Izvesni.Sinisa
Aktivan član
- Poruka
- 1.413
Pa ti očigledno nisiA zar su Srbi zainteresovani za svoju istoriju ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti očigledno nisiA zar su Srbi zainteresovani za svoju istoriju ili ne?
Vojska nije poraženaGeneralstab je stab porazene vojske. Sta tu ima da se slavi.
Pavković bio jedini haški osuđenik, kojeg nisu pustili na slobodu nakon 2/3 izdržane robije. To sasvim dovoljno govori o tome koliko NATO pakt i Amerikance još uvek boli njihov sramni poraz na Kosovu i Metohiji 1999. godine protiv junačke i pobedničke Vojske Jugoslavije.Rahmetli Kadijevic,Pavkovic.... Da su pobedili pa da ih pozlatimo.
Ovako rusi to,sramota ko ih je sve pobedio.
Red je da se centar grada urediOde i kasarna 7. puka. Skinuta zastita.
Odeeeeeeee
Plus toga te dve zgrade spadale su u najruznije u celom Beogradu.Generalstab je stab porazene vojske. Sta tu ima da se slavi. Rahmetli Kadijevic,Pavkovic.... Da su pobedili pa da ih pozlatimo. Ovako rusi to,sramota ko ih je sve pobedio.
Poredis neuporedivo ova je zgrada veoma uspeo primerak arhitekture vremena kada je izgradjena dok Generlstab je neuspeo primerak arhitekture vremena u kojem je nastao, ruzan do zla boga.Ajmo jos primera obnovljenih, delimicno obnovljenih zgrada u svetu.
Drezden
![]()
![]()
------
Kakav vodotoranj,nek ruše to sraanjjje,nisu hrvati pod vinklom basKako su Hrvati sacuvali vodotoranj u Vukovaru a Generalstab treba da se rusi?
Vucic je 2016. potpisao obnovu zgrade a danas je ruglo. Kako?
Pričao mi jedan da su tukli vodotoranj svim i svačim ali to je armirani beton, samo rupa ostane. Ne može to bez ruske fab 3000Kakav vodotoranj,nek ruše to sraanjjje,nisu hrvati pod vinklom bas
Baterija koja je tukla je bila 200m od moje kuce inace...Pričao mi jedan da su tukli vodotoranj svim i svačim ali to je armirani beton, samo rupa ostane. Ne može to bez ruske fab 3000
Tu si preko Dunava?Baterija koja je tukla je bila 200m od moje kuce inace...
Dap.Tu si preko Dunava?
Verovatno tu negde oko Bačke Palanke.
Bas su i tenkovi isli tada kroz moju ulicu.Verovatno tu negde oko Bačke Palanke.
Nego sve one rupe na vodotornju ili većina su od tenkovskih topova i direktnog pogadjanja

Vukovarski vodotoranj je simbol krvave i junačke obrane Vukovara pred daleko jačim i opremljenijim neprijateljem. Također je i simbol Domovinskog rata, svih žrtava, materijalnog razaranja i ratnih zločina počinjenih nad hrvatskim narodom. Simboli se ne ruše, ne prodaju i od njih se ne odustaje.Kako su Hrvati sacuvali vodotoranj u Vukovaru a Generalstab treba da se rusi?
Vucic je 2016. potpisao obnovu zgrade a danas je ruglo. Kako?
Upravo.Vukovarski vodotoranj je simbol krvave i junačke obrane Vukovara pred daleko jačim i opremljenijim neprijateljem. Također je i simbol Domovinskog rata, svih žrtava, materijalnog razaranja i ratnih zločina počinjenih nad hrvatskim narodom. Simboli se ne ruše, ne prodaju i od njih se ne odustaje.
![]()