Kako smuvati stariju devojku??

• Začetnik teme Začetnik teme Sigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zajebi ti to :D
samo logicno razmisli koja bi normalna devojka(koja recimo ima 16,17 godina) sa trunkom samopostovanja pretstavila svog decka koji zavrsava osmi razred ove ili sledece godine ???
osim ako se i sama ne druzi sa sve mladjima od sebe , a to su vec posebni nivoi tuge,mizerija i trauma u koje ne zelim da se uplicem opet

Pa pazi, ako je decko frajercina onda joj ne bi bilo frka...Znam par slucajeva gde je devojka bila 1-2 godine starija, ali su momci stvarno bili lepi i izgledali su starije, msm nije se primecivala sad ta razlika od 1-2...a i znam lika koji je 94, a izgleda kao 87 bez preterivanja...tako da, sve zavisi od slucaja do slucaja...

Ja ne znam, ali mozes da je pitas! :DD
Ja nikad nisam imao devojku, al' sigurno moras da izgledas psihicki stabilno, tvrdo i da budes prepun samopouzdanja (to ne znaci da trebas da budes ukocen i namrsten xD).
Zene instinktivno vole takve muskarce, ma sta one pricale...
To sam procitao na vestima na fonu! XD, al' ti pokusaj.

normalno zensko voli da decko u najgoremslucaju bude njeno godiste
a,jos bolje ako je 2,3 godine stariji
ovo ,ostalo ,msm ,sramota me da komentarisem stvarno

Ja ne znam, ali mozes da je pitas! :DD
Ja nikad nisam imao devojku, al' sigurno moras da izgledas psihicki stabilno, tvrdo i da budes prepun samopouzdanja (to ne znaci da trebas da budes ukocen i namrsten xD).
Zene instinktivno vole takve muskarce, ma sta one pricale...
To sam procitao na vestima na fonu! XD, al' ti pokusaj.

bolje idi juri nesto, umesto sto citas vesti i istrazivanja.. :lol:

Pa pazi, ako je decko frajercina onda joj ne bi bilo frka...Znam par slucajeva gde je devojka bila 1-2 godine starija, ali su momci stvarno bili lepi i izgledali su starije, msm nije se primecivala sad ta razlika od 1-2...a i znam lika koji je 94, a izgleda kao 87 bez preterivanja...tako da, sve zavisi od slucaja do slucaja...

ako ti nadjes frajercinu od 14 ,15 godina
idemo da mi nadjes 200 evra sto mi treba za koncerte ove godine ,u poredjenju sa gorepomenutim ,ovo ce ti biti maciji kasalj

Isto kao i sve druge...ja sam muvao vrh devojku koja je tad imala 17, a ja 15 god...to je bio prvi put da je starija devojka trazila da se spandjamo iako je starija... :lol: Kul su starije, kul... :rumenko:

Види га што је нашао да се хвали деци... х)))

@ Само ти њу смори до краја... не ј'бе леп већ упоран... х)

Poslednja izmena:

Back