Tamigo
Aktivan član
- Poruka
- 1.657
Pa ti si udata za Grka i sad zivis na Lefkadi? ( ako sam dobro skontala)
Aha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti si udata za Grka i sad zivis na Lefkadi? ( ako sam dobro skontala)
ma,billy vam je engleska verzija vasilisa,nekim grcima(a ocigledno i albancima) je fora da sebe zovu po eng. pred strancima,tako vam je i jimmy od dimitris,a johnny,john od janis,a dzordz od george(jorgos),chris hristos,paul pavlos,i slicnom logikom za druga imena...
a ti si devojko ovde zapocela jednu sapunicu i nemoj da ne odes tamohehehe i javljaj nam se redovno,a ako izostanes,ceo forum ce da te trazi
salim se,ali ja bih isla na tvom mestu (iako ta prica o njegovom identitetu nije ni za decu) naravno sa svim predostroznostima koje su ti ovde savetovane
Nije mi jasno kako je sredio pozivno pismo u policiji, ukoliko je "padobranac"!? Verovatno ima dozvolu za boravak ili rad!![]()
Koliko imas godina?
pa, ....
ako prepliva i niko ga ne uhvati, ne treba mu pozivno pismo
tamo možda 10 albanaca ima neke papire.
ostali beGaju čim vide m od murije.
a tamo murija u civilu. do duše vole šuške...
a i na krfu ti je posebna mala zajednica, ako si dobar i gotive te grci, neće te dirati pa i pasoš da nemaš...
ma..ne bi ja sam o detaljima. predugo sam živela tamo.
negooo kako reaguju tvoji roditelji na dečka albanca?
i još jedna stvar...oni jure bilo šta ne albnasko da ožene.
svaka je bolja, i svaka je potencijali ulaz u evropu! pa i srpkinja.
nelegalno su u grčkoj, ženidbom sa tobom, imaće mogućnost bar da zirne van albanije- legalno.
Devojko-bas te uhvatilo?Neka je,samo podsecaj sebe da moze biti divno otkrice ali i razocarenje(sorry)ipak ga ne znas,mozda je samo tvoja fikcija...I ja cu ti reci da se pazis,umrla bih od straha da moja cerka tako podje,verovatno bih posla sa njom(da "navatamo "tog zeta).Mnooogo se pazi! I necu reci-mladost/ ludost-neki ljudi su sposobni za takve ludosti celog zivota...Srecno!
I posto smo samo jos ovde aktivni da pitam-kako bese ona adresa za postavljanje slika,izgubila sam je.Ono:image....
pa, ....
ako prepliva i niko ga ne uhvati, ne treba mu pozivno pismo
tamo možda 10 albanaca ima neke papire.
ostali beGaju čim vide m od murije.
a tamo murija u civilu. do duše vole šuške...
a i na krfu ti je posebna mala zajednica, ako si dobar i gotive te grci, neće te dirati pa i pasoš da nemaš...
ma..ne bi ja sam o detaljima. predugo sam živela tamo.
negooo kako reaguju tvoji roditelji na dečka albanca?
i još jedna stvar...oni jure bilo šta ne albnasko da ožene.
svaka je bolja, i svaka je potencijali ulaz u evropu! pa i srpkinja.
nelegalno su u grčkoj, ženidbom sa tobom, imaće mogućnost bar da zirne van albanije- legalno.
Znaci ides bez mame...kakva si![]()
veruj mi da n eželiš da živiš na krfu.
jer kada se u okobru spusti zavesa i počne da se čisti pozornica....
brrrrr
Ha,Ha..... znam taj osećaj, kiša pada ko' popiz..., a na par kilometara od tvoje kuće, ni levo, ni desno nije upaljena BAŠ NIJEDNA sijalica. Čak ni meni muškarcu, od 1.90 nije sve jedno.
Prodavnice zatvorene, posla NEMA....
U kući 'ladno ko u pećini.
NIJE baš neka zabava....
Bicemo u kuci, grejacemo se...a kad dodje prolece probudicemo se iz zimskog sna!![]()
Bicemo u kuci, grejacemo se...a kad dodje prolece probudicemo se iz zimskog sna!![]()