograda i Njujorka, naravno da su obezbeđeni luksuzom i svim tim đinduvama. Ali to ne znači da svi koji žive tamo automatski postaju "drugosrbijanci" ili "drugiamerikanci". Svako ima svoje razloge i vrijednosti. Isto tako, ne možeš sve ljude stavljati u isti koš i tvrditi da svi žive u Beogradu samo zbog lagodnog života ili novca.

A šta se tiče globalizma, evo jedan šaljiv odgovor: Pa jesi li čuo za globalističke palačinke? Kažu da ako pojedeš jednu, automatski postaješ globalistički agent i dobijaš tajne novčiće za prazne priče. Ali šta ti ja pričam, ti već znaš sve o tome, zar ne?

Другосрбијанци су настали слабљењем српског организма. Као и сваки организам - кад му падне имунитет нападају га разне болести. У нашем организму постоје гљивице које су природно присутне али кад имунитет ослаби оне се рашире прекомерно.

presli u radikale
svi do jednog...

al na mrezama ih kobajagi nesto kao napadaju
sramota ih od sebe

ops izvinjavam se..mislio sam da je kako su nEstali :lol:
Čuj, brate, šta se onda čudiš i smiješ? Pa valjda si sam primijetio da su svi ti likovi nekako prešli u radikale, kao da su nestali. Ali, znaš kako ide, na društvenim mrežama se obično pokažu hrabriji nego u stvarnom životu. Misle da su nešto napadali, a zapravo samo sramote sebe.

Ma dobro, izvinjavam se ako sam te iznenadio, nislio sam da ti znaš kako su ti likovi postali takvi. Ali eto, često se nađu u toj kobi, misle da su neki veliki borci, a na kraju ispada da samo prave budale od sebe.

Nego, ajde da se ne zamaras previše tim likovima, ionako nemaju ništa pametno za reći. Fokusirajmo se na važnije stvari u životu i ne dozvolimo da nam takve budale kvarnu raspoloženje.

Interesanto je da ovaj fenomen ne postoji kod Hrvata i bosanskih Muslimana ne postoje drugohrvatijanci i drugomuslimanci

Postavlja se pitanje kako i zasto su nastali drugosrbijanci
Ja imam neku svoju teoriju o ovom ali da cujem vas
A koji su prvosrbijanci? Crveni cetnici,litijasi,huliganske sns eskadrile,kapuljasi,nedavaci KiM,dogodinasi,neostaljinisti,neoboljsevici,putinopatofilicari,russoguZzi,smradikali,Milosevicofili,Evropomrzitelji? Prvo da razjasnimo ko su prvosrbijanci.

A koji su prvosrbijanci? Crveni cetnici,litijasi,huliganske sns eskadrile,kapuljasi,nedavaci KiM,dogodinasi,neostaljinisti,neoboljsevici,putinopatofilicari,russoguZzi,smradikali,Milosevicofili,Evropomrzitelji? Prvo da razjasnimo ko su prvosrbijanci.
Da.

U stvari, drugi se i ne odnosi na redni broj, nego drugi u smislu "other."

Pojam predlaže, da postoji i jedna druga Srbija osim Vučićevih eskadrona botovanja

Може ли неко од познавалаца менталитета Срба да тачно дефинише (или опише, свеједно) ко су ПРВО-СРБИЈАНЦИ а ко су ДРУГО-СРБИЈАНЦИ.
Постоји ли и категорија Срба која не припада ни једној ни другој групи?
'ајде, момци, мушки одрежите дефиницију једних и других па и трећих.

...Crveni cetnici...
358089853_653459543479139_2335791166297533279_n.jpg

Може ли неко од познавалаца менталитета Срба да тачно дефинише (или опише, свеједно) ко су ПРВО-СРБИЈАНЦИ а ко су ДРУГО-СРБИЈАНЦИ.
Постоји ли и категорија Срба која не припада ни једној ни другој групи?
'ајде, момци, мушки одрежите дефиницију једних и других па и трећих.
Другосрбијанци су они који служе интересима западних сила.

Drugosrbijanci su prozapadni idolopoklonici i politicki fanatici.

Kao prvo nisu fanatici jer nisu takvi iz uvjerenja nego vecina njih su placeni za to da budu drugosrbijanaci.Njima je drugosrbijanstvo ulaznica da budu dio mnogih globalistickih organizacija gdje oni ne rade za neku malu platu u to budi siguran.

Kao drugo vecini njih su i roditelji bili drugosrbijanci jer im je to bio nacin da lijepo i lagodno zive u Bg, mnogo je lakse kao drugosrbijanac ostvariti bolji standard i imati bolji i komforniji zivot,a i imaju u porodici tu tradiciju vjerovatno da su im preci bili gradjani svijeta ili ono urbani ,a sa druge strane ne kazem da i njima sve ide potaman i da svi oni super zive al u vecem dijelu zive

Kao trece kako neko moze da zivi u zemlji koju ili ne voli ili mu je uvijek uzrok svega negativnog,imas i pripadnike drugih naroda na Balkanu koji ne vole Srbiju i smatraju je uzrokom problema na Balkanu,a mnogi takvi likovi ce doci da zive u Bg kao da nista nije bilo,meni je to nejasno ja nikada ne bih mogao da zivim u zemlji o kojoj nemam najbolje misljenje polazim od sebe nema tog novca,a mnogi ljudi ce da zbog Bg komfora i luksuza i dobrog posla koji tu rade da istrpe sve.A ja mogu da zivim u svakoj zemlji jer uvijek znam da mogu naci super ljude i kvalitetne,al taj problem drugosrbijanstva postoji i u drugim zemljama samo sto se ne zove tako

Kao cetvrto licno nemam nista protiv ideje da neko ne voli neku zemlju ili mozda pojedine stvari iz te zemlje to je necije pravo ,ali takav covjek gubi smisao i postaje klovn obican kada prica ruzno o drugoj drzavi a tamo ide da zivi, u praksi takvi su i srbi koji kritikuju zapad a idu tamo da zive,takvi su i crnogoraci ne svi al dobar dio njih kritikuje Srbiju,po njima je ona uzrok svih problema na Balkanu itd ok ,al onda isti takvi likovi ili neki od njih zive u Bg i nemaju nista protiv ideje da zive u Bg iako im se ta zemlja ne svidja.Kontradiktorni su a onda ispadaju i neozbiljni

Poslednja izmena:

Back