Eternal
Zainteresovan član
- Poruka
- 257
Pa moze gimn,drustveni smer. Jedino sto bi morala malo vise da radis da bi odrzala prosek,ali ako te to stvarno interesuje,ne bi trebalo da ti predstavlja veci problem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja sam u 13. i nije tako lose... znas, sve zavisi od osobe, mislim ima da se uci, ali recimo ja sam bez problema odlicna a nije bas da ucim ceo danAli moje iskustvo kaze: ako iz vise izvora cujes da je skola zbog necega ozloglasena, izbegavaj je! Meni su tako pricali za XIII, ja im nisam verovala, i naebala sam.
i neces biti srecana tako.Djordja:eee ko bi meni mogao da pomogne...odlicna sam..ali ono prosek 4.55,4.60..i to slab odlican...mata,fizika i hemija mi ne idu,istorija me smara,sem istorije umetnosti....sta mi vi preporucujete?ovi moji su bas bas za gimnaziju..al ne znam da li bih se snasla....moze li mi neko pomoci????
e pa sad.. nije bas tako.Zvezdica:A u srednjims trucnim se to vise svodi na: "naucite od strane te-i-te do strane te-i-te". I mnogi to uce napamet.
Marge:Meni je muzicka gotivna, svi su opusteni, zezaju se... A posle muzicke moze mnogo toga da se upise, samo sto ljudi imaju glupu predrasudu da se u muzickoj niste ne uci - ko zeli nesto da nauci, naucice i bez terorisanja u skoli...
Nego, Madonna, jel ti ove godine upisujes srednju skolu ili si vec upisala?
Master_Chief:Na stolu ispred mene sam imao hrpu papirica,na kojima je bila ispisana po jedna srednja shkola,onda sam sve te papirice uzeo u shaku i bacio sa terase,papiric koji je zadnji dodirnuo zemlju zapechatio mi je buducnost...

ovde u beogradu se uglavnom zna kako je u kojoj gimnaziji, nema nekih velikih iznenadjenja sto se tice toga, zna se u sta se ulazi@snoopy a koja je to gimnazija teza a koja laksa?Zar na kraju krajeva,kad pogledas imaju istu tezinu(mislim,isti smerovi) ???
naravno da to nije istinama ocrnise ovde srednje, ko da mi nista ne ucimo i ne znamo da razmisljamo ;p
Dovla:Па мора бити када му је то судбина... да није тако одлучио онда не би положио пријемни за неку другу школу него би га примили баш у ту коју је на крају и уписао![]()
Yepp,i vishe nego zadovoljan...kao shto Dovla reche mislim da je to bila sudbina da bash taj papiritj uzmem,jer se uspostavilo da mi dobro ide na tom poljuMadonnaGirl:wow koja originalna ideja
i jel si sad zadovoljan tim izborom???
Belgrade girl:Imam strahovit problem jer ne znam sta zelim da radim u zivotu niti koju srednju da upisem!![]()
![]()
![]()
Streber sam,ali ucim za ocene jer znam da mi kvadrat binoma,Pitagorina teorema i ostali bullshit nece nista znaciti u zivotu.Mogu da upisem sta god hocu,ali problem je sto ne znam sta bih!![]()
A parentsi su vec poceli da vrse pritisak na mene,pa mi je jos gore![]()
![]()

Eukaliptus1: