- Poruka
- 12.955
kad bih napisao moj hepening nebi poverovali 
koje sraaanje

koje sraaanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zajebi ti to![]()
samo logicno razmisli koja bi normalna devojka(koja recimo ima 16,17 godina) sa trunkom samopostovanja pretstavila svog decka koji zavrsava osmi razred ove ili sledece godine ???
osim ako se i sama ne druzi sa sve mladjima od sebe , a to su vec posebni nivoi tuge,mizerija i trauma u koje ne zelim da se uplicem opet
Ja ne znam, ali mozes da je pitas!D
Ja nikad nisam imao devojku, al' sigurno moras da izgledas psihicki stabilno, tvrdo i da budes prepun samopouzdanja (to ne znaci da trebas da budes ukocen i namrsten xD).
Zene instinktivno vole takve muskarce, ma sta one pricale...
To sam procitao na vestima na fonu! XD, al' ti pokusaj.
Ja ne znam, ali mozes da je pitas!D
Ja nikad nisam imao devojku, al' sigurno moras da izgledas psihicki stabilno, tvrdo i da budes prepun samopouzdanja (to ne znaci da trebas da budes ukocen i namrsten xD).
Zene instinktivno vole takve muskarce, ma sta one pricale...
To sam procitao na vestima na fonu! XD, al' ti pokusaj.
Pa pazi, ako je decko frajercina onda joj ne bi bilo frka...Znam par slucajeva gde je devojka bila 1-2 godine starija, ali su momci stvarno bili lepi i izgledali su starije, msm nije se primecivala sad ta razlika od 1-2...a i znam lika koji je 94, a izgleda kao 87 bez preterivanja...tako da, sve zavisi od slucaja do slucaja...
ako ti nadjes frajercinu od 14 ,15 godina
ja jesam bio frajercina (ipo) sa 14,15 godina.
obaska sto iz razreda sam ja imao prvi devojku...ali koga to ovde zanima?![]()
jel mogu da te pipnem ?
malo je gej da mi ga pipas..ne?
ali nvm, mozda ce ti uslisiti molbu neki mladjan![]()
to je ta spika iz petog razreda osnovne![]()
ma ne zanima mene iz kog je razreda, ali moje dzenitalije tebi nece u ruke![]()
ako ti nadjes frajercinu od 14 ,15 godina
idemo da mi nadjes 200 evra sto mi treba za koncerte ove godine ,u poredjenju sa gorepomenutim ,ovo ce ti biti maciji kasalj
Nije nemoguce, znam iz iskustvaČekajte, čekajte... Sad ispade da je nenormalno da dečko bude sa starijom devojkom ako on ima 14, a ona 15 ili on 15, a ona 16...Zašto? Ako su oboje iole normalni razlika od godinu dana nije nepremostiva prepreka ***** mu miša...
Isto kao i sve druge...ja sam muvao vrh devojku koja je tad imala 17, a ja 15 god...to je bio prvi put da je starija devojka trazila da se spandjamo iako je starija...Kul su starije, kul...
![]()
Види га што је нашао да се хвали деци... х)))
Fora je sto Sniki kad je imao 15 bio je na nivou desetogodisnjaka tako da je ta pedofilka...