newerna_beba
Iskusan
- Poruka
- 5.421
i ja sam isla na varijantu sve sem gimnazije,ali kog nas nema mnogo izbora sto se srednjih skola tice,tako da....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zamisli meni je elektro bila prva zelja i isti slucaj nas 2500 muskaraca u skoli i ako ima jedva 30 devojaka!ponja54:Kod mene u gradu ima Ekonomska, Gimnazija i Tehnicka skola...Posto za gimnaziju i ekonomsku nisam upiso sam tehnicku skolu i sada se jeb.m u zdrav mozak jer u razredu imam 30 muskaraca i 0 zenskih, jbg...
![]()
Filoloska ili ona specijalna jezicka odeljenja u III BG gimnazijiBelgrade girl:Hvala!To mi cesto kazu.![]()
ali stvarno ne mogu da zamislim da jednog dana koristim Pitagorinu teoremu ako budem prevodilac.Kad smo vec kod toga,razmisljala sam da odem na jezike jer mi to veoma dobro ide,koja je gimnazija najbolja za jezike,s obzirom da zivim na Novom Beogradu?
Marge:Filoloska ili ona specijalna jezicka odeljenja u III BG gimnaziji
Veruj mi da je tebi lakse, jer hoces da upises gimnaziju... Ja cu srednju muzicku, matorci me smaraju da upisem i XIII gimnaziju, jer je na minut od muzicke, al' ja necu. Narocito ne XIII :? :? :?
omfg!!Belgrade girl:Imam strahovit problem jer ne znam sta zelim da radim u zivotu niti koju srednju da upisem!![]()
![]()
![]()
Streber sam,ali ucim za ocene jer znam da mi kvadrat binoma,Pitagorina teorema i ostali bullshit nece nista znaciti u zivotu.Mogu da upisem sta god hocu,ali problem je sto ne znam sta bih!![]()
A parentsi su vec poceli da vrse pritisak na mene,pa mi je jos gore![]()
![]()
mozes da upises paralelno gimn i muzicku, ali ti ISKRENO ne preporucujem!Veruj mi da je tebi lakse, jer hoces da upises gimnaziju... Ja cu srednju muzicku, matorci me smaraju da upisem i XIII gimnaziju, jer je na minut od muzicke, al' ja necu. Narocito ne XIII
Belgrade girl:Imam strahovit problem jer ne znam sta zelim da radim u zivotu niti koju srednju da upisem!![]()
![]()
![]()
Streber sam,ali ucim za ocene jer znam da mi kvadrat binoma,Pitagorina teorema i ostali bullshit nece nista znaciti u zivotu.Mogu da upisem sta god hocu,ali problem je sto ne znam sta bih!![]()
A parentsi su vec poceli da vrse pritisak na mene,pa mi je jos gore![]()
![]()
..a kad ucim,ucim da me keva nebi smarala :mad: i da bi mi dala da idem da vozam 8) ...isla bih negde u grad,jer bi mi trg bio blizu...i naravno isla bi na prirodni smer....i nije mi problem da sednem i da naucim nesto za pola sata,sat kad znam da posle toga mogu da radim sta ocu,kad ocu i pritom mi nista nije na savesti... snoopy:):mozes da upises paralelno gimn i muzicku, ali ti ISKRENO ne preporucujem!
moja keva predaje u muzickoj, i kaze da je pakleno ici u obe skole, pogotovo ako je gimn neka teza.
kao sto trinaesta jeste![]()
ali moram da kazem da se totalno slazem sa snoopy!
moja super ortakinja ide paralelno u muzicku i osmu i oce da crkne! :shock: Ako si spremna da spavas pet sati dnevno,ne izlazis nigde,strebas ceo dan,u busu,na klonji,nije bitno....onda ti toplo preporucujem da ides u obe.... 
Bigy92:izvinjavam se sto upadamali moram da kazem da se totalno slazem sa snoopy!
moja super ortakinja ide paralelno u muzicku i osmu i oce da crkne! :shock: Ako si spremna da spavas pet sati dnevno,ne izlazis nigde,strebas ceo dan,u busu,na klonji,nije bitno....onda ti toplo preporucujem da ides u obe....
![]()
Zvezdica:Muzicka je, koliko ja znam (a znam, jedna moja drugarica je sada IV godina), ista kao bilo koja druga skola... Ima svih oprsteobrazovnih predmeta i posle toga mzoes da upises maln'e koji god hoces faks. mozda ipak postoje neke restrikcije tipa medicina i sl. ali i to je samo MOZDA. provereno posle muzicke mozes da upises vecinu fakulteta, i niko te ne tera da upusujes Akademiju ako se, recimo, u psolednejm trenutku odlucis za nesto drugo, a neces ostati na ulici ako posle srednej muzicke ne uspes da upises akademiju.
Tako da svi koji bi hteli muzicku skolu neka je slobodno upisuju, i to je cetvorogodisnja skola kao i svaka druga, niste se "zakucali" zauvek samo sa tom opcijom.