- Poruka
- 63.764
Уморно, баш баш...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čestitamo!Данас мој син пуни тридесет година.
čestitamДанас мој син пуни тридесет година.
Хвалаčestitam![]()
Сад ли се прича о сладоледуdobro sam , raspoloženo, ne boli me glava, jedini mi se jede sladoled ali cvrc..nema![]()
Сад ли се прича о сладоледу![]()
Сарма за сарму, сладолед за сладолед, и сад ми се једе она Бурбон ванила из Лидла
da vidiš kako je meni kada Neda priča o sarmi![]()
Meni onaj limun.Mogla bih sutra da ga kupim ako imaСарма за сарму, сладолед за сладолед, и сад ми се једе она Бурбон ванила из Лидла![]()
evo je ..namerno mi ovo radišСарма за сарму, сладолед за сладолед, и сад ми се једе она Бурбон ванила из Лидла![]()
i ti sada dolivaj ulje na vatru ..a lidl zatvoren , prošlo 22 hMeni onaj limun.Mogla bih sutra da ga kupim ako ima
Eh,kod mene zatvore u 19.30.i ti sada dolivaj ulje na vatru ..a lidl zatvoren , prošlo 22 h![]()
Добро, де, евоi ti sada dolivaj ulje na vatru ..a lidl zatvoren , prošlo 22 h![]()
Јао, а Кинг бели са бадемом...sada moram da mantram do sutra dok se ne otvori Lidla....ne jede mi se sladoled, ne jede mi se sladoled neee jeedeee miii se sladoleddd![]()
na ignoru si mi i ne citam šta pišešДа ли на ОМВ пумпи сад има сладоледа![]()
Не можеш да ме игноришеш сад кад си почелаna ignoru si mi i ne citam šta pišeš![]()